Ved returnering af varer går der betydelig længere tid end i andre webshops, før pengene er tilbage på kontoen. 15 dage!! Uanset evt. lov på området, gør andre webshops det væsentlig hurtigere! I... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Jeg var overrasket over, hvor hurtigt pakken blev leveret. Bestilte ikke for første gang, så når du bestiller, skal du være opmærksom på, at nogle produkter er noteret med længere forsendelse.
Købte perlekæde som julegave til min datter, som hun er meget glad for. Hurtig levering og virkeligt fint indpakket med personlig hilsen. Kan kun anbefales herfra. Bh Kristian
Fik lavet nogle bestillings smykker hos Ma Perle, virkelig flot håndværk, god kommunikation undervejs, fik dem leveret som aftalt og i en flot indpakning. Kan varmt anbefales :)
Smukke perlesmykker med ægte perler til en god pris
Ringgade 84a st tv, 6400, Sønderborg, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig levering og flotte smykker. Det er ikke første gang jeg handler ved Ma Perle og nok heller ikke sidste gang 😉
Super flot smykke jeg modtog men problemet ligger i at i skriver 1-3 dage levering, og jeg modtog det først efter en uge, altså 7 dage, men udover det så var der ikke noget. Kan godt anbefalede hjemmesiden

Svar från Ma Perle
Jeg har modtaget nogle meget smukke øreringe smukt indpakket👏
Hurtig service, smuk indpakning og i øvrigt også en rigtig fin perlekæde👍🏻
Jeg bestilte en broche som en gave. Da modtageren tog den op af æsken, var brochen gået i stykker. Jeg henvendte mig derfor til kundeservice for at lave en reklamation, og her blev med det samme beskyldt for, at jeg havde givet brochen et tryk, at jeg havde mishandlet den og ikke havde plejet den ordentligt. Jeg fik tilmed tilsendt et link til smykkepleje.
Jeg er nu i adskillige mails frem og tilbage blevet udsat for lignende beskyldninger og de påstår, at jeg ingen reklamationsret har. De har sjovt nok ikke flere af den slags broche, som jeg kan bytte til, men jeg kan vælge et dyrere produkt på hjemmesiden. Jeg har flere gange bedt om at få mine penge retur, men hver gang bliver jeg mødt med nye beskyldninger om, hvordan jeg selv har ødelagt brochen. Jeg forstår simpelthen ikke, at man behandler sine kunder på denne måde og udsætter dem for diverse påstande og mistænkeligheder. Jeg handler der aldrig igen, og jeg vil råde andre til også at holde sig væk!
Og så vil det ikke undre mig, hvis denne anmeldelse bliver besvaret med, at de jo har forsøgt at hjælpe mig... Det har de på ingen måde!
Super oplevelse at handle hos jer, håber fødselsdagsbarnet bliver glad for gaven.
Det er mine første gang, at jeg køber halskæder i denne butik. Men meget glad købte jeg en meget smuk perlekæde. Ejeren er også super venlig. Ser frem til næste indkøb.
Tak.
Uanset evt. lov på området, gør andre webshops det væsentlig hurtigere!
I har bedt om yderligere oplysninger, og det har I fået! Det virker uprofessionelt at I så bare vil retfærdiggøre jer selv. Faktisk er der gået 11 bankdage! Lov om forbrugeraftaler paragraf 22 siger 14 dage, uden spec., hvilket normalt vil sige 2 uger, ikke 14 bankdage!
Uanset lovgivning, gør andre webshops det væsentlig hurtigere. Glade kunder vil gerne have pengene hurtigt tilbage, når man har fortrudt et køb!

Svar från Ma Perle
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.