v/ Lars Agertoft Bookede Lars til ophæng af diverse i forbindelse med flytning. Lars udførte opgaven præcist og omhyggeligt, og var venlig og imødekommende - i det hele taget en succes
Det här tycker kunderna
Har lige haft besøg af Rs anlæg og haveservice booket gennem Mand&bil, skulle have gravet en stor rod op så terrassen kunne udvides lidt. Hårdt gravearbejde, jord/rod kørt væk, grus og fliser hentet... Se mer
En super god oplevelse. Jeg havde en virkelig god oplevelse med Mand & Bil! 🚛 Fra første kontakt var de professionelle, venlige og hurtige til at svare.
Dersom noe blir ødelagt under transport må en praktisk talt jage etter de for å få kompensasjon. I vårt tilfelle var det en samarbeidspartner som dyttet et 240x220 bord av et lasteplan. Da måtte jeg s... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
OBS: Mand&bil er et netværk. Netværket består af godt 80 forskellige virksomheder der samarbejder om markedsføring, kvalitetssikring osv. Det er nødvendigt fordi det ellers kan være svært at overleve som en lille handyman/håndværkervirksomhed. MEN det betyder også at de enkelte anmeldelser drejer sig om forskellige virksomheder og Mand&bils kontor har ringe mulighed for at svare da vi som sådan ingen indsigt har i de enkelte opgaver og deres udførsel. Og vi forsøger at holde hinanden i ørerne men den branche vi arbejder i er noget ganske andet end masseproduktion på en fabrik. Kombinationen af mange forskellige opgaver, mange forskellige kunder (og deres mænd og koner), mange forskellige forventninger og mange forskellige netværksmedlemmer gør det meget svært at levere 100% tilfredshed hver eneste gang. Men vi prøver og vi tør godt sige at inden for branchen er Mand&bils netværksmedlemmer nogle af de bedste.
Kontaktuppgifter
Henriettevej 54, 5000, Odense C, Danmark
- info@mandogbil.dk
- mandogbil.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har netop betalt 2600 kr for at få…
Jeg har netop betalt 2600 kr for at få klippet 30 meters hæk. Ifølge faktura har det taget 5 arbejdstimer fordelt på 2 mennesker, alt imens jeg sidste år fik det ordnet af 1 person på under 1 time.
Ingen anbefaling herfra.
David Corblin arbejder omhyggeligt og…
David Corblin arbejder omhyggeligt og meget grundigt med tingene. Er kvalitetsbevidst. Meget præcis i sine aftaler. Er meget behagelig at være sammen med, men klarer det hele selv uden man behøver at være hjemme. Her drejede det sig om slibning og træbeskyttelse af gammelt træværk uden på hus.
Opsætning af drivhus
David Corblin samlede og satte vores nye drivhus op. Vejret var dårligt og vejledningen ikke særlig god, så alt i alt en besværlig opgave. David og en hjælper var strukturerede og informerede om processen undervejs. Det var en rigtig god oplevelse og drivhuset står flot og solidt. Vil gerne benytte ham igen!
Aldrig mere Mand&Bil
Aldrig mere Mand&Bil
Jeg skulle have sat hegn op i baghaven og fik en fast pris på 8000 kr. fra Mand& Bil/ Olsen's Multiservice Sjælland ApS.
Ove startede med at prøve at grave stolperne ned men han kunne slet ikke komme i jorden sagde han. Han prøvede med et pælebord men det var helt umuligt! Derfor købte han groundplugs som er snoede og ned i jorden med dem - det skulle nok blive godt fortalte han.
Han lavede halvdelen af opgaven og så hørte jeg ikke mere fra ham i en måned. I mellemtiden ved første blæsevejr stod hegnene bare og blafrede i vinden og blev helt skæve.
Jeg kontaktede en tømrer som ikke havde noget godt at sige og at det hele skulle laves om.
Jeg skrev en mail til Ove som var helt uforstående og mente nu at jeg skyldte ham 14900 kr for arbejdet som var udført.
Tømreren har nu været på adressen i dag og har på 2 timer gravet de huller til stolperne manuelt med en drænspade - de huller som var UMULIGE at lave ifølge Ove fra Mand&Bil.
Direkte citat fra tømreren "Manden er tydeligvis komplet inkompetent.
Stolpespyd banket i jorden holder ikke en skid - og det burde han vide og du er blevet vejledt helt forkert.
At han ikke kan komme i jorden er noget vrøvl. Naturligvis kan man grave stolper ned. Jeg tror blot han har opdaget det er besværligt pga. jordforholdene, og så forsøger han at slippe udenom fordi det er tidskrævende"
Få fast tilbud på skrift
Mand og bil v. Per Berg.
Min nabo og jeg skulle have lavet forskelligt i vores fælles have.
Flere ting står til diskussion, men fliserne er dog mest nævneværdige.
Vi fortalte at vi selv ville købe fliser til 11 kr./stk. inkl fragt. Han sagde at han kunne få lidt procenter, fordi han havde firma. Vi aftalte, at han så kunne købe dem og selv tage de procenter han fik i rabat. På slutregningen koster fliserne pludselig 22 kr./stk! Og dem ligger der så stadig 32 af på min grund, som han bestilte for meget.
Da de var lagt, kørte han så en tur med vibratoren oven på dem, så de blev ridsede. Glemte også fugesand.
Bed om en fast pris - på skrift!
David Corblin kan varmt anbefales
David Corblin har hjulpet mig med dels at flytte hvor han effektivt og hurtigt fik flyttet mine ting og båret alt ind i mit nye hjem. Efterfølgende kom han og hjalp med at hænge diverse lamper, billeder og lamper op samt fjerne lameller mellem køkken og stue. David kommer altid til tiden og er hurtig, selvkørende og effektiv. Kan varmt anbefales.
Mandogbil Aarhus v Jacob Skriver
Mandogbil Aarhus v Jacob Skriver
Har ventet nu et halv år på at få genetableret hvad der ikke virker efter dårligt udført køkkenbordpladeudskiftning og genetablering af induktionskogeplade der virker halvt… Meget utilfredsstillede og kan ikke anbefale ovennævnte !!!
Anbefaling af Mikael Dahl Jensen
Mikael Dahl Jensen fra Mandogbil.dk i Nordjylland - har vi brugt til følgende
UDVIDELSE. AF BESTÅENDE TRÆTERRASSE:
125 kvm ny træterrasse skulle bygges sammen med en bestående træterrasse
UDSKIFTNING AF VINDUER:
De nye vinduer var større end de gamle, så vindues hullerne skulle først udvides (dvs tilpasning af murværk og trævæg og derefter montering af vinduer)
UDSKIFTNING AF HOVEDDØR:
Det samme problem var gældende.
Den nye hoveddør var større end gamle
Endvidere skulle der monteres greb og lås på den nye dør.
UDSKIFTNING AF TERRASSEDØR
Vigtigt at nævne:
Det var ikke Mikael, som havde målt forkert.
Den indkøbte dør og vinduerne skulle oprindelig bruges til et andet byggeprojekt, der ikke blev aktuelt.
Fælles for alle projekterne - kan jeg skrive følgende om Mikael:
Han er særdeles lyttende og forstående.
Han er utrolig løsningsorienteret (hvilket virkelig var nødvendigt, for af få vinduer og døre på plads).
Hans motto er, at der findes ingen opgaver, som ikke kan løses.
Han overholder altid alle aftaler.
Han taler til hans kunder i øjenhøjde.
Og sidst men ikke mindst, så er hans faglighed helt i top og udførelsen af hans arbejde, kan der ikke sættes en finger på..
HAN FÅR VORES VARMESTE ANBEFALINGER.
DET ER ABSOLUT IKKE SIDSTE GANG, AT VI RINGER TIL MIKAEL
Helle Broustbo
Middelfart
HOLD JER LANGT VÆK
HOLD JER LANGT VÆK. Få en ordentlig fagmand til at lave arbejdet i stedet for de her klamphuggere - mand og bil tager sig alligevel fyrsteligt betalt for deres dårlige arbejde. Lavede en aftale med Housam Gedeon, Odense, om opsætning af en rosenbue. Fast pris 3500 med materialer. Montagevejledningen gennemgås og udleveres til Housam, som alligevel placerer stolperne forkert med gennemgangs mål på 140 cm frem for 1 m. Således bliver overlæggeren væsentligt for kort og pergolaen kan ikke samles korrekt. Men Houssam informerer mig ikke om fejlen - i stedet skruer bare stolperne fast i den yderste mm af den skråtskårne overlægger med en stor, fed, synlig skrue. Således intet udhæng på pergola/rosenbue til 2000 kr, som nu ikke kan bære den tiltænkte slyngplante. Ødelagt, gennemboret stolpe. Grimt resultat, forkert monteret. Ind kommer i øvrigt en regning på 3900 (de ekstra 400 for materialerne!). Jeg tilbyder, at han kan undgå at banke stolperne op og placere dem på ny, men i stedet kan skifte overlæggerne. Det gør han gerne - men for min regning. Vanvittig dårligt, sjusket og grimt arbejde. Høj, høj pris. Dårlig service. Satte mand og bil CC på hele korrespondancen med Houssam, men hørte aldrig fra dem.
Fuld tilfredshed - fleksibel, venlig og god pris…
David hjalp vores virksomhed med at køre møbler + diverse udsmid til genbrug. Han var venlig, fleksibel og meget rimelig i pris.
Brudt aftale
Lavede en KLAR aftale med mandogbil d 16 juni, om at de ville komme og ryde noget haveaffald indenfor 14 dage.
Dette var intet problem før i dag d. 28, hvor de meddeler mig, at de ikke kan fjerne det før august Pga travlhed. Til den tid er det kompost... Nu står jeg til en bøde i kolonihave foreningen, for jeg kan ikke nå, at få andre til det og har selv travlt med arbejde/ferie 👎
Jeg kan ikke anbefale at lave en aftale med dette firma, for de overholder dem ikke..
Mand og bil Korsør kan anbefales
Vores hegn tabte desværre kampen mod et stormvejr.
Andreas fra mand og bil i Korsør kom og tog forsikringssagen. Jeg har nu et snorlige flot hegn og kun ros til firmaet.
Andreas overholdte alle aftaler og udførte et rigtig flot stykke arbejde, som tiltrak naboernes interesse.
Husk at der findes flere mand og bil, så de dårlige oplevelser har ikke noget med Korsør at gøre.
Indkomptent ledelse samt katastrofal…
Indkomptent ledelse samt katastrofal udførsel af arbejdet.
Vi har haft det tvivlsomme fornøjelse af Mand&Bil til udførsel af en mindre opgave.
Jeg kan på ingen måde anbefale et samarbejde med virksomheden.
Vi har igennem en uge sendt dagelige e-mails til ledelsen / administation omkring klage omkring det udførte arbejde uden svar.
Til at starte med var vores opfattelse at det var grundet inkompetance, men nu er vores opfattelse, at det simpelthen er svindel.
De ved udemærket, at deres produkt er dårlig, mangelfuldt og på ingen måde pengene værd - derfor reagere de ikke på henvendelser.
Alt andet er et bedre valg end Mand&Bil
Anbefalelse af Preben Mikkelsen
Vi har brugt Preben Mikkelsen fra Mand og Bil, som har sat drivhus op for os. Han har været fleksibel og venlig, og vi er glade for vores nye drivhus, som står præcis som det skal. Når vi får brug for hjælp til lignende opgaver, vil vi helt sikkert tage fat i ham igen.
David Corblin løser opgaverne til perfektion.
David Corblin har løst mange forskellige opgaver hos os. Han har fx:
– Malet vores kontor til perfektion. En omfattende opgave med farveskifte og meget forarbejde pga. paneler, stuk etc.
– Hængt billeder, spejle, hylder, tørresnore op.
– Fikset diverse småting.
David Corblins grundige tilgang - og ikke mindst omhyggelighed med opgaverne - tiltaler os meget. Der er helt sikkert flere opgaver på vej til den yderst behagelige herre:-)
Vh Helle
Fjernet legehus og flagstang mm.
David Corblin kom forbi to dage og fik meget effektivt fjernet et gammelt legehus, ryddet området og planet jorden. Så fik han fjernet en flagstang i terassen og lagt nye sten og repareret facaden på vores vindfang. Alt perfekt gjort! David er rar og selvstændig og løsningsorienteret og vi se frem til han kommer og løser flere opgaver hos os.
David Corblin, tungt grave arbejde
David Corblin hjalp mig med at grave ud til gulv i mit skur. Tungt og opslidende arbejde at grave i hårdt stampet stabilgrus. Meget sympatisk og han snakker godt engelsk. Effektiv og omhyggelig samt god til følge op under udførelsen så vi nåede godt i mål
Oprydning af have
Skulle have ryddet op i min have og David Corblin og Co kom og fik det ordnet super hurtigt, effektivt og gjorde et mega fint stykke arbejde. Vil varmt anbefale at bruge David.
Jeg vil råde folk til ikke at bestille…
Jeg vil råde folk til ikke at bestille service igennem Seif Alekaidi :)
Jeg har fået sat 2 tøjstativ op (vandrør)
Der går ikke mere end et par timer før de allerede er faldet ned fra væggen. Der er simpelthen sat for små skruer i til at de kan holde mit tøj.
Ikke nok med det, blev prisen meget mere end aftalt. De var her i 30 minutter og jeg endte med at betale 700kr fordi de ikke havde de rigtige skuer med (som vi havde oplyst de selv skulle tage med) de brugte 45 min på at hente nye skruer, som jeg så skulle betale prisen for, hvilket SLET ikke er fair, når jeg allerede havde oplyst om hvilke skruer der skulle bruges. Derudover burde man som professionel allerede have taget det med, og tage nogle forskellige med. Det lugter lidt af snyd. Det virker lidt som om det allerede var aftalt på forhånd at de “ikke havde de rigtige skruer”
Da jeg kontaktede Seif svare han “du skal nok slappe lidt af med det tøj der” og giver mig skylden for at det er faldet ned pga at have hængt for meget tøj op på mit tøjstativ. For det første er det et meget flabet svar, og for det andet giver det ikke mening at jeg skulle have hængt for meget tøj op, jeg tænker han burde havde sat de største skruer i som muligt til at starte med så det kunne holde til tøjet. Igen meget uprofessionelt.
Dog var han så “sød” at tilbyde at sætte det op til halv pris igen og bore nogle store skruer i, men det synes jeg han skulle havde tænkt på inden han borede et 195cm langt tøjstativ op. At man har brugt nogle forholdvis korte/små skruer så giver det lidt sig selv at det ikke kan holde så langt et stativ….
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.