Maskinera Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 142 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar särskilt personalens professionalism, hjälpsamhet och trevliga bemötande, vilket skapar en trygg och smidig process. Många framhåller att tjänsterna är effektiva, med friktionsfri kontakt och god återkoppling genom hela affären, vilket leder till snabba och nöjda resultat. Dock nämner vissa att informationen om objekten ibland kan vara bristfällig eller vilseledande, med fel som inte uppges i beskrivningen. Detta har i enstaka fall lett till oväntade problem för köpare, som exempelvis oväntade kostnader eller att delar som visas på bild inte ingår.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Recensenter belyser positiva aspekter av personalen, där många uppskattar det trevliga och professionella... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är positiv och upplever den som smidig, snabb och professionell. Många recensenter... Se mer

User experience

Användare beskriver positiva interaktioner med användarupplevelsen, och många upplever den som smidig och... Se mer

Product

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med produkten, och många uppskattar den smidiga... Se mer

Customer communications

Kunder delar positiva åsikter om kontakten, och många upplever den som snabb, smidig och effektiv från... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Vill börja med o tacka Magnus Leifsell, toppenmäklare! Dessvärre så gick inte auktionen som den skulle, jag vann en Volvo grävare där det visade sig vara motorfel och som visades under hämtning, t... Se mer

Jag är mycket nöjd med hur Michaela Johansson på Maskinera skötte försäljningen av en traktor. Professionellt och vänligt bemötande i en affär som gick snabbt. Jag kände mig trygg och är nöjd med pris... Se mer

Sittandes i Uppsala ropade jag in Hilti tigersåg i Östergötland, mäklaren Andreas fixar med utlämning och säkerställer med att sågen kommer upp till mig via frakt. Sjukt fin service från Maskinera och... Se mer

Giant minilastare ropade jag in. Allting fungerade smärtfritt, kontakten med säljaren skötte Maskinera mycket bra med löpande återkopplingar till mig som budgivare. Jag fick bra hjälp med att lösa tra... Se mer

1. Nr. 2 av de 6 bästa företagen i Onlineauktion
  2. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Maskinaffär

En marknadsplats som får snurr på den svenska maskinflottan. Grunden till Maskinera bygger på expertis och nyfikenhet kring maskiner och kvalitet. Genom vår marknadsplats möjliggör vi att produkterna hamnar i rätt händer när de inte längre används. Vi får snurr på de maskiner som redan är producerade och inkörda som ett alternativ till nyproducerat. Snällare mot kassan och klimatet helt enkelt.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

146 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Svar från Maskinera

Stort tack för ditt omdöme. Härligt att höra att allt kändes smidigt hela vägen från början till slut, det är precis så vi vill att våra affärer ska fungera

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Affären låstes smidigt. Bra återkoppling med Maskineras säljare. Pengarna snabbt på kontot. Vad kan man mer önska !!

14 april 2026

Svar från Maskinera

Stort tack för ditt omdöme, kul att höra att allt fungerade smidigt hela vägen. Vi lägger stor vikt vid snabb återkoppling och trygga affärer, så det är extra roligt att det märks.

Önskar dig en fin dag!

Oscar, Maskinera

Väldigt positivt och trevligt…

Väldigt positivt och trevligt bemötande!!

1 maj 2026

Hej Linda,

Tack för ditt fina omdöme, det uppskattas verkligen. Kul att du är nöjd med bemötandet, det är något vi lägger stor vikt vid.

Trevlig dag!

Lättvindigt och trevligt säljare

Lättvindigt och trevligt säljare

4 maj 2026

Svar från Maskinera

Hej Peter och tack för ditt omdöme. Kul att höra att du upplevde affären som smidig och att du är nöjd med säljaren!

Vi vill alltid bli bättre, så jag är nyfiken på om det är något du tycker att vi hade kunnat göra annorlunda för att få full pott.

Oscar, Maskinera

Allt stämde,mycket trevligt bemötande…

Allt stämde,mycket trevligt bemötande från säljare Maskinera.

17 april 2026

Hej Sven Erik,

Stort tack för att du tog dig tid och lämnade ett så fint omdöme. Det uppskattar vi verkligen!

Vi hoppas du även vänder dig till Maskinera när det blir dags för nästa maskinaffär.

Trevlig helg!

Oscar, Maskinera

Otrolig bra service och trevlig att ha…

Otrolig bra service och trevlig att ha som partner när vi vill byta ut maskiner.

14 april 2026

Hej Tore,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva. Det är verkligen kul att höra att du ser oss som en partner i era maskinaffärer, det betyder mycket för oss.

Hoppas vi får vara med och hjälpa er nästa gång det är dags också.

Hej Knut,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva. Kul att höra att allt gick så enkelt och snabbt som det ska.

Det uppskattar vi verkligen.

Oscar, Maskinera

Väldigt trevlig och hjälpsam säljare…

Väldigt trevlig och hjälpsam säljare och allt gick smidigt. Blev lite fundersam när det lades moms på provisionen trots att traktorn sålts utan moms. Stod säkert någonstans som jag missade.

12 mars 2026

Hej Jannica,

Tack för din feedback, vad bra att allt gick smidigt och att du är nöjd med kontakten!

I det här fallet var både köpare och säljare privatpersoner, så själva affären sker utan moms. Momsen du syftar på gäller vår provision, alltså tjänsten att annonsera via Maskinera, där vi som svenskt företag är skyldiga att lägga på moms. Jag förstår att det kan upplevas rörigt, och vi tar med oss att bli tydligare kring detta.

Enkelt

Priset och enkelheten

10 april 2026

Hej Lennie,

Tack för att du tog dig tid och lämnade ett fint omdöme! Det uppskattar vi verkligen.

Allt gott.

Hej Per,

Tack för att du tog dig tid att skriva. Vi har tittat närmare på just ditt ärende och kan se att det tyvärr var en extern part som strulade i detta fall.

Samtidigt ska det såklart bara fungera smidigt för dig som kund, så vi har full förståelse för att det här blev frustrerande. Berätta gärna lite mer konkret vad du hade önskat i processen, så tar vi det vidare med den externa parten för att säkerställa att det inte händer igen.

Hej Peder,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett fint omdöme!

Vi vill alltid bli bättre. Berätta gärna vad vi hade kunnat gjort annorlunda för att nå full pott (5 av 5 stjärnor) ?

Jättenöjd med bilen

Bjöd på en Caddy som såg fin ut på bilderna

2 april 2026

Hej Jan,

Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med bilen och att allt levde upp till förväntningarna när du fick hem den.

Det uppskattar vi verkligen att du delar med dig av.

Seriöst

Bra helhet helt enkelt.

31 mars 2026

Hej Lars,

Tack för ditt fina omdöme. Det uppskattar vi verkligen!

Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa maskinaffär.

Vill börja med o tacka Magnus Leifsell

Vill börja med o tacka Magnus Leifsell, toppenmäklare!
Dessvärre så gick inte auktionen som den skulle, jag vann en Volvo grävare där det visade sig vara motorfel och som visades under hämtning, tog kontakt med Magnus förklarade läget och fick pengar åter , inga bekymmer, full förståelse, kände mig väldigt trygg och ville mitt bästa vilken man inte tror om just mäklare.
Kan varmt rekommendera,

25 mars 2026

Hej Anton,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva och dela med dig. Förstår att det inte var en rolig situation när det dök upp problem vid hämtning, så det är extra skönt att höra att Magnus tog hand om det direkt och att det löste sig smidigt.

Det är precis så vi vill agera när något oväntat händer.

Att du kände dig trygg genom allt och ändå rekommenderar oss betyder mycket.

Önskar dig en trevlig dag!

Oscar, Maskinera

Prima service och engagemang.

Prima service och engagemang.

11 mars 2026

Hej Andreas,

Tack för att du lämnar ett så fint omdöme!

Prima service och engagemang är precis hur vi vill att vår tjänst ska upplevas. Så väldigt kul att höra det.

Önskar dig en trevlig dag!

Mycket trevlig säljare😁

Mycket trevlig säljare att ha och göra med 😁och fin kommunikation 🤗

22 mars 2026

Hej Matts,

Stort tack för ditt omdöme, blir verkligen glad att läsa. Härligt att höra att du upplevde både kommunikationen och kontakten som så bra.

Fem Stjärnor

Vi hade Rebecca som mäklare, vi fick ett jättefint bemötande, hon var saklig och vi fick ett bra förtroende. kommer definitivt använda maskinera igen.

4 mars 2026

Hej Ronny,

Stort tack för ditt fina omdöme. Väldigt roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att du kände förtroende genom hela affären.
Kul att ni vill använda oss igen, det betyder mycket. Jag ska se till att Rebecca får ta del av dina ord också.

Bra kontakt innan

Bra kontakt innan, bra återkoppling efter, smidigt att dom gör ägarbytet

17 mars 2026

Svar från Maskinera

Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att både kontakten innan och återkopplingen efter fungerade bra, och att ägarbytet upplevdes som smidigt.

Det är precis så vi vill att det ska fungera hela vägen.

Allt gott

Oscar, Maskinera

När jag tänker på Maskinera så blir jag glad.

En positiv upplevelse från början till slut. Bra bemötande och fin service av maskinmäklare Patricia Fredriksson. Tack!

27 mars 2026

Hej Madde,

Stort tack för ditt fina omdöme, det värmer verkligen att läsa. Att du blir glad när du tänker på Maskinera är nog det bästa betyget vi kan få.

Kul att höra att Patricia tog hand om dig på ett så bra sätt genom hela processen, jag ska se till att hon får ta del av dina ord.