mediakoning Omdömen

‱
TrustScore 4 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Artikel niet ontvangen, heel slechte service. Eerst beweren ze dat het artikel op backorder staat en vervolgens dat mijn adres niet juist zou zijn. Geen verdere uitleg.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bestel hier al meerdere keren en is altijd goed gegaan. Komen hun afspraken na zeker met het verzenden. Verder nooit problemen gehad met Mediakoning.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

5 ster plus. Gister besteld vandaag geleverd aangesloten. Afstanbediening verbinden ff de firmwere update doen rechts boven in de hoek dan staat de tv app direct in beginscherm gegevens invoeren kl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Er was in geheel Nederland momenteel geen voorraad meer van de Formuler Z12 Ultra IPTV box. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden over wanneer ik mijn kastje zou ontvangen. Op dezelfde dag van aank... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronik och teknik

Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor

Mediakoning.nl | Levert al jouw gadget en electronica! Bestel veilig 24/7 via onze webshop! Elke dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 53 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

70 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Fraudeurs

Een jaar geleden kocht ik bij hen een z11 pro-formular. Na 7 maanden ging het kapot. Ik heb het apparaat in september naar hen opgestuurd en wacht al 4 maanden op de reparatie. Ze willen het geld niet teruggeven en ze willen geen nieuw apparaat opsturen. Blijkbaar duurt het zo lang om te repareren. Fraudeurs en dieven.

15 december 2024

Nooit meer
.nep product
.doorverkoop site van troep

Adverteert met a merken
helaas het is nep
Waarschijnlijk dropshipping de afstandsbediening miste knopen en voelde ook licht en goedkoop plastic aan.
Zelfs gevraagd om versnelde levering
.voor 23:00 uur besteld morgen in huis
(daar betaal je €4,99 voor)
Pakketje kwam 3 dagen later
contact opgenomen en toen werd er gemaild “dat is het risico van een postorder bedrijf daar kunnen wij niks aan doen
”
De afstandbedieding geretourneerd weer kosten van €4,99 eindelijk naar ruim 2,5 week geld terug gehad.
Dus €10,- lichter en geen afstandsbediening voor ons nooit meer!!

22 augusti 2024
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Donderdag een kastje besteld.

Donderdag een kastje besteld.. Nog steeds niet ontvangen of verwerkt. Gisteren mijn zwager dezelfde op mijn adres besteld op dezelfde manier en deze komt vanavond nog aan echt geen stijl. Ik heb Mediakoning.nl gebeld, en werd te woord gestaan door een supervriendelijke medewerker, die liet blijken het probleem bij DHL lag. Wat ik uit het verleden dan ook direct geloofde. Maar super klantenservice iig!

2 september 2024

Opgelicht

Je koopt een afstandsbediening die volgens hun de goede is ze sturen een verkeerde en als je wilt retour sturen eigen kosten je wordt werkelijk opgelicht dit bedrijf zou niet mogen bestaan

20 juni 2024

Nooit geen Mediakoning!!

Werkelijk waar, de grootste oplichters qua iptv! Allemaal mooie verhalen met zogenaamd de beste aanbiedingen, de beste prijzen maar let op!

Niets van dit alles maken zij waar!
De Customer service is b*llsh*tt! Geen enkele hulp, wekenlang wachten op producten die allang zijn betaald en wanneer het geleverd is, krijg je een eerder gebruikt product, niet nieuw en totaal beschadigd. Zelfs met bewijs als foto's en emailverkeer, betaalinfo etc etc, niets, helemaal niets.

27 maj 2024
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

geld terug storten

Iptv box besteld, met als bestelnr. 82467. Volgende dag bezorgd. Na met iemand over deze gesproken te hebben, retourticket aangevraagd en volgende dag teruggestuurd. Box is ontvangen door media koning maar je krijgt daar geen melding van. Vervolgens wordt je in het ongewisse gelaten over je retour en de terugbetaling. Email op 10 april gestuurd met de vraag waarom bedrag nog niet terug op mijn rekening. Antwoord terug: volgens hun waren de 14 dagen nog niet om (dit is de maximum periode waar binnen geld teruggestort moet worden) en mijn mail zou worden doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Even in het kort: 26 maart box besteld, 27 maart ontvangen, 28 maart teruggestuurd, 28 maart tot en met 10 april is 14 kalenderdagen, want zo moet worden geteld en niet d.m.v. werkdagen, het is nu 13 april en ik heb nog steeds niet mijn geld terug.12 april nog een mail gestuurd, met (weer) als antwoord dat mijn bericht is doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Mijn geduld raakt nu op en ik voel mij aan het lijntje gehouden. het zou fijn zijn als mijn €89,00 zo spoedig mogelijk op mijn rekening staat! Update: kreeg gisteren, 14 april, een mail dat het bedrag binnen 1-3 werkdagen op mijn rekening staat.

13 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Formuler Z11 pro max met Tivimate.

Ik heb nu enkele dagen de formuler Z11 pro max in gebruik van mediakoning.
Het is een geweldig apparaat.
Snelle levering na mijn pre order.
De app My tv online vindt ik persoonlijk wat minder.
Zelf gebruik ik Tivimate dit is een geweldige en gebruiks vriendelijke app.
Heel overzichtelijk en duidelijk als je hem onder de knie hebt dit geldt natuurlijk ook voor de Formuler Z11 pro max.
Even alles uitvogelen dan is het een geweldige kijkervaring.
Hiermee kan je zowel opnemen en terugkijken.
Wil je volledig gebruik maken van de app is dit hellaas niet gratis maar prijs is te verwaarlozen.
Dus zeker een aanrader voor IPTV in combinatie met de Formuler Z11 pro max.

12 april 2024

Mediakoning verdient een troon

Ik had wel even mijn twijfels om een relatief duur apparaat bij een voor mij onbekende webshop te bestellen, maar Mediakoning heeft zich volledig als professioneel en betrouwbaar bewezen. Niet alleen werd de bestelling supersnel geleverd, maar ook de belofte, dat als elders het product goedkoper wordt aangeboden dat ook voor dezelfde prijs geleverd zou worden werd nagekomen. Mediakoning stuurde mij het verschil al terug terwijl ik de rekening nog niet eens betaald. Ook E-mailvragen werden snel beantwoord. Zelfs op zondagavond. Ik ga zeker een volgend product weer bij Mediakoning bestellen.

16 januari 2024

Slagerij Max Koning is zonder twijfel

Slagerij Max Koning is zonder twijfel een adres voor hoge kwaliteit en service. Echter hun partijdigheid van het bedienend personeel, zoals ik ervaren heb, voor klanten die zelf hun kinderen niet goed in de hand houden (het tegen je zieke benen rijden met moeders kinderwagen met baby erin) zichzelf niet excuseren, omdat ik daar wat van zei omdat moeder dat toeliet, zodat er geen wederzijds begrip kan plaatsvinden, vind ik jammer. Het zij zo. Maar voel ik mij daar dan ook niet meer welkom en ga nu hun zaak voorbij voor een andere slagerij of naar Dekamarkt of AH.

1 augusti 2023

Product optijd afgeleverd

Product optijd afgeleverd. Tevens voldoet het product aan de omschrijving. Hoog kwaliteit Formuler Z11 pro max. minpunt niet toegestaan Netflix te installeren vanwege licentie.Kortom super snelle Box

30 maj 2023

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer