En rigtig god første gangs behandling havde jeg, og jeg syntes hygiejne og klinikken var i fantastisk top. Jeg er godt tilfreds med min behandling indtil videre. Og glæder mig allerede til næste gan... Se mer
Det här tycker kunderna
Super behagelig og hyggelig modtagelse, så snart man træder ind af døren, til deres smukke klinik🥰 mærker man straks, at man er i gode hænder og at hele personalet er top professionelle👏 så er Stine... Se mer
Jeg har fået foretaget flere behandlinger hos Rikke og været fuldt ud tilfreds hver gang. Rikke er utrolig god til at lytte til ønsker og vejlede herefter, hvad der passer bedst til mig. Derudover e... Se mer
Företaget har svarat
Grundig og meget professionel vejledning af både Rikke og klinikkens tilhørende læge. Fra øjeblikket man træder ind, følte jeg mig velkommen og taget godt imod. Jeg glæder mig til mit videre forløb... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi er en kosmetisk klinik i hjertet af Kolding med speciale i botox, fillers, mikrosklerosering af kar på ben, laserbehandlinger til hudforyngelse, karudvidelser og hårfjerning. Alle behandlinger udføres udelukkende af vores specialuddannet og erfarne sygeplejerske og læge. Hos MediSkin er du altid sikret en kompromisløs tilgang, høj faglighed og markedets bedste og mest veldokumenterede produkter.
Kontaktuppgifter
Jernbanegade 20, 6000, Kolding, Danmark
- 39 39 30 61
- Info@mediskin.dk
- mediskin.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rikke er den sødeste og mest…
Rikke er den sødeste og mest professionelle behandler. Kan kun anbefale mediskin ❤️

Topklasse behandling
Jeg har fået lavet botox behandling hos Mediskin i Kolding, af deres fantastiske dygtige kosmetiske sygeplejerske, Nanna Kikkenborg Lomholt. Grundig, afslappet og meget behagelig. Jeg kan med det varmest anbefale stedet og Nanna🙏

Svar från MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Rikke laver virkelig flot arbejde
Rikke laver virkelig flot arbejde. Hun er grundig, og resultaterne er perfekte.
Lækker klinik.
God tid.
God vejledning.

Svar från MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Personalet er søde og kompetente .
Personalet er søde og kompetente .
Har været hos Mediskin 2 gange nu, afventer resultatet om et par måneder med stor forventning.
Super professionel service
Super professionel service og med et meget tilfredsstillende resultat.
Dejlig atmosfære og enorm tillidsvækkende personale.
Vender helt sikkert tilbage.

Svar från MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Føler mig altid tryg i deres hænder og…
Føler mig altid tryg i deres hænder og man føler sig velkommen i deres klinik 🌸

Svar från MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Fantastiske resultater og høj kvalitet
Jeg får lavet botox og nu os læber ved Rikke og jeg er såå glad! I de smukkeste omgivelser bliver man mødt, set og hørt og vigtigst at alt, så går man ud af døren med et fantastisk resultat.
Det var min første gang, til lægebehandling og nervøs var ikke ordet. Men Rikke hjalp mig så godt igennem og hun har formået at gøre en ellers meget kræsen kvinde super tilfreds!
Kan kun varmt anbefale Mediskin!

Svar från MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Fik god vejledning telefonisk om…
Fik god vejledning telefonisk om hvordan produktet skal bruges.Sød og rar medarbejder

Svar från MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
En meget kompetent sygeplejerske,hvor…
En meget kompetent sygeplejerske,hvor man følte sig helt tryg ved behandlingen.Ligeledes blev man også grundig informeret igennem forløbet.Stedet kan kun anbefales på det varmeste.

FANTASTISK OPLEVELSE
FANTASTISK OPLEVELSE! Kompetent og professionel rådgivning!

Svar från MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Professionel rådgivning i forhold til…
Professionel rådgivning i forhold til min behandling.

Svar från MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
God vejledning i forventet resultat og…
God vejledning i forventet resultat og imødekommen personale
Klinik fremstår meget pæn og fuld diskretion

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.