v/ Lars Agertoft Bookede Lars til ophæng af diverse i forbindelse med flytning. Lars udførte opgaven præcist og omhyggeligt, og var venlig og imødekommende - i det hele taget en succes
Det här tycker kunderna
Har lige haft besøg af Rs anlæg og haveservice booket gennem Mand&bil, skulle have gravet en stor rod op så terrassen kunne udvides lidt. Hårdt gravearbejde, jord/rod kørt væk, grus og fliser hentet... Se mer
En super god oplevelse. Jeg havde en virkelig god oplevelse med Mand & Bil! 🚛 Fra første kontakt var de professionelle, venlige og hurtige til at svare.
Dersom noe blir ødelagt under transport må en praktisk talt jage etter de for å få kompensasjon. I vårt tilfelle var det en samarbeidspartner som dyttet et 240x220 bord av et lasteplan. Da måtte jeg s... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
OBS: Mand&bil er et netværk. Netværket består af godt 80 forskellige virksomheder der samarbejder om markedsføring, kvalitetssikring osv. Det er nødvendigt fordi det ellers kan være svært at overleve som en lille handyman/håndværkervirksomhed. MEN det betyder også at de enkelte anmeldelser drejer sig om forskellige virksomheder og Mand&bils kontor har ringe mulighed for at svare da vi som sådan ingen indsigt har i de enkelte opgaver og deres udførsel. Og vi forsøger at holde hinanden i ørerne men den branche vi arbejder i er noget ganske andet end masseproduktion på en fabrik. Kombinationen af mange forskellige opgaver, mange forskellige kunder (og deres mænd og koner), mange forskellige forventninger og mange forskellige netværksmedlemmer gør det meget svært at levere 100% tilfredshed hver eneste gang. Men vi prøver og vi tør godt sige at inden for branchen er Mand&bils netværksmedlemmer nogle af de bedste.
Kontaktuppgifter
Henriettevej 54, 5000, Odense C, Danmark
- info@mandogbil.dk
- mandogbil.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Trustpilot er alt omkring tillid
Trustpilot er alt omkring tillid. Kan vi have tillid til denne virksomhed? Desværre må jeg svarer nej. Vaskemaskinen blev odelægt ved forkert tilslutning, men Mand & Bils ansvarforsikring blev ikke nævnet. Jeg blev fortalt at jeg må købe en nye maskine, at der måtte har været fugtighed ind i maskinen. Sener har Miele service bekræftet, at der her sket forkert tilslutning. Så, desværre ingen trust, ingen anbefaling.
Det er ret god og super!!!.
Super godt arbejde
Super godt arbejde David Corblin fra Birkerød. Selvstændig og med god fornemmelse for den bedste løsning af opgaven.
David Corblin fra Birkerød kan…
David Corblin fra Birkerød kan anbefales. Fremragende servive. Punktlig. Æstetisk sans og proaktiv i sit arbejde.
Claus fra Kalundborg kan anbefales.
VI har brugt Claus fra Mand og bil Kalundborg adskillige gange til at bygge terasser, pavillon og hegn.
Han arbejder effektivt og går op i håndværket. Overholder altid sine aftaler. prisen er absolut fornuftig. Han kommer helt sikkert til at lave mere for os.
Lars
Upålidelig
Jeg havde en aftale med Harald Vindum om, at han skulle komme og lave nogle småting hos mig, og vi aftale han skulle komme en fredag, kl. 9.
Han kom så i stedet om torsdagen, lige som jeg var på vej ud af døren. Det var dog ikke noget problem, idet han godt kunne lave tingene om torsdagen.
Han skulle så lige ned og flytte i sin bil, da den holdt ulovlig.
Efter jeg havde ventet ca. 45 minutter på ham, ringede jeg til ham, hvor han oplyste, at han var kørt videre til en anden opgave.
Dette kunne han godt have oplyst mig om, så havde jeg sluppet for at sidde og vente på ham i 45 minutter, og kunne i stedet være taget på arbejde.
Han sagde så han ville komme om fredagen på den aftalte tid.
Han kom dog ikke fredag kl. 9, som aftalt, og kl. 9:30 kørte jeg på arbejde.
Forventer egentlig ikke at høre mere fra ham.
Jeg er flyttet fire gange inden for…
Jeg er flyttet fire gange inden for kort tid, og har hver gang benyttet Mand og Bil. Preben Thyrring Vestergaard fra Mand og Bil har hængt lamper og hylder op, fastgjort møbler til væggen og meget mere. Han er grundig, dygtig, behagelig og ikke dyr.
Effektivt arbejde :-)
Super fint og effektivt arbejde. Vi fik klippet vores ustyrlige og høje hæk :-)
Kim Larsen var hjælpsom og meget behagelig at tale med og opgaven blev udført fra dag til dag:-)
Venlig og pålidelig service
Jeg vil til en hver tid anbefale Mand&Bil, som jeg syntes, er kendetegnet ved venlig og pålidelig service. Jeg havde en god snak med Kim om, hvad der skulle ske (klipning af hæk og bortskaffelse af det afklippede materiale), og resultatet var som forventet.
Jeg benyttede mig af Kim Larsen – Ret Praktisk-Mand & Bil
Kim larsen er fantastisk! Holder ord og får tingene gjort!
Kim Larsen
Kim Larsen er rar og til at snakke med. Han har slået mit græs og klippet min hæk, så det ser pænt ud igen. Jeg er tilfreds.
Fik bortskaffet lidt møbler af mand og…
Fik bortskaffet lidt møbler af mand og bil Kim Larsen. Det var nemt at få en aftale der passede. Kim var præcis og effektiv. Jeg er sikker på at jeg vil kontakte Kim Larsen igen til andre opgaver👍👍
Den første der var ude fra Mand og bil…
Den første der var ude fra Mand og bil og sætte mine porte op, magtede overhovedet ikke opgaven! Der blev både boret forkert samt at portene overhovedet ikke sluttede tæt.
Selvom manden kom forbi 6 gange, blev det overhovedet ikke bedre!
Mand nummer 2 fra Mand og bil, kommer ud og siger at han sagtens kan ordne det! Men vender ikke tilbage på telefonen, selvom der blev lovet guld og grønne skove!
Jeg vil ALDRIG foreslå mand og bil til andre!
Kim Larsen
En venlig havemand. Der kommer når jeg beklager min nød mht. have. Der er ryddet og fejet når han forlader grunden. Kan kun anbefale Kim!
Mikkel Overbeck kan varmt anbefales
Mikkel Overbeck, Sæby, kan varmt anbefales.
Jeg skulle have opsat et Juliana Drivhus, 5 kvm. Havde selv lavet et flisefundament, som desværre viste lidt skævheder. Mikkel måtte stoppe med fastgøring af drivhuset, og vi aftalte nyt besøg, så han også havde tid til at rette op på fundamentet. Dette blev klaret + drivhuset færdiggjort, som aftalt.
Mikkel giver regulær vejledning om de forskellige handlemuligheder og deres tidsforbrug. Han overholder aftaler, arbejder vedholdende og effektivt, er absolut rimelig i pris, har ryddet fuldstændig op.
Ham ringer jeg efter, næste gang, jeg har brug for hans hjælp
Kim Larsen håndværkere der holder sin…
Kim Larsen håndværkere der holder sin aftale, med priser hvor ALLE kan være med. Manden har styr på sit gear og er samtidig en afslappet uhøjtidelig type som kan anbefales herfra.
Super service - super venlig - super professionel
Per Marcussen fra Mand&Bil, Odense
God og hurtig dialog, venlig og imødekommende, servicen var god og arbejdet effektivt. Kun gode anbefalinger herfra.
5 stjerner.
Kim Larsen, Odense, har hjulpet med mange opgaver bla. samling af møbler og opsætning af hegn. Kommer altid som aftalt. Super god service og god kvalitet. Kan kun anbefales.
Sikring af vinduer
Kim Larsen (Mand & Bil) God service. Kommer til den aftalte tid. Pænt udført arbejde
Kim Larsen
Kim Larsen, Odense har gravet min eksisterende græsplæne af, da jeg skulle have anlagt en ny.
Kim gav en konkurrencedygtig pris og leverede arbejdet til tiden og fuldstændig efter aftale.
Dertil er han hyggelig og har en særdeles veludviklet humor. :-)
Kan kun anbefale at bruge Kim
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.