Företaget har svarat
Vi havde en fantastisk oplevelse til Jobbe Pilgaards fernisering hos Lilli von Kohl på Kedelpladsen den 18. april 2026. Inspirerende kunst, skøn stemning og et arrangement med masser af personlighed... Se mer
Företaget har svarat
Færøerne. Meget flot bog, med masser af inspiration til udflugter på Færøerne. Også insider viden om små steder hvor turister normalt ikke kommer. Masser af flotte billeder. Jeg vil bruge den til vore... Se mer
Företaget har svarat
God reklame for bogen, som jeg glæder mig til at læse. Synes det tog tid at få den sendt men kontakt undervejs som gjorde opmærksom på det tager op til 10 dage 🫣 og igen efterfølgende spørgen om bo... Se mer
Oplev Jobbe Pilgaards spændende univers af visuel kunst, skabt i hjertet af København. Uanset om du er til farvestrålende eller mere subtile værker, finder du her et stort udvalg af kunst, der passer til alle vægge og budgetter. Så fyld dit hjem med fornyet energi med kunst fra Jobbe Pilgaard.
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Virkelig god bog og hurtig levering intet at klage over

Svar från JobbePilgaard.dk
Utrolig nemt at handle på hjemmesiden med Applepay. Et klik og alt er udfyldt. Produktet pakket godt ind og med hurtig levering. Jeg købte den store udgave af rejse guiden til Færøerne. En super veludført udgave med mange gode råd og flotte billeder.

Svar från JobbePilgaard.dk
Havde bogen inden for to dage
Flot bog , signeret, virkelig spændende
Glæder mig til at komme på ferie nu

Svar från JobbePilgaard.dk
Everything was fine. I bought the wrong language and got the right one just one day later. Thanks again for that!

Svar från JobbePilgaard.dk
Modtager en fin signeret bog, der er skrevet på en meget let læselig måde og med flotte billeder i.

Svar från JobbePilgaard.dk
Super hurtig levering og en god guide til Færøerne, med smukke billeder

Svar från JobbePilgaard.dk
Bogen kom få dage efter bestilling. Er fuldt ud tilfreds med levering og bogen :)

Personligt pakket.
Ventetiden værd.
Smuk, smuk bog.
Den er god til at give inspiration til nye besøgende til Færøerne.

Svar från JobbePilgaard.dk
Bogen levede op til forventningerne og da jeg skrev angående modtagelsen, fik jeg meget hurtigt svar.

Svar från JobbePilgaard.dk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.