Meget professionelt tilgang til kursets indholdt. Underviser, Mette er helt fantastisk med masser af gode historier fra “real live” som man kan huske i lang tid. Fantastisk forplejning både morgenm... Se mer
Det här tycker kunderna
Generelt er det en meget positiv oplevelse at besøge MBK A/S. De ansatte lever op til mine forventninger om at være dybt professionelle samtidig med, at de både har et smil på og bruger humoren. De... Se mer
Företaget har svarat
Et fremragende og meget inspirerende kursussted. Spændende lokaler med masser af kunst og sjove indslag, der hele tiden sætter hjernen i gang og gør humøret højt. God forplejning og rar atmosfære. Me... Se mer
Jeg deltog i kurset "Projektleder med gennemslagskraft", som jeg fik et meget stort udbytte af. Det var tre intense dage med fuldt nærvær, fordi der var analoge alternativer til de powerpoints, man el... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
MBK udbyder kurser i kommunikation og tilbyder skræddersyede kurser for virksomheder og private.
Om MBK
Kontaktuppgifter
Pilestræde 61, 1., 1112, København K, Danmark
- 3543 4474
- mail@mbk.dk
- mbk.dk
Rigtig godt og lærerigt kursus
Rigtig godt og lærerigt kursus, hvor man bliver motiveret og engageret med interaktive øvelser, som samtidig relaterer sig til specifikke arbejdssituationer
Fedt og lærerigt kursus
Jeg har lige været på Excel videregående kursus hos Michael Martinsson, et super fedt og lærerigt kursus.
Kunne godt tænke mig grundkursus også. Her er helt klart nogle tips og tricks jeg kan bruge😊
Mega, mega godt kursus og fint tilpasset til vores gruppe
Mega, mega godt kursus og fint tilpasset til vores gruppe. Skøn, rar, dygtig, sjov og forstående underviser. Grænseoverskridende på den fede (brugbare) måde.
Vild imponeret over et kursus sted midt…
Vild imponeret over et kursus sted midt i København med så meget stil og hygge, og søde og smilende medarbejder, de var mega serviceminded, jeg følte de kun var der for mig og mine medkursister.
Hvis der kunne gives 6 stjerner så havde jeg gjort det. Jeg håber bedst at komme igen - for slet ikke at tale om den skønne mad der blev serveret i frokosten.
100% engagerende
Fantastisk kursus, Gitte er virkelig dygtig , super god energi.
Et kursus alle vil have glæde af!
Jeg deltog i kurset Konflikthåndtering og kommunikation med Gitte Koldtoft som underviser. Gitte kommer med en misundelsesværdig skøn energi og evne til at øge interessen for emnerne. Efter to gode kursusdage er tasken fyldt med brugbar og konkret teori. Ikke mindst har jeg fået værktøjer med mig, der kan overføres til det virkelige (arbejds)liv.
Jeg deltog i kurset Personlig…
Jeg deltog i kurset Personlig planlægning og effektivitet med Line Ullmann. Det var virkelig udbytterigt. Rigtig gode værktøjer og metoder til at tage med hjem. Line er yderst kompetent og inspirerende.
Præsentationsteknik
Jeg var til kursus i præsentationsteknik med Gitte Koldtoft, og det var fremragende. Kurset giver mange gode redskaber til hvordan man får personligt mod til at stå frem på en scene, og hvordan man når ud til sit publikum. Jeg kan stærkt anbefale kurset :)
Udvidet Excel kursus…
Jeg har været på udvidet Excel kursus med Michael Martinsson som underviser.
Det var super godt, relevant og meget lærerigt
Jeg var ikke positiv.....men
Jeg var ikke positiv, da jeg mødte ind mandag morgen. Er ikke en person, der bryder sig om ”rundkreds øvelser”. Men Gitte er en utrolig dygtig og medrivende underviser, som fik mig med på holdet indenfor 30 minutter. Jeg er 64 år ung, og har været på mange kurser i mit lange erhvervsliv, men det er første gang, at jeg har været så engageret og har haft glæde ved at deltage. Tusind tak Gitte, for at give mig nye værktøjer og se en ny side af mig selv
Har været TIL MED-grunduddannelse i…
Har været TIL MED-grunduddannelse i MBK's lokaler. Super dejligt og smilende personale, både tidligt morgen, men også i løbet af dagen.
Super dejlig tagterrasse med masser af kunst i huset.
Virkelig anvendeligt kursus
Fantastisk kursus, virkelig god underviser, der gjorde stoffet relevant og vedkommende. Lige til at gå hjem og bruge med det samme.
Super godt kursus
Super godt kursus og meget dygtig og kompetent instruktør
Rigtig gode lokaler
Rigtig gode lokaler, super undervisning og god forplejning.
Absolut fantastisk!
Jeg var på kursus om præsentationsteknik i august hos MBK. Vi havde 2 dage med Anna-Elise og 1 dag med Michael, som begge er to virkelig kompetente undervisere, man kan lære en masse af.
Jeg gik fra 3-dages kurset med en helt anden tilgang til præsentationsteknik end før - og jeg glæder mig til at kaste mig ud i de metoder og teknikker, vi har lært på de tre dage.
Jeg kan helt bestemt anbefale kurset til enhver, der endnu ikke har så meget erfaring med præsentationer og som ønsker at finde de rette værktøjer til at blive en mere livlig og inspirerende fortæller.
Bedre kursus sted findes ikke
Bedre kursus sted findes ikke!
Fantastiske smukke rammer og meget kompetente underviser.
Godt kursus og gode undervisere
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.