Mayli Jewels Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super snelle verzending. Nu twee bestellingen in korte tijd geplaatst. Bij de laatste was er iets fout gegaan, maar toen ik via Insta zelf contact op nam werd er gelijk gereageerd en gehandeld. Ik had... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fantastisch mooi een echt kwaliteits product! De verzending ging echter helaas wat minder soepel (dit lag aan de bezorgdienst). Maar na verschillende contactmomenten zijn we er uit en is het geluk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ken Mayli (Nhi en Du) van de diverse beurzen waar ik haar trof; altijd vol passie en enthousiasme en zulke mooie handgemaakte (eerlijke) producten. Ze denkt altijd mee en geeft dat beetje extra lie... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I met Nhi in her holiday pop-up in Amsterdam. I have been wanting to own jade for a long time but too concerned of purchasing a bad quality item. Nhi will be the best jade consultant you will meet. Ma... Se mer

Företagsinformation

1. Smyckesbutik
  2. Klädbutik

Skrivet av företaget

Founded in May, 2014. Designed for Simplicity. Dainty, fine jewerly with endless combinations. Made to style with your wedding bands, heirloom- and favorite pieces.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

350 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

39 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Heel erg bedankt

Heel erg bedankt voor mijn mooie ringen, ik draag ze iedere dag! Heel blij mee, ook de verpakking was mooi. Tot de volgende keer!

20 februari 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Helaas…

Ik werd goed geholpen het per ongeluk verkeerde artikel om te ruilen. Het product is echt zeer zwak. Bij eerst keer in doen al verbogen/stuk en dat voor zo’n hoge prijs. Kwaliteit/prijsverhouding klopt niet. Helaas kan ik het niet gebruiken voor mijn huwelijk over twee weken en moet ik op zoek naar iets anders terwijl ik al zoveel geld had uitgegeven.

8 februari 2022

Beste Elly,

Bedankt voor het nemen van je tijd om ons feedback te schrijven. We zijn erg blij dat we extra service konden verlenen om het verkeerd bestelde product voor je om te kunnen ruilen. Wat jammer om te horen dat het in doen van je oorbel niet is gelukt.

We ontvangen graag een foto van het probleem per email: info@maylijewels.com

We helpen je graag aan je onvergetelijke dag! :)

Met vriendelijke groet,
Nhi

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn bestelling was niet mogelijk ivm…

Mijn bestelling was niet mogelijk ivm leverings problemen. Er werd meteen een goed alternatief geboden wat ik ook op tijd binnen had. De ketting met geboortesteen was erg mooi, ook vind ik de snelle service en goede communicatie een pluspunt!

22 januari 2022

Svar från Mayli Jewels

Bedankt Brechtje voor het nemen van de tijd voor deze review! We zijn dankbaar dat we alsnog een mooie ketting konden maken voor uw dochter :)

Super!

Bedankt voor de snelle verzendig en de prachtige ketting. Erg blij mee :)! Duidelijke communicatie

13 januari 2022

Super webshop!

Bestelling kwam op tijd binnen. Helaas ging het kettinkje kapot, maar deze mocht terug worden gestuurd. Mijn vrouw kreeg snel een nieuwe toegestuurd. Top service! Heel snel antwoord op alle e-mail. Ik kan niets anders dan ontzettend positief zijn over Mayli Jewels.

12 januari 2022

Een topper!!

Leuke site, leuke items (eigenlijk alles wel!!) Snel geleverd met leuke persoonlijk bericht en hartstikke mooi verpakt. Zeker een aanrader!

5 januari 2022

Super leuke verjaardagscadeautje!

Super leuke verjaardagscadeautje gekocht voor de vriendin!
Super vlotte communicatie, betaling en verzending.
Hier ga ik nog bestellen!

29 december 2021

Svar från Mayli Jewels

Onwijs leuk om te horen, bedankt voor deze feedback!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.