Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Manelia er vel nok det værst tænkelige udlejningsfirma man kan forestille sig…Ingen kommunikationsmuligheder overhovedet, ligegyldigt om man ringer eller skriver en mail. NUL RESPONS. Vi er gudskelo... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anmeldelse af Manelia ApS Vi boede til leje på Klosterlunden 41B og har haft en fantastisk oplevelse. En særlig tak til Majbrit Holm og Kamilla Jensen for deres hjælpsomhed og professionalisme. V... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aldrig nogensinde har jeg oplevet noget lignende.. At man kan køre et firma med så meget fusk fatter jeg ikke!! Jeg vil stærkt fraråde alle at bruge Manelia.. Jeg nåede at bo 1 måned, på den gaml... Se mer

Företagsinformation

1. Fastighetsförvaltning

Skrivet av företaget

Hos Manelia kan vi hjælpe dig med at varetage din ejendomsadministrationen underordnet om du har en eller 20 ejendomme. Du kan dermed være sikker på, at din ejendom lever op til de krav, der forventes og dermed holde dine lejere tilfredse. Du kan herunder læse mere om den brede vifte af aktiviteter indenfor ejendomsadministration som vi er behjælpelige med. Vi kan hjælpe dig med - Varetager dine opkrævninger og løbende regulerer huslejen jf. den lovgivning der er gældende i dit område - Sørge for at lave årligt forbrugsregnskab af vand og varme jf. lejelovens krav og behandle eventuelle indsigelser fra lejer - Holde overblikket over og indkræver dine betalinger, så du ikke behøver at forholde dig yderligere til dem - Sørge for lejerskifte af dit lejemål i forhold til lejere, at der sker lejeskifte henhold til forbrugsopkrævninger og så videre - Årligt sørge for at der aflægges et færdigt regnskab af din ejendom - Stå for styring af et regelmæssigt tilsyn med ejendommen og tjekker løbende op på, at den ordinære vedligeholdelse bliver udført af vores kompetente samarbejdspartnere - Samle dine abonnementer og forsikringsaftaler hos os og løbende administrere dem - Ved behov stå for den nødvendige kommunikation med myndighederne - Give dig strategisk rådgivning og sparring i forhold til byggeri Vi har kompetencerne til at hjælpe dig med de økonomiske og juridiske elementer, og samtidigt rådgive dig i dine beslutninger vedrørende ejendommen og eventuelle fremtidige ejendomme.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

⭐ 1 stjerne - Advarsel: Manelia ApS bør undgås for enhver pris

⭐ 1 stjerne Advarsel: Manelia ApS bør undgås for enhver pris

Vi har haft to lejemål hos Manelia, og vi har oplevet løftebrud, usaglige efterregninger, ulovlig praksis og en chokerende dårlig håndtering fra start til slut.

🔹 Falske løfter ved indflytning

Ved første kontakt blev vi lovet en 3-værelses lejlighed. Men da vi mødte op, blev vi fremvist en 2-værelses og fik at vide, at det var den eneste mulighed, på trods af tidligere bekræftelser.

Vi accepterede udelukkende den mindre bolig på skriftligt løfte om, at vi ville få adgang til den lovede 3-værelses senest 1. december 2023.

Det skete ikke.

Først 1. februar 2024, to måneder forsinket, fik vi adgang til den bolig, vi havde krav på fra starten. Ingen undskyldning. Ingen kompensation.

🔹 Aftalebrud og urimelige krav

Da vi flyttede fra den midlertidige lejlighed (som vi altså kun boede i pga. Manelia´s fejl), blev vi opkrævet for fuld maling og istandsættelse.

Dette var på trods af en klar mundtlig og skriftlig aftale om, at vi IKKE skulle stå for ny-maling, da det kun var midlertidigt.

Det nægtede Manelia pludselig at anerkende.
De ændrede vilkårene uden at informere os, og sendte bagefter en regning på over 12.000 kr. for maling, i en lejlighed, der i øvrigt blev afleveret i fin stand og allerede var nymalet, da vi overtog den.

🔹 Efterregninger der strider mod loven

Måneder efter fraflytning (og selvom vi havde modtaget en flytteopgørelse), begyndte Manelia at sende nye opkrævninger:

For vand og varme, selvom det allerede var medtaget i flytteopgørelsen

Med datoer op til 1,5 år tilbage

I strid med Lejelovens §114, der siger at regnskaber skal være fremsendt inden 4 måneder, ellers bortfalder kravet.

🔹 Dobbeltopkrævninger og skjulte gebyrer

Det værste er, at flere af kravene allerede er indregnet én gang, men forsøges opkrævet igen. Det virker som forsøg på dobbeltopkrævning, som vi har dokumentation for.

Derudover er der blevet trukket uforståelige beløb uden regnskaber og hele vores depositum er tilbageholdt, i alt over 18.200 kr.
Vi har gentagne gange anmodet om dokumentation og afregning. Svaret? Større krav og tavshed.

🔹 Sagen er nu overgivet til jurister

Vi har dokumenteret hele forløbet og har kontakt til vidner. Vi har afvist kravene skriftligt, men Manelia fortsætter.
Derfor er sagen nu overgivet til juridisk vurdering med henblik på sagsanlæg for tilbagebetaling af depositum og kompensation

🔺 Du skal tænke dig om, før du skriver under med Manelia

Hvis du overvejer at leje hos Manelia ApS, så læs anmeldelserne her på Trustpilot først. Du vil se, at vores oplevelse ikke er unik. Det her er en systematisk praksis, hvor lejere bliver mødt af:

- Falske løfter
- Dårlig kommunikation
- Skjulte krav
- Ugyldige regninger
- Tilbageholdte indskud

🚫 Mit råd: Hold dig langt væk

Vi ønsker ikke, at andre skal stå med samme oplevelse og økonomiske tab.
Det her handler ikke bare om penge, det handler om etik, ansvar og respekt for lejere.

Manelia opfører sig som en virksomhed, der lever af at finde smuthuller, ignorere lovgivning og presse folk økonomisk.

Mit råd:
Undgå samarbejde

UNDER KONKURS
Mon ikke de mangler penge

17 september 2025

Ingen hjælp at hente

Jeg har aldrig før følt mig så bedraget og forbigået som i mit møde med Manelia. Jeg flyttede ind i min nye lejlighed i november 2023, og kort efter fik jeg fra min underbo at vide, at der tidligere havde dryppet væske fra væggene. Jeg holdt nøje øje med forholdene, men handlede ikke yderligere på det tidspunkt.

I slutningen af december opdagede jeg gule og brune pletter på en af væggene og kontaktede straks Manelia. Efter lang tids venten blev en håndværker sendt ud for at se på problemet – men der blev ikke fulgt op, og pletten fortsatte med at brede sig. På trods af adskillige skriftlige og telefoniske henvendelser modtog jeg ingen respons, og jeg begyndte desuden at lide af hyppige hovedpine. Kort efter dukkede der brune dråber op i et andet rum, og igen blev min henvendelse ikke taget seriøs, trods adskellige billede dokumentation.

Efter at have kæmpet, uden held, for at få dem til at udbedre problemet, fandt jeg mig tvunget til at flytte fra boligen i august måned. Manelia tilbød ingen kompensation, men satte i stedet øjeblikkeligt gang i istandsættelsen af lejligheden i min opsigelsesperiode. Efter lang kamp om at få aftaler på plads, gik firmaet kort efter konkurs.

Jeg kan på ingen måde anbefale Manelia – deres håndtering har været præget af total uansvarlighed og manglende professionalisme.

1 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

MANELIA ER UNDER KONKURS!

Jeg fraflyttede en lejlighed i Gråsten 2/9-24 og er blevet lovet at få overskydende vand/varme retur i løbet af foråret 2025. jeg har GENTAGENDE gange sendt mails for at sikre de havde korrekte bankoplysnigner efter bankskifte. UDEN RESPONS. JEg har forsøgt at ring GETAGENDE GANGE, UDEN RESPONS.

IFLG PROFF ER MANELIA APS UNDER KONKURS! Så de penge kan man skyde en hvid pil efter......

15 januari 2025

Fuldstændig uden af kontrol

Hej der er lidt ærgerligt man ikke kan give nul stjerner. Har aldrig i hele mit liv oplevet dårligere service end det som de tilbyder,eller mangle på samme. Ville ikke betro dem at passe et hønsehus. Der er slet ikke noget det firma som på nogen som helst måder virker.
De svare ikke folk de for ikke ordnet de ting som bliver meldt ind. I øvrigt også deres ejet firma som kommer og prøver at få tingene ordnet. Problemet er bare de kommer fra Fyn og vi bor i Gilleleje hurra for grøn omstilling. De burde ikke have noget som helst med lejer at gøre. Deres administration sidder og skælder ud hver gang folk ringer med Problemet. Det er så lige meget hvordan folk taler så bliver hun sur. Så hvis i tænker på at benytte dette firma. Ja så hold jer langt væk bare et rigtig godt råd

14 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer langt væk fra Manelia!!

Aldrig nogensinde har jeg oplevet noget lignende..
At man kan køre et firma med så meget fusk fatter jeg ikke!!
Jeg vil stærkt fraråde alle at bruge Manelia..
Jeg nåede at bo 1 måned, på den gamle morgenstrup kro som er lavet om til lejligheden.. der var ikke malet eller gjort ordentligt rent, samt vandskader og fugt/skimmelsvamp. Og nu har jeg bøvl med at få mit depositum tilbage ligesom så mange andre..
Jeg håber virkelig at i bliver lukket ned!! Sindssyg utilfreds her fra.

27 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse med Manelia ApS

Anmeldelse af Manelia ApS

Vi boede til leje på Klosterlunden 41B og har haft en fantastisk oplevelse. En særlig tak til Majbrit Holm og Kamilla Jensen for deres hjælpsomhed og professionalisme. Vi kan varmt anbefale Manelia ApS!

Bh Karwan og Jeanette

15 november 2024

Kære Karwan og Jeanette,

Tusind tak for jeres anmeldelse og de flotte ord. Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse hos os, og at vores kollegaer Majbrit og Kamilla har været der for jer. Jeres ros er sendt videre til dem, og de sætter helt sikkert stor pris på den.

Det har været en fornøjelse at have jer som lejere – skulle I nogensinde få brug for det, står vi altid klar til at hjælpe jer igen.

Firma til fuld kritik

Lej aldrig fra Manelia.
Vi flyttede derfra i sommers og havde fået besked fra indflytningssynet dengang, at vi ikke skulle hæfte for ekstra rengøring, fordi lejligheden var møj beskidt da vi flyttede ind. Som førstegangslejere tænkte vi ikke meget over det, man stoler jo på det er et ansvarligt udlejningsfirma. Det er det så langt fra.

Da vi flere måneder efter fraflytning endelig modtog en flytteopgørelse var der en rengøringsregning på, hold nu fast, 6.000kr. Og depositummet kunne vi glemme selvom de skrev vi ville få over halvdelen tilbage.(screenshots af mails er gemt) Det er dybt godnat. Lejligheden i sig selv er kun sølle 30m2 og jeg havde en med ude at gøre rent som er uddannet rengøringsassistent, så den lejlighed kunne ikke blive mere ren. Dog påstår de at det var det det kostede men at vi dog kunne få en kompensation på 3000kr.

Nu påstår de så at der aldrig har været tale om nogen form for kompensation, på trods af at jeg har screenshot af mailsene, hvor de selv har tilbudt det. Og depositummet fik vi ifølge dem nu, heller ikke noget tilbage af.

Det er vildt at et firma kan snyde så meget uden at blive lukket ned. Og jeg er da glad for at se jeg ikke er den eneste, som føler at det her firma er helt og aldeles til grin.
Hvis ikke vi ser nogen penge inden længe, så er vi desværre nødt til at trække sagen videre i retten. Det kan simpelthen ikke være rigtigt.

6 november 2024

Kære Mia Luna,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi vil meget gerne hjælpe med at finde ud af, hvad der er sket i din sag. Det lyder som en situation, der kræver en nærmere gennemgang.

Da vi desværre ikke kan slå dit lejemål op ud fra dit Trustpilot-profilnavn, vil vi bede dig kontakte os direkte på telefon +45 42 70 32 62.

Vi håber at du vil tage en dialog med os for at komme til bunds i sagen.

Jeg frafråder at leje fra Manelia Aps

Jeg vil fraråde enhver at leje fra Manelia Aps. Efter over 12 måneder mangler jeg stadig udbetaling af mit depositum.

Mit første problem var allerede, da jeg skulle have fraflyttesyn, hvor de ringede til mig, at der stod en til syn, men jeg havde intet hørt hverken på mail eller telefonisk og var ikke hjemme. På kvinden der ringede, lød det som om, det ikke var første gang det skete.

Da jeg flyttede og manglede at høre nærmere angående fraflytteopgør, tog jeg kontakt telefonisk, efter 3 måneder. Det var de selv forundrede over og lovede at gøre noget ved der hurtigst muligt. Der gik endnu en måned, hvor jeg så igen tog kontakt telefonisk. Der skete stadig intet og jeg tog kontakt igen, hvor de påstod, at der mangler en faktura, og at de derfor ikke kan gøre mere. De nævnte at det var en faktura fra en rengøringsassistent, som de sagde var blevet kørt ned, og derfor kunne de ikke gøre mere ved fakturaen, før hun var tilbage på benene. Dette lød underligt i mine ører, da det i forvejen var over 4 måneder siden, at jeg havde haft fraflyttersyn, og der havde jeg selv haft en rengøringsassistent med til rengøringen. Da jeg nævnte dette for dem, ændrede de deres historie og sagde, at de manglede faktura fra maling. Om der fra start har været en manglende faktura fra en maler, ved jeg selvfølgelig ikke men maleren blev først nævnt efter, jeg fortalte dem, at det ikke kan passe, at der skulle ekstra rengøring på.

Vi har skrevet frem og tilbage i juli, og så stoppede de igen i slut juli, hvor jeg blev fortalt, at jeg ville høre tilbage fra dem den følgende mandag, og at jeg efterfølgende ville få mit depositum udbetalt. Eftersom jeg hverken så penge eller hørte tilbage, har jeg besluttet mig for at tage sagen videre.

Jeg føler, det er en utroligt uacceptabel måde, de har håndteret sagen på, og jeg synes det virker mistænkeligt, at de ændrer deres historie og ikke kan give et konkret svar på, hvorfor jeg ikke har fået tilbagebetalt mit depositum. Desuden er det uacceptabelt at de tilbageholder et depositum i over et år, selv efter gentagne henvendelser, uden at informere nærmere om, hvad der foregår.

1 mars 2024

Kære Mette,

Det lyder som en enorm beklagelig oplevelse du har haft – og bestemt ikke i overensstemmelse med den standard vi har for vores kundeservice.

Vi vil selvfølgelig gerne finde ud af, præcist hvad der er sket i din sag og hvor kommunikationen eventuelt er gået galt.

Vi håber at du vil tage en dialog med os, så vi kan finde en forklaring på hvad der er sket og forhåbentligt en god løsning.

Jeg ville give Manelia 0 stjerner

Jeg ville give Manelia 0 stjerner, hvis det var muligt, da vores oplevelse med dem har været dybt frustrerende og skræmmende. I forbindelse med to fraflytninger inden for seks måneder har vi oplevet gentagne og uacceptable situationer, som understreger en systematisk problemer i deres håndtering af lejers rettigheder.

Ved vores første lejlighed blev vi udtrykkeligt informeret om, at vi intet skulle gøre ved fraflytningen, da det var en kortvarig lejeaftale. Alligevel blev vores depositum inddraget, og vi modtog en regning på over 12.000 kr. samt en rengøringsregning på næsten 3.000 kr. Dette er ikke blot urimeligt, men også i strid med det, vi blev lovet ved indflytning.

Ved den næste fraflytning malede og rengjorde vi lejligheden grundigt. Alligevel modtog vi underligt nok en identisk regning for malerarbejde som den, vi havde fået fra den første lejlighed, som ikke var blevet malet før vores indflytning. Denne inkonsekvens giver ingen mening og fremhæver, at der er et klart mønster af urimelig praksis fra Manelias side.

Det er vigtigt at bemærke, at Manelia agter at gå i retten for at forfølge deres krav, og vi følger nu trop og står fast ved vores indsigelser. Vore oplevelser er ikke enkeltstående; mange andre lejere har haft lignende erfaringer, hvilket peger på en alvorlig mangel på ansvarlighed i Manelias forretningspraksis. De løber fra mundtlige aftaler, undlader at kommunikere dem videre og sender ikke bekræftelser, hvilket gør det vanskeligt for lejere at bevare rettighederne.

Vi opfordrer alle, der har haft dårlige oplevelser med Manelia, til at dele deres historier. Det er vigtigt, at vi som lejere står sammen for at sætte fokus på denne uacceptable service, som udnytter vores tillid og underminerer forholdet mellem udlejer og lejer.

Vi afventer vores sag kommer videre til retten for at beskytte vores rettigheder som lejere og bringe denne systematiske udnyttelse af lejeres tillid for en retfærdig vurdering. Vær derfor forsigtig, hvis du overvejer at leje fra Manelia; deres service er ikke til at stole på, og du risikerer at blive udsat for urimelige krav og behandling.

23 oktober 2024

Kære Dennis

Vi er naturligvis kede af at høre, at du er frustreret over din oplevelse med os. Det er vigtigt for os, at alle vores lejere føler sig godt behandlet, og vi ønsker derfor at adressere din sag.

Som vi tidligere har forklaret dig, er vores håndtering af både opsigelse og fraflytning sket helt i overensstemmelse med lejekontrakten og gældende regler. Det inkluderer også perioden for opsigelse og behandling af depositum. Vi forstår, at du ikke er enig i opgørelsen, og at dette kan medføre ærgrelse og frustrationer. Men vi står ved vores vurdering baseret på vilkår og dokumentation i sagen.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker en uddybning, er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

HOLD JER LANGT FRA MANELIA!

Virkelig dårligt udlejnings firma! Hold jer langt væk fra Manelia!!!
Vi fraflytte vores lejlighed 1 maj 2024 og fik fortalt at efter fraflytningssyn kunne der gå 6-8 uger før man hørte noget. Da der så var gået over 6-8 uger kontakter jeg jer og får også min opgørelse (d. 18/7), men som i selv skriver har den været færdig siden 5 juni. Hold kæft noget dårligt service! I beder derefter om mit konto nummer som i får d. 19/7 og her efter vælger i ikke at svare!!! Det kan ikke være rigtigt at i vælger bare ikke at svare! Nu der gået over 3 måneder og har stadig ikke fået mine penge tilbage fra mit depositum.

Vi har boet i den lejlighed i 11 måneder og har kun haft en dårlig oplevelse. Vores underbo Smadret vores vinduer om natten og råbte og skreg så højt man kunne høre det oppe ved os (og det var ikke sjovt ting han råbte, men ting som var mega ubehageligt) og i valgt ikke at gøre en skid ved det, det er så respekt løst.

Vi har i ringet til jer flere gange og “sættet i kø” for at få afvide “vi kan ikke tage telefonen lige nu”

Hold kæft et dårlig firma, det burde lukkes ned.

17 juli 2024

Kære Line,

Først og fremmest vil vi gerne understrege, at vi er enormt kede af situationen med jeres underbo, og at I har følt jer utrygge. Vi forstår, at situationen har været frustrerende, men som vi også har forklaret jer, har vi desværre haft begrænsede muligheder for at gribe ind. Det er vigtigt for at understrege, at vi på bedste vis har forsøgt at vejlede jer inden for lejelovens rammer – og gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe.

Med hensyn til jeres depositum, vil vi gerne bekræfte, at sagen er afsluttet, og pengene er overført. Vi ved, at der har været for lange svartider – og det er heldigvis et område vi har arbejdet intensivt på at forbedre, så det ikke gentager sig for fremtiden.

Manelia Ejendomsadministration

Totalt håbløst firma

Jamen tusind tak da for en komplet nyttesløs besvarelse hovedsageligt omhandlende, hvorvidt I bruger copy-paste til Jeres besvarelser eller ej. Det havde været en del mere seriøst at komme med en troværdig forklaring på, hvorfor I ikke holder det I lover mht ind- og udflytningsrapporter, og mener Jer berettiget til at tilrane Jer hele depositummet uden videre.

25 juli 2024

Kære Charlotte,

Nu er der vist ikke længere nogen der er i tvivl om, at vores svar ikke rammer plet hos dig - det beklager jeg, men der er trods alt grænser for, hvor meget i detaljer jeg kan gå, når vi nu kommunikerer over en åben platform.

Men lad os tage tyren ved hornene én gang for alle - vi ved godt, at der har været knaster med ventetiden for indflytnings- og udflytningsprocesser, og det er selvfølgelig ikke okay. Som jeg også har skrevet tidligere, har vi arbejdet hårdt på at forbedre vores processer, så den slags ikke sker igen. Og det er jo netop fordi, vi langt fra er ligeglade med vores lejere.

Med hensyn til depositummet og dine påstande om uretfærdig tilbageholdelse: Hvis du føler, at der er blevet trukket beløb, som ikke burde være fratrukket, vil vi opfordre dig til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå din sag sammen. Vi vil gerne sikre, at alt bliver behandlet korrekt og fair.

Nu vil du nok mene, at det næste er ren standardsnak, men vi tager altså hver eneste feedback, vi modtager, alvorligt og forsøger altid at finde en løsning, der giver mening.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg ønsker at udtrykke min utilfredshed…

Jeg ønsker at udtrykke min utilfredshed med vores fraflytningsoplevelse.
Efter at have boet i lejlighed i seks måneder, valgte vores udlejer DESVÆRRE at benytte Manelia som administrationsselskab. Det resulterede straks i problemer med deres regninger, som ikke blev korrekt udsendt. Dette problem blev først løst efter tre måneder, og midt i forløbet modtog jeg en mail med påstand om, at vi ikke havde betalt husleje. Efter at have ringet og informeret om, at anklagen var forkert, blev jeg oplyst om, at betalingen var blevet væk i deres system…….
Ved opsigelse af vores lejemål gik der 11 dage, før lejligheden blev oprettet på boligportalen, og dette med fuldstændig forkerte oplysninger (flere værelser end der var og påstand om altan). Efter at have gjort dem opmærksomme på fejlinformationen, blev dette rettet. Ved fremvisning af lejligheden, som vi havde tilbudt selv at varetage, mødte en repræsentant fra Manelia op, der blot læste op fra boligportalen, mens vi stod for at besvare spørgsmålene. Derudover blev potentielle lejere vist rundt i den forkerte lejlighed.
Vores lejlighed på 50 kvadratmeter tog 10,75 timer at male, hvilket virker usandsynligt (jeg kunne ikke modtage malerens timeseddel)
Ved modtagelse af opgørelsen blev der ikke taget hensyn til vores indflytningssyn, hvilket resulterede i en ny opgørelse, hvor vi pludselig fik flere penge tilbage. DE PRØVER AT SNYDE HVOR DE KAN
Desuden flyttede nye lejere ind før vores officielle fraflytningsdato uden vores viden. Begrundelsen var, at Manelia havde fri den 1. januar, og derfor fandt det acceptabelt, at nye lejere flyttede ind tre dage før. Dette blev ikke kommunikeret til os, og vi opdagede det selv.
Sammenfattende har vores oplevelse med Manelia været præget af dårlig kommunikation og ineffektiv håndtering af fraflytningsprocessen. Vi mangler stadig at få 1500 kr. tilbage af vores depositum på grund af opgørelse af vand og varme. Oprindeligt blev det lovet til februar, men dette blev ændret til juli. Vi håber at se disse penge retur, samt det beløb, vi skal have tilbage for vand og varme

18 juni 2024

Kære Kathrine

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på når I tager jer tiden til at dele jeres oplevelser, også når de er mindre positive - det giver os nemlig muligheden for at adressere jeres bekymringer og afklare eventuelle spørgsmål og misforståelser.

Vi må starte med at påpege, at din anmeldelse indeholder flere påstande, som enten ikke er sande, eller som vi allerede har besvaret via vores mailkorrespondance tilbage i december.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi aldrig er ude på at snyde hverken dig eller nogen andre. Vand/varmeregnskabet er først afsluttet pr. 30.06.24, og det har desværre derfor ikke været muligt at lave regnskabet tidligere, heller ikke selvom du fraflyttede i december. Som det også er nævnt i vores tidligere kommunikation, var det en fejl, at du blev oplyst, at regnskabet ville være klart i februar, da de fleste regnskaber følger kalenderåret. Vi arbejder selvfølgelig på at færdiggøre din opgørelse så hurtigt som muligt.

Hvis du - foruden de forklaringer du har fået gennem vores lange korrespondancer i vinters - stadig har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du som altid velkommen til at kontakte os direkte. Vi står klar til at forklare omstændighederne og besvare eventuelle spørgsmål.

Hold jer langt væk!

Vi er gudskelov flyttet derfra nu men selv til fraflytningssyn prøver de at snyde hvor de kan. Vi havde heldigvis dokumentationen for at vi har haft rakt ud til dem, uden svar, men de er godt nok stride. Utroligt sådan en firma fortsat kan løbe rundt. Gør jer selv den tjeneste og hold jer langt væk fra dem!

17 juni 2024

Kære Lea,

Først vil vi gerne beklage de lange svar tider, I har oplevet. Det er ikke vores standard, og vi erkender, at vi har haft en periode, hvor det har været en udfordring. Vi har derfor implementeret interne justeringer for at forbedre os på dette område, herunder fastsættelse af klare krav til svar tider. Disse tiltag skal forhindre lignende situationer i fremtiden, og vi ser allerede gode forbedringer.

Dernæst vil vi gerne sige tak for din feedback. Vi sætter stor pris på den tid, du har taget dig for at dele dine tanker med os. Vi ser din kommentar som utrolig værdifuld, fordi den kan
hjælpe os med at udvikle vores medarbejdere og forbedre vores kundeservice.

Du er som altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe med at løse eventuelle problemer eller spørgsmål, du måtte have.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mangler at få udbetaling depositum ved…

Mangler at få udbetaling depositum ved fraflytning.
Vi flyttede ud i Marts og fik af vide udbetaling ville ske omkring 3 uger efter fra flytning. Men vi venter stadig og får ingen respons når man skriver til dem.
Hold jer fra udlejning her

22 maj 2024

Kære Asmus,

Tak for din feedback. Dit lejemål ophørte den 1. april i år, og det er helt normalt, at en fraflytningsopgørelse kan tage 6-8 uger. Vi nærmer os i skrivende stund slutningen af denne periode.

Når vi udarbejder en opgørelse, er vi blandt andet afhængige af at have modtaget alle nødvendige oplysninger til fakturering fra håndværkere, og fordi din fraflytning faldt sammen med opgørelsen af vand- og varmeregnskaber, inkluderes dette i fraflytningsopgørelsen, for at undgå at skulle tilbageholde en del af dit depositum unødigt. Vi beklager naturligvis, at det i denne proces ikke er blevet kommunikeret tyderligere til dig.

Vi forventer at kunne afslutte den endelige afregning i denne eller næste uge. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi stræber altid efter at forbedre vores service og kommunikation, og din feedback er derfor vigtig for os.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

LEJ ALDRIG FRA MANELIA!!!!

Hej. Tak for svar her inde. Det giver selvfølgelig en forståelse for at i ikke ejer ejendommen, men i administrer den stadigvæk. Siden jeg skrev sidst har jeg stadigvæk ikke fået svar på de mails jeg har sendt. Det vi tror er en vandskade er blevet værre, og rotterne overtager snart gården. Hver gang vi har snakket med en af jer, er vi blevet lovet guld og grønne skove med rengøring i opgangen, oprydning af gården, og mange andre ting. Faktum er at vi her 3 måneder senere, stadigvæk står med de samme problmer. Hver gang man ringer til jeres medarbejdere, så er det enten den forkerte medarbejder der tager telefonen, ellers bliver den ikke taget over hovedet.

Vi har boet i ejendommen i snart 2 år, og med alt det vi har oplevet, så er lunten sku snart brugt. Det har aldrig været bøvlet værd.

21 maj 2024

Kære Sebastian,

Som vi skrev sidst, beklager vi selvfølgelig de udfordringer, du har oplevet. Vi ønsker også at kaste lys over, hvorfor dine henvendelser ikke er gået igennem, da vi selvfølgelig ønsker at hjælpe dig med at komme i kontakt med os.

Det er desværre ikke muligt for os at se din seneste besked i vores nye mailsystem. Du bedes derfor gennemgå din mail og sikre, at du følger den nye procedure for indberetning af fejl og mangler. Oplysninger om den nye procedure er sendt til alle lejere og gælder for alle.

Med hensyn til vores telefonservice er det korrekt, at du bliver bedt om at kontakte den rette administrator, hvis du ikke i første omgang har brugt nummeret til den rigtige administrator. Det skyldes, at andre administratorer ikke kan hjælpe med udfordringer vedrørende ejendomme, de ikke har ansvaret for. Du skal bruge det nummer, der hører til din ansvarlige administrator, og hvis du ikke har det, kan du finde det i den mail, som er udsendt til alle lejere sammen med den nye indberetningsprocedure.

Vi besvarer alle henvendelser på telefon mellem 9-14 og på mail fra 8-16. Vi opfordrer dig til at ringe ind igen på det rette nummer eller sende os en ny mail gennem den nye procedure, så vi kan få løst dine problemer hurtigst muligt.

Med venlig hilsen,

Flyttede i September 2023

Flyttede i September 2023, mangler stadig at få sidste udbetaling af dem.

20 maj 2024

Kære Mads,

Tak for din feedback. Vi beklager selvfølgelig meget, hvis der har været uklarheder omkring den endelige afregning.

Sagens forløb er, at du har modtaget din flytteopgørelse, men at der stadig mangler den endelige afregning på vand og varme. Det er rigtigt, at der i den forbindelse er tilbageholdt et beløb til denne specifikke opgørelse. Den er netop kommet tilbage fra forsyningsselskaberne, hvortil vi vil nævne, at de altid laver disse opgørelser på denne tid af året, og at det ikke er noget vi har indflydelse på.

Vi kan forstå, at dette måske ikke har været kommunikeret tydeligt nok, og vi er selvfølgelige kede af den forvirring det har medført. Vi er igang med at færdiggøre det endelige regnskab, og du vil snart modtage din sidste afregning.

Hvis du har nogle spørgsmål eller vi på anden vis kan være behjælpelige, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Træd varsomt

Jeg kan fornuværende ikke anbefale Manelia som udlejer.

Det ser ud til at Manelia er igang med at rette op på nogle af deres arbejdsgange.

Der er flere tidligere lejere der har været i kontakt med mig og de største problemer skyldes manglende kommunikation mellem Manelia og lejere. Det er det samme ved os. I ejendomme som Manelia administrere for vise kunder ser det også ud som om at det er her der opstår problemer med kvaliteten i ejendommene og i nogle af ejerne ikke viser vilje til at udbedre disse mangler.

Efter kontakt med ejeren af Manelia har han forsikret mig om at der er nye boller på suppen. Han opfordre alle til at skrive en saglig og præcis mail til ham med deres problemstilling, hans mail findes inde på Manelia.dk under kontakt.
Om det sker vil tiden vise.

Omend ejeren og jeg ikke er enige om mange ting så må jeg sige at han ikke er urimelig at tale med og virker oprigtig i sin tilgang til at Manelia skal ende som et pålideligt Ejendomsadministrations selskab i sidste ende.

Jeg ville træde varsomt, men må også erkende at jeg ikke har fundet lejere med problemer i ejendomme som ejeren selv ejer, her virker det til at kvaliteten af lejemålene er væsentlig højere.

31 januari 2024

Kære Frederik,

Vi sætter pris på den tid, du har taget dig for at dele dine tanker med os. Vi ser konstruktiv feedback som utrolig værdifuld, fordi det kan hjælpe os med at udvikle vores medarbejdere og forbedre vores kundeservice.

Vi er rigtig kede af, at du ikke vil anbefale at bo til leje hos os. Som du selv er inde på, erkender vi at vi har haft en periode, hvor lange svartider har været en udfordring for os. Det er ikke vores standard, og vi har derfor implementeret interne justeringer for at forbedre os på dette område. Disse tiltag skal forhindre lignende situationer i fremtiden, og vi ser allerede gode forbedringer.

Vi er desuden glade for din anerkendelse af, at vi administrerer ejendomme vi ikke selv ejer. Det betyder, at der for nogle lejemål er procedurer og rammer vi skal følge, og at vi ikke altid har frie tøjler til at træffe beslutninger uden at konsultere udlejeren først.

Vi forstår, at det kan skabe forvirring og vi beklager eventuelle misforståelser. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi altid stræber efter at løse eventuelle udfordringer så effektivt og retfærdigt som muligt, inden for de rammer vi har mulighed for.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vil aldrig anbefale at bo til leje hos Manelia!

Jeg tager kontakt til Manelia omkring rotteødelæggelse inden udflytning, har det sort på hvidt. Laver en skadeanmeldelse hos egen indbo, også mens jeg bor på adressen, som vender tilbage med, at det er udlejers forsikring, som skal dække den slags skader og at indbo ikke dækker ødelæggelse fra skadedyr. Det hele ligger op til flytningen, at vi finder ud af det. Jeg tager fat i Manelia, forklare dem sagen, så er de så frække, at skrive, at vi er flyttet og det ligeså godt kan være en skade fra det nye sted, selvom jeg har haft en korrespondance med en medarbejde inden udflytning omkring dette samt har oprettet en forsikringssag inden vi flyttede. Jeg har to stærke beviser, som jeg har tænkt mig, at gøre noget ved. De skal ikke slippe, for at tage ansvar. De vil ikke engang undersøge, men slipper bolden fra sig og tager den lette udvej, men loven er stærk og de skal straffes for deres handlinger!

Derudover vil de vende tilbage med en vand og varme opgørelse i marts måned samt vil vi finde ud af om de 2000 de har tilbageholdt af indskuddet, om de vil blive tilbagebetalt. Har skrevet flere mails, og har endnu ikke modtaget en opgørelse eller tilbagemelding på mine mails.

Jeg vil aldrig anbefale at leje hos Manelia. De tager ikke ansvar og er meget uprofessionelle - besvare ikke mails i lange perioder, og sætter sig ikke ind i lejerens sted, og gør intet for at have tilfredse lejere. I flere måneder har vi oplevet, at de ikke rengøre gange, svare på vigtige henvendelser. De havde heller ikke styr på huslejebetalinger, modtog konstant rykker, som skulle krediteres igen, og opsigelsesvarsler, selvom huslejen var betalt til tiden. Der er som sagt ikke styr på noget og de vil ikke tage ansvar men sender bolden videre og ellers svare de ikke på henvendelserne.

2 april 2024

Kære AM,

Tak for din feedback. Vi sætter stor pris på den tid, du har taget for at dele dine tanker med os. Vi ser konstruktiv feedback som utrolig værdifuld, fordi det kan hjælpe os med at udvikle vores medarbejdere og forbedre vores kundeservice.

Vi er kede af at læse om de problemer du beskriver. Det er en beklagelig situation, når der er to forsikringer der spiller bolden videre til hinanden. Og netop i den forbindelse, er det vigtigt for os at præcisere, at vi er en administrationsvirksomhed og ikke ejer af bygningerne, som nogle måske fejlagtigt har antaget.

Vores rolle som ejendomsadministrator indebærer at fungere som et bindeled mellem udlejer og lejer - det er derfor vigtigt at påpege, at vi ikke ejer ejendommen du bor i, men kun videreformidler ejers svar. Det betyder, at der er visse procedurer og rammer, vi skal følge, og at vi ikke altid har frie tøjler til at træffe beslutninger uden at konsultere udlejeren først.

Vi forstår, at det kan skabe forvirring, og vi beklager eventuelle misforståelser. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi altid stræber efter at løse eventuelle udfordringer eller spørgsmål så effektivt og retfærdigt som muligt, inden for de rammer vi har mulighed for jf. Samarbejdsaftaler med ejerne, men også indenfor gældende lovgivning.

Til sidst vil vi gerne beklage de lange svar tider, du har oplevet. Det er ikke vores standard, og vi erkender, at vi har haft en periode, hvor det har været en udfordring. Vi har derfor implementeret interne justeringer for at forbedre os på dette område, herunder fastsættelse af klare krav til svar tider. Disse tiltag skal forhindre lignende situationer i fremtiden, og vi ser allerede gode forbedringer.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvis i nogensinde kommer i kontakt med…

Hvis i nogensinde kommer i kontakt med dette firma så kan i godt glemme alt om pli og ordentlighed. De er fuldstændige ligeglade med dine rettigheder og ignorerer dig fuldstændigt. Vi har haft udflytningssyn den 15. December 2023 og mangler stadig afregning på vand og varme. Utallige henvendelser til dem er spild aF tid. Tænker det er en del af deres forretnings koncept. Fy få filen. Fatter ikke der arbejder almindelige mennesker i det firma. 1 stjerne da det et påkrævet fra trustpilots side 😳
Ved ikke hvordan medarbejderne i det firma kan se sig selv i øjnene efter en arbejdsdag med løgn, snik snak og hvis man henvender sig skal man ignoreres. Har stadig penge tilgode nu på 4 måned efter et udflytningssyn som mest af alt gik på at dokumentere som mange fejl som muligt og som udgangspunkt bliver dokumenteret som lejer skal betale. Maler arbejdet blev udført af en maler fra Odense. Lejligheden ligger i Gilleleje men ingen problemer for dette firma da lejer jo betaler
Nå nu har manelia svaret. Eller er det kun va4m luft i lukker ud. Hvad er status på udflytningen? I har ignoreret mig siden februar. Der er muligt i har forbedret jer inden for de sidste 5 minutter men snakker man med beboerne i Grønnely lejlighederne i Gilleleje så er i om muligligt blevet endnu mere beskidte i munden. Hvis i svare på mails telefon så er det med svinske kommentare

1 februari 2024

Kære Johnny,

Tak for din feedback. Vi sætter stor pris på den tid, du har taget dig for at dele dine tanker med os. Vi ser konstruktiv feedback som utrolig værdifuld, fordi det kan hjælpe os med at udvikle vores medarbejdere og forbedre vores kundeservice.

Vi vil gerne beklage de lange svar tider, du har oplevet. Det er ikke vores standard, og vi erkender, at vi har haft en periode, hvor det har været en udfordring. Vi har derfor implementeret interne justeringer for at forbedre os på dette område, herunder fastsættelse af klare krav til svar tider. Disse tiltag skal forhindre lignende situationer i fremtiden, og vi ser allerede gode forbedringer.

Lej aldrig hos Manelia

Lej aldrig hos Manelia. Lejlighederne er under al kritik. Personalet er ikke til at få fat i og
Det er umuligt at få en opgørelse når man flytter. Lejligheden var hverken rengjort eller malet da jeg flyttede ind og jeg tog billeder af alt og blev lovet jeg ikke skulle hæfte for noget jeg ikke havde været skyld i. Der er snart gået 3 mdr efter min fraflytning og intet er sket. Når jeg få gange er kommet igennem er de utroligt uvidende om alt. Nu er jeg nødt til at kontakte en advokat. Hold jer langt væk fra Manelia.

4 april 2024

Kære Alice,

Vi beklager meget, at din oplevelse hos os ikke har været af positiv karakter. Vi ved dog, at sagen du refererer til er afsluttet og at din opgørelse er udarbejdet.

Hvis der er andet, vi kan hjælpe med, er du velkommen til at kontakte os.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.