Mambon Omdömen

1 133
TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pakiet 24 bodajże biletów do Multikina przepadł zanim jeszcze obowiązywała promocja. Zakupiłem je w maju zeszłego roku i przez pierwszy miesiąc był jakikolwiek kontakt z firmą, przysyłali kody zastępc... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Robią jakaś aktualizacje w środku dnia przez co nie mogę wygenerować kodu do kina. Informacji o tym do kiedy potrwają prace niestety też nikt nie podał. Trochę się zawiodłam bo informacja o planowanej... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie udało się zrealizować żadnego z zakupionego bonu na bilety do kina, a zakupiliśmy na cały rok. Zero kontaktu, zero odzewu mimo wysyłanych wiadomości na podany adres do kontaktu oraz zero odzewu pr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pojawiły się pewne komplikacje na stronie, ale obsługa klienta okazała duże zaangażowanie i skutecznie rozwiązała problem dziękuję za pomoc.

Företagsinformation

Om Mambon

Skrivet av företaget

MamBon to platforma posiadająca bony oraz vouchery do:
  • parków rozrywki,
  • salonów kosmetycznych,
  • gabinetów masażu,
  • kursów i szkoleń online oraz stacjonarnych,
  • szeroko pojętej rozrywki, np. off-road, parków trampolin, salonów VR, escape roomów,
  • i wiele, wiele więcej!
  • Ale przede wszystkim jest tu dostęp do codziennych usług, typu: fryzjerów, barberów, kosmetyczek, myjni samochodowych, lokalnych rozrywek.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
    2 stjärnor
    1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 133)

22 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

odradzam

kupiłem bilety do kina helios. Wymiana na kody nie działa, nikt nie odbiera. Półtora mięsiąca temu dostałem mailem informację że mogę dostać zwrot pieniędzy, od tamtej pory zero kontaktu ani zwrotu.
    Bardzo żałuje że dałem się złapać, odradzam szkoda nerwów

27 maj 2025
    Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Odradzam zakupów na tej stronie

Kupiłem 20+2 bilety do kina Helios, udało mi się wyjść do kina raz, od pół roku nie mogę aktywować żadnego biletu ponieważ "aktualizacja systemu". W marcu jeszcze udawali, że próbują problem rozwiązać (była mowa o zwrocie środków na konto, proporcjonalnie do zużytych biletów)i wychodzi na to, że bezskutecznie. Od miesiąca nie odpisują na e-mail ani na stronie, reklamacja też od miesiąca czeka na odpowiedź. Odradzam zakupów na tej stronie. Ani pieniędzy ani biletów.

27 maj 2025
    Betygsatt 1 av 5 stjärnor

kupiłem bony do kina helios

kupiłem bony do kina helios, drugi raz jakiś problem z wygenerowaniem bonów. kontakt fatalny, numery telefonu albo wyłączone albo zajęte, na chat'cie nikogo nie ma a na emaile odpisuje albo bot albo nierozgarnięty człowiek. żeby zaoszczędzić sobie nerwów zalecam omijanie mambon.pl

26 maj 2025

Odradzam korzystania z mambon. Scam

Od miesięcy trwa aktualizacja systemu. Nie da się połączyć s konsultantem. Nie odpisują na maile w czasie jaki sobie dają (kilka dni roboczych). Nie odpisują na czacie na stronie. Kupiłam 22 bilety do kina i udało mi się skorzystać tylko z czterech. Kupiłam bony do Majaland i mimo że oficjalnie jest on aktywowany nie miałam kodu dostępu więc nie miałam jak z niego skorzystać. Cieszę się że znajomi nie skorzystali z moich poleceń tej strony bo informowałam ich że mają korzystne ceny usług.

16 maj 2025
    Betygsatt 1 av 5 stjärnor

UWAGA, MOŻESZ NIE ODZYSKAĆ PRZENIĘDZY.

UWAGA. MOŻLIWOŚć OSZUSTWA! Proszę poczytać jakie problemy mają osoby, które kupiły w ostatnim czasie vouchery np. do KINA i nie mogą aktywować kodów. Brak kontaku ze stony mambon.pl + oficjalne oświadczenie firmy o problemach finansowych wygląda bardzo niepokojąco.

26 maj 2025
    Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jestem jedną z wielu oszukanych przez MAMBON

Jedna gwiazdka to za dużo! Niestety jest dużo osób oszukanych przez Mam Bon. Nie można aktywować kuponów od dawna (co najmniej od marca). Ja i moja siostra czekamy na zwrot od ponad miesiąca. Najpierw muszą zaakceptować reklamacje (14 dni), a później mają kolejne 14 dni na zwrot. Termin naszych zwrotów był do 16 maja. Zwrotów nie dostałyśmy, a z firmą nie ma kontaktu. Telefon niedostępny, czat offline, na wiadomości e-mail nie odpowiadają. Na dodatek wyłączali możliwość komentowania ich na Facebooku. Odradzam jak nie chcecie wtopić pieniędzy tak jak ja i wielu innych.

1 mars 2025

Ciągła "aktualizacja systemu"…

Ciągła "aktualizacja systemu" uniemożliwia skorzystanie z bonów do Multikina. Pierwsze dwa razy udało mi się skorzystać bez problemu, niestety od początku kwietnia za każdym razem gdy próbuję aktywować bon, okazuje się, że trwa aktualizacja systemu. Obsługa klienta na chacie ignoruje problemy, a na maile odpisuje po dwóch tygodniach, co nie pozwala nawet na zdalną aktywację bonów, o której niektórzy wspominają w swoich recenzjach.

24 maj 2025

złodzieje i oszuści

złodzieje od miesiaca nie mogę aktywować bonów do Legendii. 500zł wyrzucone. Sprawa zgłoszona do uokik oraz na policje

1 maj 2025
    Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niestety brak możliwości realizacji…

Niestety brak możliwości realizacji zakupionych kodów do Multikina w dalszym ciągu. Brak jakichkolwiek odpowiedzi na maile, na czacie czy mesengerze. Bony bez pokrycia, mimo deklaracji, że kiedyś zaczną działać (np po świętach-tylko ciekawa jestem w którym roku...). Jak komuś to działa jak było w ofercie zakupu (w co wątpię) to firma ewidentnie oszukuje większość klientów, bo jednym umożliwia realizację, a innym wciska kit od dwóch miesięcy, że ma problemy techniczne i należy składać reklamacje.W mojej ocenie pozytywne opinie są ewidentnie ,,kupione,,.Przed ewentualnym zakupem radze się zastanowić, bo ryzyko bardzo duże, że pieniądze przepadną w całości/części.

16 maj 2025

Dno!!!

Dno, brak kontaktu e-mail, telefonicznego oraz na messenger, wiadomości są odczytywane. Bony nie działają, pieniądze wyrzucone w błoto. Nie kupować!!!

2 maj 2025

Aktualnie zero odezwu

Aktualnie zero odzewu - wiadomości z prośbą o zdalną aktywację kodów do multikina wysłane poprzez messenger 18.05 19.05 20.05 i 21.05.

Nie wierzcie w bajki, że cokolwiek działa.

23 maj 2025

Beznadziejna firma

Beznadziejna firma. Na facebooku wypisują wymówki o atakach hackerskich, ale tak jak nie działa generowanie bonów tak nie działa również kontakt z nimi. Na infolinie wogóle nie da się dodzwonić, numery podane są chyba tylko dla picu, na messengerze czasem ktoś odpowie po kilku dniach, że może bony wygenerować ręcznie, po czym dalej ich nie generuje i kontaktu brak.

21 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.