Maoo Smartwear Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Half jaar geleden horloge gekocht maar ineens wilde hij niet meer opladen. Contact opgenomen en dezelfde dag reactie terug. Na paar keer heen en weer een mail om dingen uit te proberen wat jammer ge... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Slimme wearables voor een actievere levensstijl.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Geweldige service

In juni 2025 een prowatch gekocht bij Maoo. Snelle installatie. En probleemloos gebruik tot augustus 2026. Toen gebeurde er iets onverklaarbaars. Het horloge was tijdens rust toestand. ( ik gebruik m niet tijdens mijn werk) defect geraakt. Contact gehad met Aischna van klantenservice en na mailwisseling vonden zij dat dit niet normaal was voor hun werk en stuurden zij een nieuw exemplaar. Ik zie t grote merken nog niet doen. Ik ben dankbaar en als je twijfelt. Kopen.

7 september 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dienst na verkoop 👌

Na een 6-tal weken had ik problemen met mijn smartwatch die steeds uitviel en niet meer wou opstarten. 2/3 mailtjes later kreeg ik bericht dat een andere horloge opgestuurd ging worden, ondertussen ze gekregen. Dienst na verkoop is top waarvoor dank!

25 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne horloges. Helaas ging de mijne net binnen het jaar stuk. Ik kreeg zonder gedoe een nieuwe opgestuurd met zelfs extra kleuren bandjes. Echt goed service dus! Dank!

21 mars 2026

Professionele

Professionele, behulpzame service. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo'n snelle hulp gehad. Ik ben er heel blij mee.

8 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na paar maanden problemen met de…

Na paar maanden problemen met de batterij die ineens leeg was op 30% en zomaar uitvalt.na paar mails heen en weer stuurden ze mij gewoon een nieuwe watch toe!nu zien of deze beter is.maoo word in China gemaakt dus dan zit daar het probleem maar de service vanuit NL is top! Bedankt!

15 juli 2025

Top service

Na paar keer heen en weer een mail om dingen uit te proberen wat jammer genoeg niet werkte hebben ze een nieuw horloge opgestuurd.
Heel tevreden met de service van maoo

16 juni 2025

Super ervaring

Horloge besteld bij maoo, helaas is dit horloge nooit bij mij geleverd, contact gehad met het bedrijf, die hebben mij zonder moeite een nieuw horloge toegestuurd. Hoop dat het eerst horloge is terug gestuurd naar het bedrijf maar dit is echt een top bedrijf, erg klant vriendelijk. En uiteraard erg blij met het product, nogmaals heel erg bedankt

26 juni 2025

Ze zijn heel vriendelijk

Ze zijn heel vriendelijk
Heel klant vriendelijk
Denken graag mee
Echt een aanrader om hier iets te bestellen ik heb een horloge gekocht die hebben ze toen omgeruild zonder problemen im had nu weer een garantie verhaal en er wordt echt mee gedacht voor een oplossing

24 juni 2025

Top bedrijf.

Top bedrijf.
Na 6 maanden een defect aan het horloge.
Kontact opgenomen en kreeg direct een antwoord met mogelijke oplossingen.
Attent
Vriendelijk
Deskundig
Kortom raad ik 100 procent deze verkoper aan!!!

5 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor mijn verjaardag kreeg ik de MAOO

Voor mijn verjaardag kreeg ik de stappenteller.
Vanaf dag twee heb ik de 8000 stappen al ruim gehaald zonder al te veel moeite eigenlijk. Een fijne reminder om meer te lopen.
Mooi en compact ontwerp met veel functies. Een goede aankoop en zeker een aanrader als je meer wil bewegen.

10 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.