Meget professionelt tilgang til kursets indholdt. Underviser, Mette er helt fantastisk med masser af gode historier fra “real live” som man kan huske i lang tid. Fantastisk forplejning både morgenm... Se mer
Det här tycker kunderna
Generelt er det en meget positiv oplevelse at besøge MBK A/S. De ansatte lever op til mine forventninger om at være dybt professionelle samtidig med, at de både har et smil på og bruger humoren. De... Se mer
Företaget har svarat
Et fremragende og meget inspirerende kursussted. Spændende lokaler med masser af kunst og sjove indslag, der hele tiden sætter hjernen i gang og gør humøret højt. God forplejning og rar atmosfære. Me... Se mer
Jeg deltog i kurset "Projektleder med gennemslagskraft", som jeg fik et meget stort udbytte af. Det var tre intense dage med fuldt nærvær, fordi der var analoge alternativer til de powerpoints, man el... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
MBK udbyder kurser i kommunikation og tilbyder skræddersyede kurser for virksomheder og private.
Om MBK
Kontaktuppgifter
Pilestræde 61, 1., 1112, København K, Danmark
- 3543 4474
- mail@mbk.dk
- mbk.dk
Fantastisk kursus om præsentationsteknik
Inspirerende og dygtig underviser der formår at få alle med. Kurset har været meget lærerigt personligt som professionelt, ved at give mig redskaber til at håndtere min nervøsitet og til hvordan man holder publikums interesse.
Rigtig godt kursus og kursus materiale.
Venligt personale og rigtig gode lokaler.
konflikthåntering og kommunikation
Professionelt afviklet af kompetent underviser i behagelige omgivelser.
Varieret undervisningsform og også forplejning var fin.
FULDSTÆNDIG FANTASTISK
Suverænt kursus i konflikthåndtering. Der blev vekslet mellem teori og øvelser på en virkelig behagelig måde så alle var totalt tændt hele tiden. Katrina er en fantastisk person. Tillidsvækkende og seriøs. Morsom og alvorlig blandet på en helt speciel måde. Det er HELT KLART et kursus jeg kan anbefale
suuuper godt kursus
Du skrev i evalueringen: Super fed weekend. Dejligt med de mange rollespil men også vildt angstprovokerende. Det er sådan et kursus, der er udviklende for mig som menneske.
Et rigtig godt kursus - Mundtlig kommunikation
Et rigtig godt kursus - meget lærerigt. Meget indikeret og kompetent instruktør. Mange gode eksempler, og et rigtig godt mix mellem terori og øvelser.
Kan kun anbefales til andre.
Endnu et godt kursus hos MBK
Har absolut intet at klage over udover, at chokoladen måske bare er lidt for god :-) Fantastisk underviser i konflikthåndtering & kommunikation. Ser allerede frem til næste kursus.
Energisk arrangement!
Sjove og læreringsrige oplæg og øvelser - god energi, også sidst på dagen.
Gennemført!
Jeg har intet at udsætte. Deltagerantallet (7) var helt perfekt, og var med til at gøre, at man følte sig tryg ved at stille sig op og levere en præsentation.
Meget dejligt sted at holde kursus
Dejligt sted hvor man føler sig velkommen. Adskiller sig fra andre konference/kursus steder hvor der til tider er meget 'sterilt'. Her er hyggeligt og hele tiden opdager man noget nyt når man kigger rundt.
Inspirerende projektlederkursus
Kurset "Projektleder med gennemslagskraft" fandt jeg både inspirerende , motiverende og tankevækkende. Vil bestemt prøve at inkorporere de forskellige værktøjer, som der blev undervist i, i min hverdag, såvel på arbejdet som privat. Oplevede desuden,at der hurtigt blev skabt en tillid og følelse af sammenhold blandt os deltagerne, hvilket har den fordel, at man er mere åben og ærlig overfor de andre kursister. Stort plus, at der ingen agenda var for hver kursusdag, men forløbet alligevel fulgte en rød tråd.
Det bedste kursus jeg nogensinde har deltaget i.
Faciliteterne og rammerne hos MBK er virkelig gode - både placeringen i midt by, venligt personale, hyggelige lokaler med en dejlig rolig indergård, lækker pause forplejning samt frokosten på Post & Tele Museets cafe med udsigt over byen danner basis for et godt kursus forløb.
Dertil kommer at underviser Katrina Farrell er fænomenal til at lære fra sig i alle aspekter. Hun er veltalende, smilende så det smitter, interesant som person så hun inspirerer og fra start fik hun skabt en behagelig stemning i lokalet.
Emnet var Mundtlig Kommunikation - det omfattede nogle få velkendte teorier, men også meget nyt. Og takket være den indlevende og gode fremlæggelsesform, var det meget givende under hele forløbet på de to dage. Der var ingen power point slides - alt blev visuelt skabt onsite på white board og flip-over, hvilket gjorde det meget personligt og nærværende. Der var en perfekt vekselvirkning mellem teori og praksis i form af øvelser, så alle kursus deltagere blev inddraget og fik prøvet de forskellige teorier af. Katrina formåede at komme med konkrete eksempler til de emner vi arbejdede med, hvilket gør at det bliver nemmere at forholde sig til og det giver mening i forhold til en selv samt at det hjælper til at man kan bruge det efterfølgende og fra day one.
Så jeg er meget glad for den positive oplevelse det gav mig at deltage i kurset og ikke mindst alle de værktøjer og guldkorn som Katrina gav mig med hjem :-)
Sød og meget velforberedt underviser. God variation af undervisningen.
Det var 2 spændende dage, med en masse inspiration. Underviseren var rigtig god til at variere undervisningen og gøre den levende. Lokalerne var i top, meget hjemlige omgivelser.
Fantastisk godt kursus, fine lokaler og super forplejning.
Katrina er yderst professionel og har en god undervisningsform. Hun fanger ens opmærksomhed fra 1. øjeblik. Super godt!
MBK leverer de perfekte omgivelser og undervisere.
Top service, skønne lokaler med tagterrasse og inspirerende undervisere. Hos MBK er du i gode hænder både som kursist og hvis du vil låne lokaler.
Lærerigt kursus - anbefalelsesværdigt
Super lærerigt kursus med fin vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Tiden fløj afsted. Underviser: en god fortæller, humoristisk, pædagogisk og behagelig.
Fine lokaler og god forplejning.
Super :-) Virkelig mange guldkorn, at tage med hjem! TAK.
Har deltaget i et 3 dages kursus i præsentationsteknik hvor jeg føler jeg har fået en masse redskaber og teknikker til at bruge til fremtidige forberedelser og gennemførsel af forskellige præsentationer. Tak!
Super godt kursus i Præsentationsteknik
Virkelig godt kursus, en meget inspirerende og dygtig underviser. Har fået en masse gode redskaber.
Kan anbefales
Fedt kursus
Det var et super inspirerende kursus, hvor man får en masse relevante brugbare redskaber til at forbedre sin præsentation.
Kan kun anbefales
Meget lærerigt kursus i Assertion!
Virkelig godt kursus. Redskaberne man lærer, kan implementeres i ens arbejde med det samme. Det gør det meget brugbart. Indholdet i kurset er desuden både relevant ift. arbejds- og privatliv.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.