Underbar tandborste.Kan inte finnas en…
Underbar tandborste.Kan inte finnas en bättre.Många borstningar utan laddning.
80 Charlotte Street, W1T 4QS, London, Storbritannien
Har inte besvarat negativa omdömen
Underbar tandborste.Kan inte finnas en bättre.Många borstningar utan laddning.
Jag förstår inte alla negativa omdömen. Jag har nu haft min i över ett år. Det är den bästa tandborsten jag haft och jag har haft många. Den gör rent och min tandläkare tycker att mina tänder blivit mycket renare. Dessutom håller laddningen länge.
Får ladda varje dag . Vissa dagar startar inte tandborsten ändå. Borstar dåligt
Tandborsten gör inte rent ordentligt. Fortfarande beläggning kvar. Köpte en annan (oral b) som gör rent 100% bättre. Laddstationen slutade fungera och företaget (MAUARCHER) vägrar skicka en ny utan kostnad. De vill att jag betalar 15 euro för frakten. Tandborsten och laddaren är inte ens ett år gammal.
Blev förskräckt när jag läste omdömen efter att jag beställt Mauarcher eltandborste och vattenflosser men som tur var fick jag varan efter ca 10 dagar och tycker den är jättebra när man lärt sig använda den .Har haft andra eltandborstar. Man känner att tänderna blir renare och fräschare.
Jag beställde denna omtalade eltandborste 12/4 som skulle vara bäst i test. Jag har än i dag inte fått den, jag har haft mailkontakt med företaget som bara mailat tillbaka att den är på väg. Enligt Early Bird har tandborsten ansetts som försvunnen 15/4. Leveranstid skulle vara mellan 3-5 dar. Jag är nu rädd att dem skickar mig en ny fast jag inte gjort en nybeställning. Jag anser att min beställning inte gäller när en sån lång leveranstid som 21 dar gått. Jag vill inte ha något från detta företag!
Jag beställde ett kit med tandborste och flusser.. har inte fått paketet mailat till företaget om o om igen fick en länk från dom att paketet är levererat.. kollade men länken fungerade inte skriver detta i mail som dom ignorerade!!! Sedan säger dom att jag skrivit fel ort... men post nr adress var rätt..
Nu vill dom endå ha betalt oavsett jag inte har tagit i mot paketet... är oseriöst företag och jag vill varna alla om detta för bemötande är " översätt translate" de kan man se på alla mail jag haft med företaget...
Det dom gör är att lägga skuld på kunden och inte dom själva... och för att dom ska skicka ut nytt ska jag betala 1599:- för paketet som kommit bort sedan 290 kr för frakt samt ytterliga 1599:- för att få ny
Köp inte MauArcher, de skriver sina egna omdömen och säljer varor som är skräp för dyra pengar. Jag tog med mitt köp till tandläkaren som beklagade och sa att det inte finns någon forskning gällande produkterna. Tandborsthuvuden beskrev hon som uttjänta trots att de låg i nya förpackningar. Floderna är klumpig och ger för mycket vatten i munnen samt stänker vatten överallt. Företaget är nonchalant, kan inte skilja på retur och reklamation. Jag har inte fått svar sedan13 Mars. Jag har litet hopp om att få pengarna tillbaka. Låt bli att köpa produkter från dem är mitt råd.
Jag köpte den här tandborste för en vecka sen och blev jätterädd när jag läste alla omdömen här. Jag spärrade tom mitt bankkort och beställde ett nytt… 😅
Idag fick jag tandborsten i brevlådan och har fortfarande inte bestämt om jag ska öppna förpackningen eller inte. Mest för att jag inte hittar någonting om produktens säkerhet osv…
Öppnade den till slut och det är världens sämsta eltandborste. Den vibrerar bara och känslan på tandköttet ger mig gåshud. Waterflosser är däremot okej men inte värd pengarna. Köp inte.
Bluff bäst i test sidan är sponsrad av dem själv på Google när man googlar bästa tandborsten så kommer de upp som nummer 1 och det är bara o läsa omdömena som finns ångrade mig 6 timmar senare fått flera samma meddelande att vara redan skickad samt klarna har ett samarbete med dem så man litar att det går rätt till men tydligen så kan de samarbeta utan problem från klarna samt att varan skickas direkt till brevlådan inte ombud fast man inte betalat varan utan tagit den på 30 dagar få varan först o betala efter du fått varan. Alltså ingen identitet behövs då varan och företaget blåser än med att de levererat varan.
Ett riktigt bluff företag mvh Leif
Scam du kommer inte få någon produkt, de förfalskar att du skrivit på. Klarna stödjer detta företag, så de kommer inte rädda dig. Varning för scam. Jag betalade tunt 2000 kr för en tandborste, använder fortfarande bara en vanlig från ICA
Beställde och vill cancellera alternativt returnera produkten. Det går inte att få tag i deras kundsupport och omöjligt att göra en retur. Undvik!
Går ej att få tag på kundservice! Beställde produkten för snart 1 månad sedan och när jag mailar dom att jag ångrar köpet återkommer dom med samma svar hela tiden - att det inte är något fel på produkterna. Verkar som om jag mailar med en bot. Vet inte vad jag ska göra! Går ej att ringa kundservice.
Denna elektriska tandborste låter väldigt lite, är väldigt tyst att använda och påverkar inte mitt humör på morgonen.