Falsk marknadsföring
De erbjuder gratis hår test eller analys heter det tror jag.jag fyllde i deras formulär angående intresse för testet och på en av frågorna frågade de om jag har pengar eller ska låna osv.men när de ringde så var det inte för något test utan de sa du vill alltså göra prp behandling.jag sa har inte pengar till det direkt, fast jag har det för jag vill inte vilja bli lurad in i något om jag inte är en kandidat.och de sa ja om du inte bestämt dig eller planerat att göra en prp behandling och efter hon hörde att jag inte hade pengar sa hon att det var tveksamt.jag sa det är därför jag vill göra testet och hon sa bara där du har hår blir det bättre och där det inte finns kommer det inte tillbaka.och jag har forskat på det här i ca 6 månader och det hon sa var så förenklat och om det vore sant varför erbjuder dom ens hår analys.de kan vara glada att jag inte anmäler dom för falsk marknadsföring och bara lämnar detta för att varna andra för dom.sök istället till 85 kliniken de erbjuder gratis konsultation och då får du inte ett nej och de är Sveriges största prp klinik därför har de mycket billigare priser än mediq clinic.