Max Ergo Omdömen

Företagsinformation

1. Verktygsgrossist
  2. Verktygsbutik

Skrivet av företaget

www.Max-Ergo.com verkoopt ergonomische producten. Wij zijn meer dan alleen een webshop. Wij beschikken over uitgebreide praktijkervaring in het veld. Vanuit jarenlange ervaring in infra-, grond- en buitenwerk zagen wij dagelijks hoeveel fysieke belasting mensen ervaren bij eenvoudige, herhalende handelingen zoals scheppen, tillen en verplaatsen. Rugklachten en vermoeidheid zijn daarbij geen uitzondering, maar een realiteit. Deze praktijkervaring vormde de basis voor onze visie om het anders te doen. Niet door het werk te vermijden, maar door het slimmer en ergonomischer te maken. Vanuit die gedachte zijn wij gestart met ontwikkelen, testen en verfijnen. Na meerdere prototypes en uitgebreide praktijkproeven hebben wij producten ontwikkeld die daadwerkelijk bijdragen aan een betere werkhouding en meer comfort tijdens het werk. Onze oplossingen zijn ontworpen met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij kiezen bewust voor sterke materialen en een constructie die geschikt is voor dagelijks en intensief gebruik. Elk product moet eenvoudig toepasbaar zijn, breed inzetbaar en direct voordeel opleveren in de praktijk. Naast het aanbieden van producten willen wij bijdragen aan een gezondere manier van werken. Minder fysieke belasting leidt tot meer werkplezier, hogere productiviteit en minder uitval — een onderwerp dat steeds belangrijker wordt voor zowel professionals als organisaties. Ontwikkeling staat bij ons nooit stil. Wij blijven testen, verbeteren en vernieuwen, zodat onze oplossingen blijven aansluiten op de praktijk van vandaag én morgen. De MaxErgo hulp-hendel die wij momenteel aanbieden, is naar onze overtuiging de sterkste en meest doordachte hulp-hendel op de markt. Deze oplossing pakt ook direct een veelvoorkomend probleem aan: het breken van de steel. In plaats van bevestiging aan de houten steel wordt de hulp-hendel gemonteerd op het stalen gedeelte van de schep. Hierdoor wordt de kans op breuk aanzienlijk verminderd. Ervaar het gemak en de ergonomie van MaxErgo en zorg goed voor uw lichaam tijdens het werk.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De is echt de ideale manier als je last…

De is echt de ideale manier als je last van je rug hebt of wil voorkomen. Na een auto ongeluk, heb ik een slechte rug overgehouden. Met de hulp hendel, hoef ik niet meer te bukken. En kan ik weer in mijn eigen tuin bezig.

1 februari 2026
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Max Ergo

Svar från Max Ergo

Bedankt voor de review! we hopen dat je veel hebt aan deze ergonomische aankoop!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.