Jeg vil hermed gerne give en anmeldelse til maler billig. Vi har givet maler billig en maler opgave, hvor en hal i Valby på 600kvm som skulle spartles, filtes og males. Firmaet har udført rigtig godt... Se mer
Det här tycker kunderna
Maler-Billig.dk er et malerfirma der yder den ekstra service med at klargøre rummene flytte møblerne så de kan komme till at male. Uden at den koster ekstra. Det var hovedårsagen til atjeg valgte... Se mer
Kære Maler- billig Tusind tak for jeres indsats. Hurtig tilbagemelding fra jer efter jeg kontaktede jer. Vi er meget tilfredse med flot udført maler arbejde. Fin service. Gode priser og professi... Se mer
Hej maler billig hermed give 5 stjerne
Jeg kan virkelig anbefale maler-bilig
Jeg kan virkelig anbefale maler-bilig, det er næsten nyt og står godt og de opfylder alle ens krav, og det synes jeg er godt, min lejlighed ser helt splinter ny ud, da maler bilig kom forbi, god service og smillede arbejder det gjorde.mig glad at se.
Det kan klar anbefales.
super godt arbejde
Super god service og meget effektivt…
Super god service og meget effektivt arbejde!
Super gode til at udfører deres…
Super gode til at udfører deres arbejde, tilfreds kunde.
Høj kvalitet på udførsel. Kan helt sikkert anbefales!
Vi er super tilfredse med resultatet. De var også rigtig flinke til at rydde op efter sig og tage hensyn til os - vi boede i huset mens alle rum efter tur blev fuldspartlet. Jeg kan varmt anbefale Maler Billig.
Fremragende arbejde
Vi hyrede Maler Billig til at fuldspartle og sætte filt op i det meste af vores nye hus på ca. 160 kvm. På trods af at det var i sommerferieperioden og flere andre firmaer ikke kunne udføre opgaven før efter 3-4 ugers tid, så kom Maler Billig ud og så på huset dagen efter og startede straks efter at vi havde accepteret deres prisvenlige tilbud.
De to personer, der blev sat på opgaven, arbejdede professionelt og ihærdigt trods bagende sol og høje temperaturer det meste af tiden. De var hele tiden venlige med at give plads til os (vi boede i huset samtidig), flytte flyttekasser og lignende så de kunne komme til samt rydde op efter sig. De fjernede endda afdækningspap og støvsugede inden weekenden, så vores hjem var mere rent og tilgængeligt i løbet af weekenden, inden de opsatte nyt afdækning og arbejdede videre om mandagen.
Undervejs i processen fik vi masser af rådgivning og forslag til hvordan vi kunne forbedre det endelige resultat (vi havde fra starten valgt selv at skulle male efter filtopsætningen). Desuden gav Maler Billig adskillige gratis ting, som vi stod og manglede herunder hjørnelister, spærrespraymaling, malerspande, fugemasse og fugepistol mv.
Sjældent oplever man så god service nu om stunder.
Jeg vil klart anbefale Maler Billig til andre, og har dem også i tankerne, hvis vi senere beslutter os for, at ombygge badeværelserne.
Super godt arbejde udført
Super godt arbejde udført. Tilfreds kunde her.
Thanks for the professional work
Thanks for the professional work performed with deep knowledge, expertise, advice. And thanks for the additional minor works without charging extra. It was a pleasure having you guys around.
Hurtigt udførelse af meget høj kvalitet inkl murearbejde
Hurtigt udførelse af meget høj kvalitet, dog en dag længere end først gang da der skulle udføres murearbejde først han skaffede og inkluderede i tilbudet og igen 30% rabat
Stabil og flink malerfirma samt…
Stabil og flink malerfirma samt fremragende resultat. Kan varmt anbefales her fra :-)
En af Danmarks bedste maler med en go…
En af Danmarks bedste maler med en go humør og professionel til sit arbejd. Samt go i prisen.
Er virkelige glad for jeg har fundet…
Er virkelige glad for jeg har fundet jer de er virkelige dygtig maler :-)
Tak for et godt arbjede jeg er vırklıge…
Tak for et godt arbjede jeg er vırklıge glad for det arbejde ı har lavet vıl 100% sıge tıl dem jeg kender vıs de skal have malet ders hus at jeg kender en god fırma
Mvh
Peter jensen
Tak for et godt stykke arbejde er super…
Tak for et godt stykke arbejde er super glad for det :)
Mvh
Jens Møller
Meget velstruktureret og yderst…
Meget velstruktureret og yderst professionelle de kan deres fag 100% De holder hvad de lover og kommer til tiden
Vil helt sikkert benytte maler billig igen!
God service og fint resultat.
Rigtig god service og godt resultat!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.