Breda vestiging
Op 29 april heb ik bij McFlek Breda een fietssleutel laten maken voor €18,25. De sleutel werkte direct niet. Er is een herstelpoging gedaan, maar ook daarna was er geen werkende oplossing. Vervolgens kreeg ik te horen dat een nieuwe sleutel besteld moest worden, zonder duidelijke leverdatum.
Ik ben akkoord gegaan met een hersteltermijn tot 9 mei, maar daarna bleef onduidelijk wanneer er überhaupt geleverd zou worden. Omdat ik dringend een werkende sleutel nodig had, heb ik gevraagd om terugbetaling zodat ik dit elders kon laten oplossen.
Dat verzoek werd geweigerd. Volgens de winkel wilden zij blijven doorgaan met herstelpogingen, terwijl ik na meerdere weken, mislukte herstelpoging en onduidelijke communicatie geen vertrouwen meer had in verdere afhandeling.
Daarnaast heb ik de communicatie als erg onprettig ervaren. Meerdere keren kort achter elkaar bellen, geen duidelijke voicemail achterlaten en een toon die ik als onprofessioneel en intimiderend ervaarde, hebben ervoor gezorgd dat ik geen verdere zaken meer wil doen met deze vestiging.
Uiteindelijk geen werkende sleutel, geen terugbetaling en veel stress om een probleem dat eenvoudig opgelost had moeten worden.