MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En rigtig god første gangs behandling havde jeg, og jeg syntes hygiejne og klinikken var i fantastisk top. Jeg er godt tilfreds med min behandling indtil videre. Og glæder mig allerede til næste gan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super behagelig og hyggelig modtagelse, så snart man træder ind af døren, til deres smukke klinik🥰 mærker man straks, at man er i gode hænder og at hele personalet er top professionelle👏 så er Stine... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået foretaget flere behandlinger hos Rikke og været fuldt ud tilfreds hver gang. Rikke er utrolig god til at lytte til ønsker og vejlede herefter, hvad der passer bedst til mig. Derudover e... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grundig og meget professionel vejledning af både Rikke og klinikkens tilhørende læge. Fra øjeblikket man træder ind, følte jeg mig velkommen og taget godt imod. Jeg glæder mig til mit videre forløb... Se mer

Företaget har svarat

4. Hudvårdsmottagning
  5. Hårborttagning
  6. Specialistklinik

Skrivet av företaget

Vi er en kosmetisk klinik i hjertet af Kolding med speciale i botox, fillers, mikrosklerosering af kar på ben, laserbehandlinger til hudforyngelse, karudvidelser og hårfjerning. Alle behandlinger udføres udelukkende af vores specialuddannet og erfarne sygeplejerske og læge. Hos MediSkin er du altid sikret en kompromisløs tilgang, høj faglighed og markedets bedste og mest veldokumenterede produkter.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

64 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

God og tryg behandling

Rikke er en super god behandler

31 maj 2022

Kære Mia
Tusind tak for de rosende ord og for at tage dig tid til at dele din oplevelse hos MediSkin. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med mig som behandler :)

Yderst tilfreds

Altid dejligt at besøge Rikke

26 maj 2022

Kære Nellie
Tusind tak for de rosende ord og for at tage dig tid til at dele din oplevelse hos MediSkin. Jeg er glad for at høre, at du er yderst tilfreds :)

Vi ses snart igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg sætter stor pris på kompetent og…

Jeg sætter stor pris på kompetent og ærlig rådgivning. Og det er jeg i den grad blevet mødt af, hos Rikke. Tilmed er det nogle skønne og rolige omgivelser, som danner rammer for en professionel behandling. Jeg kører gerne vejen fra Sønderborg til Kolding, for at få det helt rigtige resultat. Tak, Rikke.

23 maj 2022

Kære Kathrine
Af hjertet tak for din meget flotte anmeldelse og de rosende ord!

Jeg bliver så glad for at læse om din gode oplevelse hos MediSkin, og er meget taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele den!
Så dejligt, at du tager turen fra Sønderborg op til mig :)

Ser frem til at se dig igen på klinikken!

Behagelig og kompetent betjening

Behagelig og kompetent betjening , samt omgivelser der gør at man føler sig tryg.

17 maj 2022

Kære Marianne
Tusind tak for de rosende ord og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse hos MediSkin. Dejligt at høre, at du føler dig tryg og kompetent behandlet :)

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rikke får mine største anbefalinger

Rikke får mine største anbefalinger. Professionel behandling, dejlige omgivelser og Rikke som er så dygtig og omhyggelig!

14 maj 2022

Kære KI
Tusind tak for de rosende ord og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse hos MediSkin. Jeg er glad for at høre, at du føler dig professionelt behandlet hos mig :)

Vi ses snart igen! :)

Kæmpe anbefaling herfra

Rikke er sød, behagelig, kompetent og faglig dygtig! Min oplevelse hos Mediskin har jeg kun rosende ord omkring. Så kæmpe anbefaling herfra!

14 maj 2022

Kære Cecilie
Tusind tak for de meget rosende ord og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse hos MediSkin og mig som behandler :)

Jeg ser frem til at se dig igen på klinikken inden længe! :)

Kære Rikke
Tusind tak for de rosende ord og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse hos MediSkin :) Dejligt at vide, at du har følt dig godt og professionelt behandlet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Man føler sig i trygge hænder hos…

Man føler sig i trygge hænder hos Rikke. Ville klart anbefale mediskin til andre.

2 maj 2022

Kære Line
Tusind tak for de rosende ord og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse og anbefaling af MediSkin.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen :)

Kære Bessi

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super super professionel ….

Super super professionel ….. rolige og behagelige mennsker.
Rikke brænder for sin butik og sætter en stor ære i at man ser naturlig ud 💕man er virkelig tryg i hendes kyndige hænder 👍kan kun anbefales 👍👍

12 april 2022

Kære Pia
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de rosende ord!

Vi er meget glade for at læse om din gode oplevelse hos MediSkin, og er meget taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele den.

Vi ses snart igen :)

Fantastisk klinik og service

Fantastisk klinik og service.
Jeg er meget tilfreds med mit forløb ved mediskin.

11 april 2022

Kære Johanne
Tusind tak for de rosende ord og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse hos MediSkin! :)

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget tilfreds med behandling og resultat

Professionel, kyndig, tryg vejledning og behandling. Med flot resultat 😊

8 april 2022

Kære Vibeke

Rigtig god behandling.

Rigtig god behandling.
Behagelig behandler, tager sig god tid og forklarer alt rigtigt fint.

8 april 2022

Kære Christina

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er virkelig godt tilfreds med mit…

Jeg er virkelig godt tilfreds med mit resultat efter behandlingen. Rikke er professionel og tålmodig. Anbefaling herfra 👍

7 april 2022

Kære Line
Det har været en fornøjelse at have dig i stolen :)

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk - jeg er så glad!

Rikke udglattede (fjernede) mine mange rynker i panden og reducerede samtidig mine poser under øjnene til et minimum af hvad de var før - et helt fantastisk resultat med botox og filler. Hun er bare virkelig dygtig og kompetent, så jeg er ovenud lykkelig for at jeg valgte at booke en forundersøgelse hos Rikke/Mediskin og efterfølgende fik behandlingen lige netop der. Var der 10 stjerner så havde jeg givet det👌

7 april 2022
Omdöme utan inbjudan

Kære Mette
Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse og de rosende ord!

Vi bliver så glade for at læse om din gode oplevelse hos MediSkin, og er meget taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele den! :)
Vi er også meget glade for at du valgte netop os. Tak for det :)

En fantastisk oplevelse!

En fantastisk oplevelse!
Ikke nok med at man får en super kompetent og professionel behandling, jamen så er servicen også helt i top 🙏
Perfekt sted at gå hen😃

4 april 2022

Kære Maya
Tusind tak for de rosende ord og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse hos MediSkin :) Det er meget værdsat!

Vi ses snart igen :)

Super professionel behandling af Rikke

Super professionel behandling af Rikke. Lækker klinik og rar atmosfære.

29 mars 2022

Kære Camilla
Tusind tak for de rosende ord og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse hos MediSkin. Altid en fornøjelse at have dig forbi klinikken :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan kun give mine bedste anbefalinger…

Kan kun give mine bedste anbefalinger til Rikke ved MediSkin!
Jeg har haft min første behandling, og kan kun rose Rikke. Virkelig imødekommende, grundig og super professionel. Har følt mig informeret og tryg lige fra start, hvilket har gjort at jeg ikke har tvivlet et eneste sekund. Et hjertevarmt sted i smukke omgivelser.
Jeg vil anbefale MediSkin til alle!

27 mars 2022
Omdöme utan inbjudan

Kære Mia
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de rosende ord!

Vi bliver så glade for at læse om din gode oplevelse hos MediSkin, og er taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele den!
Så dejligt at høre, du har følt dig godt informeret og tryg lige fra start :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så dygtig og virkelig sød kan virkelig…

Så dygtig og virkelig sød kan virkelig anbefales og der er virkelig tid til en

24 mars 2022

Kære Mette
Tusind tak for de rosende ord og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse hos MediSkin. Dejligt at høre, at du har følt der var tid til dig - det er bestemt også en høj prioritet hos os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

fantastisk kundeservice og behagelig…

fantastisk kundeservice og behagelig stemning

15 mars 2022

Kære Jette
Tusind tak for de rosende ord og for at tage dig tid til at dele din gode oplevelse hos MediSkin. Det er dejligt at høre, at du har følt dig godt tilpas hos os :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.