I mistakenly purchased a finger prick glucose monitor thinking I was purchasing one that did not require finger pricks based off their pictures of the products. I failed to read the full description.... Se mer
Det här tycker kunderna
Onvolledige bestelling gekregen wel voor beide producten betaald. Ik heb gemaild, geen reactie. Via Facebook een bericht gestuurd, geen reactie. Partij die op de pakbon staat gemaild, geen reactie. Di... Se mer
2 weken geleden 6 december een bestelling geplaatst en niets ontvangen, 2x een e-mail gestuurd geen reactie, via Instagram geen reactie! Niet zo netjes en nog steeds heb ik mijn bestelling nog niet!... Se mer
Heerlijke smaak, top service! Snickerdoodle smaak besteld, echt geen andere eiwit die zo lekker smaakt!🙌🏼 Verder kreeg ik mijn bestelling persoonlijk de volgende dag overhandigt bij de sportscho... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Kwaliteit voor een eerlijke prijs, betrouwbaarheid, transparantie en service. Dit alles verwerken wij in onze voedingssupplementen, overige producten en persoonlijke ondersteuning, om zo onze klanten de beste resultaten te laten behalen. Snelle levering en wij staan altijd klaar voor al je vragen! Naast het aanbieden van voedingssupplementen geven wij gratis persoonlijk advies voor ieder doel. Gewichtsverlies, vetverlies, spieropbouw, aankomen of een gezonde levensstijl toepassen, ons team staat klaar om je te helpen.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@maximeslifestyle.com
- maximeslifestyle.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top kwaliteit
Top kwaliteit. Ben er blij mij vind het beter dan de vorige waar ik haalde

Svar från Maximes
Fijn bedrijf met nette prijzen
Fijn bedrijf met nette prijzen, goede producten en snelle levering.

Svar från Maximes
Goede producten voor fijne prijzen met…
Goede producten voor fijne prijzen met resultaat

Svar från Maximes
Na meerdere onzin te gebruiken
Na meerdere onzin te gebruiken. Eindelijk iets wat echt helpt om af te vallen. 6,4 kilo kwijt in 3,5 week tijd💪

Svar från Maximes
Weer een nieuwe bestelling geplaatst
Weer een nieuwe bestelling geplaatst. Snel en zeer correct geholpen en ook levering verliep snel en volgens afspraak. De kwaliteit van de goederen wederom prima. Kortom TOP

smaakt en werkt goed!
Nu al een tijdje besteld bij Maximes en tot nu toe erg tevreden. Het smaakt erg goed en het werkt ook goed.
Als het op is weet ik jullie weer te vinden, top!

Svar från Maximes
Afgelopen jaren bestelde ik altijd bij…
Afgelopen jaren bestelde ik altijd bij de bodyenfitshop of myprotein omdat de prijzen voordelig daar waren, via een advertentie maximes voorbij zien komen en het geprobeerd.
Ik ben aangenaam verrast, het smaakt stukken beter (en nee dat is niet gelogen) dan de bodyenfitshop en myprotein en het is zelfs goedkoper. De whey eiwitshake lost goed op terwijl ik bij de andere shops vaak klonten had. Ook gelijk de pre workout geprobeerd en dat is goed spul, precies wat je van een goede pwo verwacht.
Wat mij betreft een goed en betrouwbaar bedrijf!

Svar från Maximes
Gewicht zakt met persoonlijke hulp
Ben nu een langere tijd bezig met een persoonlijk voedingsschema de fatburner, shakes en vitamine en omega capsules. Ik zit lekker in mijn vel en het gaat erg goed. Shake is lekker ik heb eerder wel.eens afslank shakes gebruikt maar die kreeg ik met geen mogelijkheid weg deze van maxime krijg ik makkelijk weg en vult goed.
Ik ben in totaal nu 6 kilo kwijt heel blij mij. Wel met een zomervakantie ertussen waarbij ik niet op het eten gelet heb en in het weekend eten wat ik wil. We gaan nog voor veel meer resultaat.
Ze zijn professioneel en helpen je met het werken aan je resultaat. Ik raad deze webshop aan!

Svar från Maximes
Via via bij Maximes uitgekomen en mijn…
Via via bij Maximes uitgekomen en mijn eerste bestelling ontvangen. Een pot Whey Proteine besteld. Mijn vorige winkels waren vaak de grotere waar iedereen eigenlijk wel haalt, altijd leuk om nieuwe dingetjes te proberen vooral als ik van anderen hoor dat het bij hun goed bevalt. Vandaar Maximes geprobeerd.
De levering was erg snel en ik ben goed op de hoogte gehouden, fijn!
De whey proteine (het product) heeft een hele mooie structuur waardoor het snel oplost. Wat mij gelijk opviel is de smaak, deze is echt uniek en ben ik nog niet eerder tegengekomen. Vaak zit er een beetje een chemische of flauwe smaak aan een eiwitpoeder, nou bij Maximes dus niet het geval! Hele fijne eiwitpoeder. En ja, zowel water als melk vind ik het lekker. Pluspunten!
Ben overigens ook erg benieuwd naar andere producten zoals preworkout en bcaa, die gaan we snel proberen. Ik bestel hier vaker! Conclusie: de kwaliteit is zeer goed en het is helemaal niet duur.

Svar från Maximes
Pre workout gekocht bij maximes en het…
Pre workout gekocht bij maximes en het is zeker een aanrader niet duur en je krijgt kwaliteit terug ik zeg top

Svar från Maximes
Heerlijke smaak, top service!
Heerlijke smaak, top service!
Snickerdoodle smaak besteld, echt geen andere eiwit die zo lekker smaakt!🙌🏼
Verder kreeg ik mijn bestelling persoonlijk de volgende dag overhandigt bij de sportschool waar ik sport, waardoor ik meteen kon genieten van m’n bestelling.

Svar från Maximes
Tweede bestelling gedaan en ben weer zo…
Tweede bestelling gedaan en ben weer zo blij dat ik jullie heb gevonden. De kwaliteit is echt top en het is ontzettend goed te betalen. Voorheen altijd shakes met moeite gedronken en zelf een tijdje clear protein poeder gebruikt omdat ik melkachtige niet lekker vond, maar het melkachtige wat ik niet lekker vond kwam juist door de webshops waar ik haalde. Met de shakes van Maxime heb ik nergens moeite mee gewoon helemaal geweldig. Ik blijf trouw klant en raad jullie bij iedereen aan😍

Top producten
Goede producten. Ook oprecht lekker. En snelle levering. En niet al te duur! Dus top :) Zeker aan te raden.

Svar från Maximes
De protein pancakes zijn echt geweldig
De protein pancakes zijn echt geweldig, ze smaken precies naar een normale pannenkoek en je hebt geen last van die droge nasmaak die ik wel eens bij andere merken heb!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.