Maskinera Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 142 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar särskilt personalens professionalism, hjälpsamhet och trevliga bemötande, vilket skapar en trygg och smidig process. Många framhåller att tjänsterna är effektiva, med friktionsfri kontakt och god återkoppling genom hela affären, vilket leder till snabba och nöjda resultat. Dock nämner vissa att informationen om objekten ibland kan vara bristfällig eller vilseledande, med fel som inte uppges i beskrivningen. Detta har i enstaka fall lett till oväntade problem för köpare, som exempelvis oväntade kostnader eller att delar som visas på bild inte ingår.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Recensenter belyser positiva aspekter av personalen, där många uppskattar det trevliga och professionella... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är positiv och upplever den som smidig, snabb och professionell. Många recensenter... Se mer

User experience

Användare beskriver positiva interaktioner med användarupplevelsen, och många upplever den som smidig och... Se mer

Product

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med produkten, och många uppskattar den smidiga... Se mer

Customer communications

Kunder delar positiva åsikter om kontakten, och många upplever den som snabb, smidig och effektiv från... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Vill börja med o tacka Magnus Leifsell, toppenmäklare! Dessvärre så gick inte auktionen som den skulle, jag vann en Volvo grävare där det visade sig vara motorfel och som visades under hämtning, t... Se mer

Jag är mycket nöjd med hur Michaela Johansson på Maskinera skötte försäljningen av en traktor. Professionellt och vänligt bemötande i en affär som gick snabbt. Jag kände mig trygg och är nöjd med pris... Se mer

Sittandes i Uppsala ropade jag in Hilti tigersåg i Östergötland, mäklaren Andreas fixar med utlämning och säkerställer med att sågen kommer upp till mig via frakt. Sjukt fin service från Maskinera och... Se mer

Giant minilastare ropade jag in. Allting fungerade smärtfritt, kontakten med säljaren skötte Maskinera mycket bra med löpande återkopplingar till mig som budgivare. Jag fick bra hjälp med att lösa tra... Se mer

1. Nr. 2 av de 6 bästa företagen i Onlineauktion
  2. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Maskinaffär

En marknadsplats som får snurr på den svenska maskinflottan. Grunden till Maskinera bygger på expertis och nyfikenhet kring maskiner och kvalitet. Genom vår marknadsplats möjliggör vi att produkterna hamnar i rätt händer när de inte längre används. Vi får snurr på de maskiner som redan är producerade och inkörda som ett alternativ till nyproducerat. Snällare mot kassan och klimatet helt enkelt.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

146 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mycket nöjd med försäljning av maskiner…

Mycket nöjd med försäljning av maskiner och utrustning.
Magnus Leifsell tog han om objekten till vår belåtenhet

15 maj 2025

Hej Roger,

Stort tack för att du delade med dig. Härligt att höra att du är nöjd med försäljningen och att Magnus tagit hand om det på ett sätt som känns bra. Vi uppskattar verkligen förtroendet.

Grymt bra dialog med Magnus

Grymt bra dialog med Magnus, sålt flera maskiner via Maskinera.

Hej Alexander

Stort tack för att du tog dig tid att skriva. Grymt kul att höra att du haft bra dialog med Magnus och att du sålt flera maskiner via oss. Det uppskattar vi verkligen.

Personligt och bra service

1 mars 2025

Svar från Maskinera

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att servicen upplevdes som personlig och bra, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Oscar, Maskinera

Magnus har skött om två maskinaffärer…

Magnus har skött om två maskinaffärer nu i vår.
Och allt har fungerat förträffligt bra .
Magnus har skött det på ett mycket professionellt och bra sätt .
Vi är helnöjda .😊

Hej Bjarne,

Vilken härlig läsning! Så kul att höra att allt har rullat på så smidigt med Magnus vid rodret.

Stort tack för att du tog er tid att skriva. Vi ser fram emot affär nummer tre när det blir dags. 😊

Oscar, Maskinera

Fantastiskt bemötande av Magnus…

Fantastiskt bemötande av Magnus Leifsell
Och riktigt bra med att få allt sålt!
Kan varmt rekommendera

13 maj 2025

Hej Oskar,

Stort tack för det fina omdömet. Härligt att höra att du blev bra bemött och att allt blev sålt. Magnus hälsar tillbaka – han blev riktigt glad.

Kul att du vill rekommendera oss, det betyder mycket.

Oscar, Maskinera

"Kan varmt rekommendera Maskinera"

Ett telefonsamtal bort. Magnus Leifsell kom dagen efter, fotade fick de underlag vi hade för objekten. Skötte sedan allt. Vi lämnade ut till köparen och hade pengarna på kontot några dagar efter.
"Kan varmt rekommendera Maskinera"

15 augusti 2024

Hej Kerstin,

Tack för att du tog dig tid att skriva. Så kul att höra att allt gick så smidigt och att Magnus kunde komma ut direkt och ta hand om hela affären. Det är precis så vi vill jobba.

Vi blir extra glada att du vill rekommendera oss vidare

Oscar, Maskinera

Magnus har hjälpt oss flertalet gånger…

Magnus har hjälpt oss flertalet gånger att sälja maskiner och fordon

Och ger alltid det lilla extra
En dunder gubbe

Tjena Alexander

Tack för de orden, riktigt kul att läsa. Magnus blev glad på riktigt när han såg det här. Vi tycker också att han är en dunder gubbe.

Hojta bara när det är dags nästa gång så kör vi igen!

/Oscar på Maskinera

Service i fokus

Proffsigt bemötande och bra service,

Kan varmt rekommendera maskinmäklaren
Magnus Leifsell

Hej Daniel,

Stort tack för din fina återkoppling. Kul att höra att du är nöjd med både bemötandet och servicen. Magnus blev extra glad när vi visade honom din kommentar – det betyder mycket.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Allt gott
Oscar på Maskinera

Jätte nöjda med vår mäklare Patricia…

Jätte nöjda med vår mäklare Patricia Fredriksson som verkligen gett en personlig service med det lilla extra, tack!

7 maj 2025

Hej S.Johansson,

Tack för det fina omdömet. Så kul att höra att ni är nöjda, och att Patricia har tagit hand om er på det sättet. Det är precis så vi vill att vår tjänst ska upplevas.

Hoppas vi hörs igen när det är dags för nästa affär!

Allt gott,
Oscar på Maskinera

Framförallt kändes hela affärsflödet…

Framförallt kändes hela affärsflödet tryggt med Max och Filip!

11 april 2025

Hej Oskar,

Tack för att du delade med dig och för ditt fina omdöme. Härligt att höra att allt kändes tryggt tillsammans med Max och Filip. Hoppas vi hörs igen när det är dags för nästa affär.

Vänliga hälsningar

Hej Kristian,

Stort tack för att du delade med dig. Det gläder oss att höra att du upplevde försäljningen som enkel och smidig – det är precis så vi vill att det ska kännas när man säljer via Maskinera.

Vi hoppas vi får hjälpa dig igen framöver. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Vänliga hälsningar