mathema.me Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Przypadkiem trafiłam na ofertę korepetycji w Internecie, kliknęłam zapytałam umówiłam. Pierwsza lekcja z Panem Krzysztofem była dla mnie ogromnym, pozytywnym zaskoczeniem! Mogłam uczestniczyć w pier... Se mer

Служба підтримки не відповідає. Платформа працює не коректно. Після того, як вчитель не зʼявився на урок, отримала вибачення від служби підтримки та два безкоштовні уроки в якості компенсації.... Se mer

We had a very positive experience with Mathema. We were looking for a maths tutor to help my daughter prepare for the 11+ entrance exams required by selective secondary schools in the UK, and Mathem... Se mer

Надзвичайно потужну підтримку оримали в отриманні додаткових знаннь з геометрії та хімії. Вчителі компетентні, вміють зацікавити своїм предметом, і також мотивувати. Школа Матема швидко опрацьовує за... Se mer

1. Utbildningscenter

All-in-one math learning platform for kids.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

43 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Висококваліфіковані вчителі та менеджери

Ми займаємось з Mathema вже майже рік.За цей час знання з математики значно покращились.Особливим чином хочу подякувати вчителям Ганській Тамарі Миколаївні та Устимович Тетяні.Прекрасна подача матеріалу і підхід до дитини.Можу з точністю сказати що буду рекомендувати школу Mathema своїм знайомим та друзям.

5 juli 2025

Ми безмежно раді

Ми безмежно раді, що мали можливість навчатися у такої чудової людини, як Олеся Ігорівна! Дякуємо за знання, підтримку і добру атмосферу на уроках.

2 juli 2025

Звернулись в школу випадково

Звернулись в школу випадково, але по необхідності, дитина перестала розуміти математику. Вчителя нам підібрали швидко, але не зрослось і на заміну поставили Редько Олесю. Дочка її вподобала навіть більше ніж попередню: пояснює доступно, якщо щось не зрозуміло вертається до теми, уроки проходять в спокійному ритмі. Дитини зацікавилась математикою і це вже прогрес

28 juni 2025

Завдяки цій школі моя дитина почала розуміти математику

Завдяки цій школі мм знайшли неймовірного вчителя. Ця людина вже 30 років займається своєю справою і моя дуже вибаглива донька її просто покохала разом з математикою. Дуже всім раджу Наталію Солоху та цю онлайн школу. Все чітко, підтримка завжди на зв'язку. Займалися декілька місяців і будемо продовжувати ще рік 100%:)))

25 juni 2025

Відгук на викладачку Сініченко Вікторію.

Хочу поділитись позитивним враженням після роботи з викладачкою Сініченко Вікторією. Моїй дитині дуже сподобався підхід, використання інтерактивних платформ та цікавих завдань. Комунікувати з Вікторією теж дуже легко. Задоволена дитина - спокійна мати. Дякуємо.

12 juni 2025

Дякую платформі mathema за чудовий…

Дякую платформі mathema за чудовий досвід занять з математики,
За гарного вчителя Наталю Солоху яка кожного заняття допоможе з цікавістю в вивченні складних тем для дитини.
За об'єднання не тільки української школи а і закордонних програм навчаня.

24 juni 2025

Або нам не повезло з менеджерами та викладачем, або тут просто аферисти.

Із трьох уроків, викладач Тетяна Афанасенко, НЕ З'ЯВИЛАСЯ на ДВА без попереджень. Менеджери не відповідають - один у відпустці, інший по невідомій причині, ще й збиває дзвінок. Чат бот обіцяє вирішити питання, поки що результату 0. оплату взяли за 30 уроків. З таким темпом, ми 30 уроків використаємо за 10 років.

24 juni 2025

Прекрасний викладач

Прекрасний викладач! Вміє знайти підхід до дитини, перенаправити увагу в корисне русло. Пояснює зрозуміло. Після заняття залишається розуміння теми і приємний присмак доброго спілкування .
Ми дуже вдячні Анні Крамаровій за чуйне ставлення і професійне викладання предмету. Роботою з моєю дитиною я задоволена на всі 100 відсотків. ДЯКУЮ!!!

16 juni 2025

1 year with Mathema

My son has been using the Mathema platform for a year now, and we absolutely love the learning process, the teacher, and her teaching methods. After a year of consistent lessons, his performance at school has improved significantly.

10 juni 2025

Mój syn jest w VI klasie szkoły…

Mój syn jest w VI klasie szkoły podstawowej, korzystał z lekcji w mathema.me przez 6 miesięcy. Usystematyzował swoją wiedzę, nadrobił zaległości materiału z poprzednich okresów. Diagnozę z początku klasy VI przed rozpoczęciem lekcji z Mathema.me napisał na poziomie 33% , diagnoza końcowa na koniec klasy VI po lekcjach z mathema.me wynosi 87%. Korepetytorka syna miała bardzo indywidualne podejście, dzięki czemu Nasz syn polubił lekcje matematyki, nabrał wprawy w podstawowych rachunkach, uwierzył w siebie co miało odbicie w jego ocenach oraz końcowej diagnozie. W klasie VII będziemy kontynuować lekcje, mam nadzieję, że dalej będziemy kontynuować lekcje z Panią Marią Łopińską. Pani Maria jest naprawę świetnym korepetytorem.

9 juni 2025

Dobre miejsce na naukę matematyki

Szukałam zdalnych korepetycji z matematyki z elastycznym harmonogramem zajęć i z uczciwym podejściem do płatności, ale przede wszystkim szukałam matematyka, który indywidualnie podejście do dziecka. Pani Ania z Mathemy nie tylko sprawiła, że córka poprawiła oceny z matematyki, ale też na nowo polubiła matematykę. Bardzo jej za to dziękuję.

9 juni 2025

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam! Zajęcia są prowadzone w sposób przejrzysty i klarowny, dostosowany do potrzeb ucznia. Ogromne uznanie dla nauczyciela-Konrada- to osoba z ogromną wiedzą, cierpliwością i pasją do nauczania, kompetentny i zaangażowany;) nie tylko przekazuje wiedzę ale także inspiruje do samodzielnej pracy i rozwijania swoich umiejętności!

5 juni 2025

Онлайн уроки математика допомогли моїй…

Онлайн уроки математика допомогли моїй донечці заповнити прогалини та успішно здати міжнародний іспит з математики. Оксана Драбик професійний вчитель з індивідуальним підходом до навчання. Дякуємо. Рекомендую 🌸

26 maj 2025