Each century a few new product innovations enter a market to completely change the industry. Like when the carbon fiber hockey stick was launched or when Apples iPhone changed how we see mobile communication. It’s now time for the skating and skiing industry to take the next technology leap. The human body is developed to move with smooth movements to be as energy efficient, fast and powerful as possible. However, the traditional rigid ice and inline skates as well as ski bindings limits the ability to a natural movement pattern. The rocking motion of Flow Motion Technology allows you to get your natural maneuverability back, maximizing performance as well as your skating comfort. Just like there’s no going back to the old wooden hockey stick or the old mobile phone, there’s no going back after trying Flow Motion Technology, trust us. Or, don’t trust us, try our products and find out for yourself.
Storgatan 30, 83130, Östersund, Sverige
- sales@marsblade.com
- marsblade.com
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
En grym innovation inom hockey!
Köpte ett par re-used marsblade inlines i våras, älskade dem, så det fick bli ett par Marsblade I2 KIT DLC från Hockeystore också till mina CCM Jetspeed. Alltid velat prova Marsblade på is och jag måste säga att jag gillar känslan. Har haft 4 ispass med träning för barnen, provat 4a av 5 radius insättningar och har inte riktigt bestämt mig för min favorit än, får testa dem igen under ett eget träningspass, så man får pressa dem lite också.
Kort sagt, jag gillar dem och kommer bli en kund för livet 👍 har redan väckt intresse hos fler i klubben 😁

Helt magiskt!
Helt magiskt!
Igår (söndag) Så gick min skena av i samband med match och jag slänger iväg ett mail under periodpaus där jag skriver att jag akut behöver nya skenor då jag har 3 matcher till under denna vecka. Tar ca 10min så har jag fått ett mailsvar och efter totalt 30min så hade dom fixat ett beställning åt mig. Idag (måndag) så ser jag att varorna är skickade och på väg! Tack än en gång för kanonservice!

Bästa tänkbara service
Bästa tänkbara service. Skrev ett mail under helgen och det besvarades under måndag förmiddag. Alla frågor löstes ut och nu är det på väg nya inlines till både mig och grabben.
De har nyss vunnit en ny trogen kund. Top notch.

Svar från Marsblade
Snabb leverans och grymt trevlig…
Snabb leverans och grymt trevlig personal. Utmärkt service! Skenorna kändes helt rätt från första stund. Det är så här det alltid borde varit 😀

Fantastiskt kundsupport!
Fantastiskt kundsupport!
Min ena I2 skena gick av.
Marsblade löste problemet och skickade ett par nya.
Har bara gott att säga om alla deras produkter.
Innovativa och hög kvalite genomsyrar allt Marsblade gör.

Byta storlek
Bökig procedur när man behöver byta storlek samt att det medförde en extra kostnad.