Maximiles NL Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Leuk om enquetes in te vullen ,maar jammer dat er als je halverwege,of haast aan het eind bent van de enquête,je niet aan eisen voldoet ! Denk dat veel leeftijd te oud voorkomt, en krijg je 3 punten,... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Niet te lange maar duidelijke enqeutes. Goede vragen en veel gelegenheid om ze te beantwoorden i.c. je mening te geven. En een waardering in de vorm van een cadeaubon is meegenomen...

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fijne site om enquêtes in te vullen waarmee je leuke dingen kan verdienen. Minpunten zijn dat je er vaak snel bij moet zijn, anders word je na 3 minuten toch weer uit de enquête gegooidnomdst er voldo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldig panel zeer interessante surveys ook leerzaam en leuk om te doen.Ben al jaren trouw en zal dit nooit opgeven!Zeker aanbevelen aan iedereen!daarnaast leuke beloningen ruime keuze!Thnx maximiles... Se mer

Företagsinformation

1. Marknadsundersökare

Skrivet av företaget

Reageer op opiniepeilingen en verzamel punten om ze in te wisselen voor cadeaubonnen, donaties of geschenken van grote merken in de Panelshop! Inschrijven is gratis en vrijblijvend op https://www.maximiles.nl/trustpilot

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

74 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloos

Vaak moet je veel info invullen en dan krijg je de melding niet de doelgroep. Punten gespaard en ingeleverd voor een cadeaubon. Die nooit komt.

19 januari 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Veel tijd, weinig punten, webshop leeg

Bijna 2 jaar lang trouw alle vragenlijsten ingevuld die ik aangeboden kreeg om ondertussen te sparen voor een mooi cadeau.

Sinds enkele maanden krijg ik steeds vaker foutmeldingen na het afronden van de (gehele) vragenlijst. Elke keer een melding gemaakt bij de klantenservice, waar reactie maandenlang uitblijft.
Deze week eindelijk reactie ontvangen, waarin ze zeggen dat mijn IP-adres zich in het buitenland bevindt, wat niet waar is. Er nogmaals achteraan gegaan, waarop ik een algemeen antwoord krijg dat ik niet aan de eisen voldoe. Terwijl ik de vragenlijsten al jaren op dezelfde manier invul en nu ineens niet meer voldoe..

Bovendien hebben ze rond de jaarwisseling alle materiële vergoedingen (Airpods, koptelefoons, polaroidcamera, Playstation/Xbox accessoires, Nintendo Switch etc.) uit de shop gehaald. Nu kun je je punten alleen nog gebruiken voor cadeaubonnen en goede doelen..

Hier ga ik mijn tijd niet meer aan verspillen.

16 januari 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Er zijn veel heel lange enquêtes

Er zijn veel heel lange enquêtes, de korte enquêtes zijn vaak al ingevuld door voldoende deelnemers.

Bij de huidige beloning kan je kiezen voor een cadeaukaart waarmee je kan kiezen voor diverse (online) winkels. Dat is wel heel fijn.

6 januari 2025

Doe mee en wees eerlijk

Ik wilu laten weten dat ik erg blij ben dat ik dit kan doen thuis je moet wel eerlijk zijn en dus ook eerlijk antwoorden ben je niet eerlijk doe dan niet mee maar dit is een leuke bezigheid ik ben afgekeurd en tocht een leuke en eerlijke bezezigheid ik raad het mensen aan die daar voor in zijn wil je mijn naam melden geert van der veen dat ik je heb aangemeld dat zou leuk van je zijn ik hoop dat je ook meedoet tis een leuke een bijverdienste je kunt met je punten die je verdient kadoos of geld krijgen maximiles is een fantastische side ga op je gemak eens kijken ik had mijn geld binnen 2 minuten binnen.leer er wat van tis een erg leerzaam en je verdienter wat mee en je moet eerlijk zijn dat is het vereisten.

21 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan niet registreren

Zou leuk zijn als ze je postcode en woonplaats herkennen, kan me niet eens registreren.

10 december 2024
Logotyp för Maximiles NL

Svar från Maximiles NL

Dag Hans, kan je even een mailtje sturen naar contact@maximiles.nl? Dan helpen we je graag verder.
Groetjes, Team Maximiles

Graag meer miles met Maximiles

Maximiles biedt vragenlijsten aan waar je als invuller ook iets aan zou moeten hebben. Jammer dat de resultaten van al die onderzoeken niet of nauwelijks bekend worden gemaakt. De beloning voor de inzet van de invuller is redelijke te noemen

27 november 2024

goede aanbieder

Een goede aanbieder van enquêtes, ze sturen niet te vaak, maar de frequentie is goed. Ok de beloningen is goed en gaat toch vrij vlot.

23 november 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.