Fick inte hem vad jag beställt. Andra färger och material än hemsidan. Sämsta kvaliten jag sett på kläder. Vid retur ville de först inte ta tillbaka utan erbjöd rabatter i flera vändor. Skickade t... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Tydliga scammers som inte är så smarta…
Tydliga scammers som inte är så smarta som de tror...
Efter en långt problematik med dessa torskar så är de nu anmälda till Konsumentverket, ARN och givetvis polisen, samt att en nu juridisk företrädare sitter och väntar på deras nästa steg.
Blivit hotad med inkasso och bara skrattar åt deras automatiska AI-mejl när det kommer en fult skriven "faktura" via mejl.
Det roliga är att om man söker på bankgirot de vill att man ska betala in privat till för att få tvisten att försvinna så ser man tydligt att det går till en av 4 privatpersoner på en adress i Angered, vilket känns väldigt "legit" haha...
Så att förtydliga detta så har jag alltså både, namn, adress och all information ni kan tänka er på de personer i Angered som håller på med denna dropshipping scam, någon som vill hänga med på roadtrip? lol
Riktigt ruttna människor som tror att det inte är lätt att lista ut vad de håller på med.
VARNING för Oseriöst bolag
VARNING för Oseriöst bolag. Tog evigheter att få paketet, när det väl kom var det usel kvalitet och inte alls som på bilderna. Det var sen omöjligt att returerna, paketet ska skickas till Kina av mig själv och så här 2 månader efter paketet skickats tillbaka har de fortfarande inte registrerat returen....
Bedrägeri
Dropshipping som gör allt för att ta dina pengar. Långa leveranstider från Kina. Gör allt för undvika returer. Pratar om att värna om miljön så vill därmed undvika returer när dom samtidigt har en dropship från Kina, aldrig sett en större hycklare. Även om en retur görs så ska man dels bekosta fraktkostnaden själv till Kina, men också så återkommer dom månader senare för att hota om inkasso om man inte betalar en falsk faktura. Allt skriker bedrägeri. Deras hemsida har falska Trustpilot recensioner där det skrivs om ett annat företag (Icon Amsterdam ). Undvik som pesten. Jaff på Salsavägen 14 i Angered ligger bakom företaget för de som vill upprätta polisanmälan om hot och bedrägeri
Värdelöst
Värdelöst, fick helt annat än vad jag beställt och det vägrade ta emot en retur/pengar tillbaka.
KÖP INGET
KÖP INGET. Allt som står i kommentarerna nedan är sant. Färger, storlek, material och utseende. Inget stämmer. Omöjliga att ha att göra med och ljuger och skickar falska fakturor.
Bluff!
Vid retur ville de först inte ta tillbaka utan erbjöd rabatter i flera vändor. Skickade tillbaka och klarna godkände retur. En månad senare kontaktar de mig om säger att klarna bett dem skicka en faktura direkt till mig med hot om inkasso.
Beställ endast om du önskar huvudvärk.
Jag satte en stjärna för att jag vill…
Jag satte en stjärna för att jag vill skriva här för att hjälpa andra, men det här företaget förtjänar inget bluffföretag.jag beställade första var shorts och en blus. Shortsen var mycket mindre än blusen. Tyvärr var returprocessen omöjlig. Också en tröja som aldrig nådde mig . Nu ber de mig att betala för den, eftersom de inte kunde leverera den till mig . Det är inte ett respektabelt företag.
Jag hoppas att alla kommer att uppmärksamma och rapportera detta företag
Riktiga scammers
Riktiga scammers! Falsk marknadsföring GÄLLANDE ALLT, och sitter inte i Stockholm som man kanske kan tro, utan i Kina. Hade det inte varit för Klarna hade jag aldrig kunnat häva mitt köp. Deras "kundservice" är autogenererade mejl med nån automatisk översättning. Bara bluff och båg! Håll er borta, jag har anmält på alla sätt som går.
Beställ inte från dem
Beställ inte från dem. Allt är bluff och produkterna som levereras är inte alls den kvalite som utlovas. Utöver detta är det omöjligt att returnera varorna..
BESTÄLL ABSOLUT INGET FRÅN DET HÄR…
BESTÄLL ABSOLUT INGET FRÅN DET HÄR FÖRETAGET!!!
Det är ett bluff-företag. De vägrar returer och skickar varor som ser ut som något man sydde i slöjden i 4:an, och dessutom i helt andra material och färg än dem som syns på sidan.
BESTÄLL ALDRIG HÄRIFRÅN
Vill göra en retur nu och då är de omöjligt att få tag på någon... dom svarar inte på något..
Undvik undvik undvik.
Undvik undvik undvik.
Vägrar erkänna att produkten dom skickar inte är det minsta lik produkten på hemsidan.
Har nån otroligt frustrerande chat-gpt genererad ”support”.
Dom borde skämmas för hur usla dom är
KÖP INTE!!
Företaget lurar folk, allting kommer från China, det står Stockholm men de sitter i China. Det är fel på storleken och att den är dålig kvalité.
Så här står på retur adressen:
Returadress: Contact Name: Wang Maoqin
Address: Lane 1177, Jianlan Road, Meixu Street, Yinzhou District, City: Ningbo
Zip code: 315100
Province: Zhejiang
Country: China
Tel: 15314571683
Robotsvar från kundtjänst
Robotsvar från kundtjänst. Otroligt små storlekar, svårt att få kundtjänst att fatta
KÖP INGENTING!!!!!!!
Köp ingenting, det är jätte dålig kvalite, kläderna kommer från Kina, de försöker lura dig. 😡
Skam!!!!!!
Det verkar som att detta företag bedriver vilseledande marknadsföring. De påstår att deras produkter kommer från Latinamerika och att de är baserade i Stockholm, men fraktinformationen visar att varorna skickas från Kina. Kvaliteten på produkterna är också dålig. Detta undergräver företagets trovärdighet och förtroende. Kunder bör vara försiktiga och rapportera företaget till relevanta myndigheter samt lämna recensioner för att varna andra.
STOPP!
STOPP!! Beställ ingenting från den här sajten. Skämtföretag. Jag beställde en skjorta från ”Marchiso”, ett företag som dök upp på Facebook (jo, jag vet!). En fin mörkgrön skjorta på bilden med matchande knappar. Det jag fick hem var något helt annat. En turkos/petrol färgad skjorta med vita knappar och i ett helt annat pappersliknande material dessutom. Lurendrejeri. Det finns massor av bättre alternativ.
Sjukt oseriös sida med INGEN respons på…
Sjukt oseriös sida med INGEN respons på emails
Heeeemskt företag
Heeeemskt företag. Kläderna ser hemska ut när man får hem dom och dom vägrar att hjälpa till med retur/reklamation. Sprid ryktet att detta företag ska stängas ner!
100% polyester och väldigt dålig kvalitet
Snygg websida och proffsig marketing. I slutändan leveraras produkterna ca en månad efter köp i en platspåse som skickats direkt från Kina.
100% polyester och väldigt dålig kvalitet och märklig passform. Färger överenstämmer illa med bilderna på siten.
Retur eller återbetalning verkar svårt eller omöjligt då de hävdar att de inte behöver ta retur på reavaror - allt i butiken är på ständig rea.
För övrigt kräver de att kunden filmar varan för att kunna avgöra om den är defekt. När frågan handlar om allmän usel kvalitet undrar man om de sett sina egna varor.
Undvik till varje pris.