Marketplace Studio Omdömen 39

TrustScore 3 av 5

3,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In 3 weken naar 1e positie op klein private label product, leuke money maker nu, 400 eueo per maand winst. Communicatie stukken beter dan voorheen, zet dit door jongens!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service, ranking die beloofd word is voor een paar dagen en dan is het weer compleet weg. Zonde van ons geld

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

UiUiteindelijk zeer tevreden met het behaalde resultaat (Top 4)!"teindelijk zeer tevreden met het…

Uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat van de Top 4 garantiecampagne voor mijn Tinella Gember Capsules. Hoewel er halverwege de maand een flinke dip in de ranking was naar positie 11, heeft Marketplace Studio dit na overleg goed opgepakt en het product terug in de afgesproken top 4 gekregen. Ze komen hun garantieafspraken na en de communicatie is professioneel. Voor een 5-sterrenbeoordeling hoop ik bij een volgende opdracht op een iets stabielere lijn gedurende de gehele looptijd.

1 januari 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Werkt over het algemeen prima

Werkt over het algemeen prima. Alleen de niet goed geld terug garantie is niet wat het lijkt. Als het product 1 dag van de 30 goed ranked krijg je al niks terug.

8 september 2025

Betrouwbaar Hele fijne betrouwbare service

Hele fijne betrouwbare service

7 oktober 2024

Svar från Marketplace Studio

Dank je wel voor de vriendelijke woorden, Sufyan!
We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We zouden graag blijven zorgen voor geweldige service aan geweldige klanten zoals jij. Nogmaals bedankt en veel succes met je bedrijf.

Geweldige service zoals altijd

Geweldige service zoals altijd. Ik maak al bijna 2 jaar gebruik van hun diensten en ben nog steeds super tevreden. :))

26 juli 2024

Svar från Marketplace Studio

Dank je wel voor de vriendelijke woorden, Andy!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Er ligt nog veen verbetering

Ze garanderen binnen 3 weken resultaat en dit klopt ook, helaas fluctuerend het resultaat heel erg en kan je er niet op bouwen dat het 2 maanden goed blijft gaan. Als je contact opneemt gaan er vaak een paar dagen overheen. Ik mis het persoonlijk contact wanneer er iets niet goed gaat met je ranking je gewoon een appje kan sturen of kan bellen naar iemand die aangewezen is voor jou bedrijf en er dan achteraan kan gaan bij marketplace. Door de mail is er geen snel contact en gaan er vaak dagen zo niet weken overheen voor het goed is opgepakt en je weer in de top 10 staat. Als het contact anders zal worden krijgen ze van mij een 4. Als het ze lukt om ons structureel in de top 10 te houden en zelf gelijk ingrijpen wanneer dit veranderd krijgen ze een 5!

27 juni 2024

Beste Michiel,

Het spijt me dat je geen goede ervaring hebt met onze diensten. Ik wil graag meer weten over jouw specifieke situatie om dit recht te zetten. Kun je mij je bestelnummer doorgeven?

Ik neem dan zo snel mogelijk per e-mail contact met je op. Alvast bedankt.

Perfecte service

De ervaring met Marketplace Studio is uitstekend. Gedurende een aanzienlijke periode maak ik gebruik van hun diensten, en ze overtreffen consequent de verwachtingen door snellere resultaten te leveren dan beloofd. In vergelijking met eerdere samenwerkingen met concurrenten, verloopt de communicatie en uitvoering bij Marketplace Studio aanzienlijk soepeler. Ik heb volledig vertrouwen in hun professionaliteit en zou ze zonder aarzeling aan anderen aanbevelen. Bovendien verdient hun klantenservice lof; ze reageren snel en bieden zeer behulpzame ondersteuning bij vragen of problemen.

30 januari 2024

Svar från Marketplace Studio

Dank je wel voor de vriendelijke woorden, Sam!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige samenwerking met dit team

Geweldige samenwerking met dit team. Deze service helpt je echt om hoog te scoren op de eerste paginas. Het duurt even voordat ze antwoorden, maar hun diensten werken goed.

18 november 2023

Svar från Marketplace Studio

Dank je wel voor de vriendelijke woorden, Hanna!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Merkbare verbetering in onze zoekwoord posities.

31 juli 2023

Svar från Marketplace Studio

Dank je wel voor de vriendelijke woorden, Ross!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Beste Luuk,

Het spijt ons enorm dat je ervaring met onze diensten niet aan je verwachtingen voldeed. Wil je mij alsjeblieft je bestelnummer doorgeven zodat ik meer te weten kan komen over je situatie en kan helpen bij het vinden van een oplossing? Ook bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback achter te laten; dat wordt zeer gewaardeerd.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb onlangs Marketplacestudio.nl…

Ik heb onlangs Marketplacestudio.nl gebruikt om de ranking van mijn product op Bol.com te verbeteren. Hoewel ik mijn twijfels had, was ik aangenaam verrast met de resultaten. Binnen enkele dagen had mijn product de top 3 posities bereikt voor het relevante zoekwoord. Echter, ik heb nog geen significante toename in verkopen gezien, wat een beetje vreemd is. Desalniettemin blijf ik voorzichtig optimistisch dat de ranking boost uiteindelijk zal leiden tot meer verkopen.

Hoewel de communicatie van het Marketplacestudio-team professioneler en sneller zou kunnen, waardeer ik hun inspanningen om mij te helpen betere zichtbaarheid voor mijn product te bereiken. De prijsstelling is een beetje aan de hoge kant, maar ik geloof dat de service de investering waard is als het helpt om op de lange termijn de verkoop te stimuleren. Over het algemeen zou ik iedereen die op zoek is om de ranking van zijn product op Bol.com te verbeteren, aanraden om Marketplacestudio.nl eens te proberen.

10 januari 2023

Svar från Marketplace Studio

Dank je wel voor de vriendelijke woorden, Alex!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In 3 weken naar 1e positie op klein…

Communicatie stukken beter dan voorheen, zet dit door jongens!

7 februari 2023

Beste Rick,

Bedankt voor de vriendelijke woorden. We zullen altijd proberen onze service te verbeteren

je stijgt in resultaat

7 dagen proefperiode doorlopen. Gestegen in vindbaarheid; doch niet de plek aangegeven. Het goede is dat het heeft geholpen.

9 januari 2023

Beste Roel,

Hartelijk bedankt voor uw recensie. We maken echter geen beloftes betreft de gratis proefweek. Gewenste resultaten duren normaliter tussen de 3 werkdagen en 3 weken. Daaraan hangt ook onze niet-goed-geld-terug garantie. Het nut van de proefperiode is dat u in ieder geval ziet dat we resultaten kunnen boeken, de rest is een kwestie van tijd.

Proefperiode

Twijfel of de ranking daadwerkelijk werkt.

4 januari 2023

Beste Stefan,
Het spijt ons dat u niet tevreden was met uw gratis proef. In de gratis 7 dagen proef is uw product van rank 37 naar 20 geklommen. Misschien kunnen we u in de toekomst beter van dienst zijn.

Communicatie, BTW & Ranking

Marketplace studio doet zijn best en de ranking valt wel hier en daar tegen. Ze garanderen bijvoorbeeld top 7 ranking en dan heb je vervolgens 1 week in de maand dat je bijvoorbeeld op #12 staat op bol.com

Daarbij is de communicatie stroef en niet echt professioneel en vergeten ze soms de wekelijkse rapportages te geven wat wel een tegenvaller is.

Ook zijn de prijzen die je ziet op de website zijn exclusief BTW.

Toch geef ik het een 3 sterren omdat het wel de ranking geeft die je verwacht. Zo ging ik van pagina 2 naar plek #3 (Na paar weken kwam ik op #12 terwijl ik top 7 garantie had aangeschaft).

Voor mij krijgen ze net een 3 sterren.

24 augusti 2022

Svar från Marketplace Studio

Beste Stefan, bedankt voor je reactie. Het klopt dat we inderdaad stroevere communicatie hebben de afgelopen week, helaas zijn we wat onderbemand op de klantenservice. Dit zou per vrijdag weer opgelost moeten zijn.

Dat de prijzen ex BTW zijn klopt ook, want wij verkopen uitsluitend aan bedrijven.
Ieder bedrijf kan zijn BTW terugvragen, dus per saldo maakt dit voor klanten niet uit.

We zijn blij om te zien dat u uw rankingdoel in eerste instatie heeft behaald, dit laat zien dat we leveren wat we beweren te leveren.

dat uw product vervolgens weer wat gedaald is, is jammer. Als u contact met ons opneemt, dan zullen we proberen te analyseren waar dit mogelijk aan ligt (nieuwe concurrenten? Heeft u prijs verwanderd in tussentijd? Was uw product (tijdelijK) niet op voorraad? Wellicht iets aan onze zijde?). We streven naar uitsluitend tevreden klanten, dus wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Mvg,
Paul
MarketplaceStudio.nl

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Gratis trial, doet wat het belooft

Wij hebben gekozen voor een trial van 7 dagen. We zitten nu op dag 5 en ons product is op betreffend zoekwoord van #15 naar #6 geklommen. Op zoekwoorden gaat hij automatisch ook mee omhoog. Het is lastig om te peilen of dit voor extra verkopen verzorgt omdat de laatste dagen bijzonder rustig is bij bol.com.

22 augusti 2022

Svar från Marketplace Studio

Dank u voor uw review. Als het goed is zouden hogere rankings normaal gesproken ook voor meer sales moeten zorgen, we zijn benieuwd naar uw uiteindelijke resultaten :-).

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Doen precies wat ze beloven!!

Onlangs gebruik gemaakt van de gratis service en binnen no-time stonden wij met het opgegeven zoekwoord in de top 4. Kortom, mits het juiste zoekwoord, kan deze 'Hans Klok' service veel bedrijven/producten een sales boost geven.

14 juli 2022

Dank u voor de review!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.