En dyr og skuffende oplevelse â hold jer vĂŠk, isĂŠr hvis I er i modebranchen Vi har nu vĂŠret tilknyttet Make Influence i 11 mĂ„neder â og det har desvĂŠrre ikke genereret et eneste salg. Det mes... Se mer
Företaget har svarat
Jeg sidder med ansvaret for alt samarbejde med Influencerer for en stĂžrre virksomhed, der bruger jeg dagligt Make Influence's platform til mit arbejde. Det er dejligt overskueligt og vi har haft rigti... Se mer
TrÊkker penge trods inaktive kampagner. FÞlger heller ikke op. Vi forsÞget at sende en mail for mÄneder siden for at proklamere, at vi var utilfredse med at de blev ved med at trÊkke penge. Si... Se mer
Företaget har svarat
Vi har vĂŠret meget tilfredse med at bruge Make Influence og deres platform og netvĂŠrk. Det er fantastisk at man kan se sine salg med det samme og hele tiden have et godt overblik over hvem der... Se mer
Företaget har svarat
Make Influence er en influencer marketing platform der skaber forbindelser mellem virksomheder og influenter.
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Jeg er hos makeinfluence som influencer og er super glad for det. Super sĂžde folk, som altid svarer pĂ„ alle spĂžrgsmĂ„l og endda hurtigt. Kun 5 stjerner herfrađž
Et fremragende vĂŠrktĂžj til startups, der Ăžnsker at finde influencers. Platformen er brugervenlig, nem at navigere og tilbyder en bred vifte af influencers at vĂŠlge imellem. Influenserprofilerne er detaljerede og indeholder oplysninger om deres publikum og engagementsrate. Samlet set er Make Influence et vĂŠrdifuldt vĂŠrktĂžj for enhver startup, der Ăžnsker influence marketing!
Super platform - er vild med at vĂŠre en del af et skĂžnt koncept đ
Makeinfluence har vÊret en rigtig god platform at samarbejde med for vores produkter/firma. Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet indtil videre og har haft adskillige kampagner pÄ platformen. Kan kun anbefales.
Jeg har brugt MakeInfluence i 6 mÄneder. Var meget optimistisk i de fÞrste mÄneder, og havde ogsÄ en god kampagne. Dog som mindre virksomhed, giver det SLET ikke mening i lÊngden. Abonnement, varer, kommission og nogle procenter til MakeInfluence, sÄ er det hele faktisk vÊk. OG mange influencere siger ja til kampagnerne, men skriver bagefter at de KUN laver samarbejde, hvis man betaler et upfront belÞb. Dette blev jeg meget uforstÄende overfor, da man ligesom i forvejen, betaler ret mange penge til kommission osv.
Min helt kedelige oplevelse kom desvĂŠrre inden mit abonnements udlĂžb, hvor flere sĂžde influencers havde sagt ja til en black week kampagne. DesvĂŠrre gik dette ikke godt. Flere lagde ikke det op de skulle, og en lagde endda slet ikke noget op. Til trods for en lang forberedelses periode, gratis produkter og mange beskeder sendt bĂ„de pĂ„ MI og IG. Ăv hvor en dyr oplevelse.
HÄndteringen af sagen, har desvÊrre heller ikke vÊret tilfredstillende, og jeg synes der mangler en del professionalisme og forstÄelse fra virksomheden.
Make Influence har ydet en virkelig god service. De stÄr til rÄdighed, fÞlger op og hjalp os godt pÄ vej, til en god start.
Jeg snakkede en del frem og tilbage med MakeInfluence i forÄret i forhold til et samarbejde og hvad de kunne tilbyde.
Jeg endte med at lave en aftale med dem og de sendte en lang liste over de influenter som de mente ville give vĂŠrdi, at samarbejde med.
Virksomheden er dog relativt ny og det viste sig, at ikke en eneste pÄ den liste som de sendte, var interesserede i et samarbejde eller overhovedet svarede pÄ vores kampagne.
Vi var derfor selvfÞlgelig nÞdt til, at sÞge videre og de influenter som vi sÄ endte med, har bestemt ikke haft den kvalitet som vi fÞrst snakkede med MakeInfluence om.
Derfor tilbÞd jeg MakeInfluence, at vores abonnement kom pÄ pause indtil sidst pÄ Äret, hvor vi sÊtter gang i nogle nye tiltag, som gerne skulle kunne lÞfte vores kendskabsgrad.
Dette var bestemt ikke en mulighed og blev kategorisk afvist, da vi havde 6 mÄneders binding i aftalen.
Denne form for samarbejde, hvor man ikke kigger pÄ, hvordan man fÄ et samarbejde til, at give bedst mulig mening for begge parter er bestemt noget jeg vil advare imod.
De er ikke interesserede i, at skabe resultater, men blot at holde pÄ de kunder de nu har og fÄr. Jeg mÄ Êrligt indrÞmme, at selv fÞr sommerperioden var det meget fÄ af influenterne som rent faktisk reagerede pÄ henvendelser og der var ogsÄ mange som man lavede en aftale med og sÄ aldrig hÞrte fra igen.
Efter denne oplevelse ville jeg sÄ lave en aftale med MakeInfluence ?
Nej pÄ ingen mÄde. Jeg ville gÄ i en lang bue udenom og finde andre veje til, at Þge vores kendskabsgrad.
Vi har efterhÄnden haft utallige problemer med ikke mindst siden, men ogsÄ influencerne.
Vi har flere gange prÞvet at give det en ekstra chance, da vi har fÄet utallige lovninger pÄ, at der ville komme styr pÄ alting, men problemerne er efterhÄnden bare blevet flere og flere.
Selve systemet kan ikke finde ud af at tracke salgene ordentligt, sÄ vi har vÊret nÞdsaget til selv at logge salg for vores influencere (Hvilket vi selvfÞlgelig gik ud fra, var en del af det vi betalte for). Support kunne ikke finde Ärsagen til fejlen.
NÄr der inviteres influencere til en kampagne, viser den ofte fejl og sÄ skal der startes helt forfra. Det er sgu irriterende, nÄr man har siddet og brugt en masse tid og energi pÄ at udvÊlge influencere, som skal inviteret og sÄ kan man bare starte forfra. Vi har vÊret nÞdsaget til at sende én ansÞgning ud til én influencer ad gangen - det er en trÊttende process.
NÄr vi leder efter influencere og trykker pÄ knappen "Se Instagram profil" bliver man blot videresendt til en side, der viser teksten "Oops, an error occurred.", sÄ man er nÞdsaget til manuelt at gÄ ind og slÄ personen op og tjekke deres content ud.
NĂ„r vi sĂ„ endelig fĂ„r influencere pĂ„ vores kampagner oplever vi overraskende tit, at de efterfĂžlgende sender os en besked og skriver, at de altsĂ„ ikke arbejder kommisionbaseret (SOM JEG GĂ
R UD FRA ER HELE KONCEPTET BAG MAKEINFLUENCE???), men derimod vil have honorar for deres arbejde - Er influencerne ikke informeret om, virksomhedens koncept???
NÄr vi sÄ fÄr influencere pÄ vores kampagner og fÄr sendt tingene afsted til dem, slutter kontakten stort set fra influencernes side. De er nÊrmest umulige at fÄ fat pÄ og det virker mest af alt som om, de bare gerne vil have gratis ting. Og hvis de endelig deler noget, er det ofte bare et vattet billede af indpakningen til produkterne eller lign.
Jeg er efterhÄnden i tvivl om, hvad det reelt set er man betaler for hos Makeinfluence, men det er hvertfald sidste gang vi benytter os af "platformen".

Svar frÄn Make Influence
Et seriĂžs platform med dygtige medarbejdere - som influencers kan jeg kun sige âkanon samarbejde â

Svar frÄn Make Influence
TrĂŠkker penge trods inaktive kampagner. FĂžlger heller ikke op.
Vi forsÞget at sende en mail for mÄneder siden for at proklamere, at vi var utilfredse med at de blev ved med at trÊkke penge. Siden har de trukket ca. 10.000kr. Firmaet sammenligner sig med en "HBO eller Spotify" butik, hvor der ingen hjÊlp er at hente.
Vi arbejde kun ganske fÄ uger med dem. Ringe resultater og en besvÊrlig kundeservice, hvor vi oplevede mange tekniske fejl.
Anbefales ikke.

Svar frÄn Make Influence
Make Influence er en super innovativ platform, der er nem og overskuelig at bruge. Det allerbedste ved Make Influence er dog deres helt fantastiske og hjĂŠlpsomme team.
Mvh Janni, PanzerGlass

Svar frÄn Make Influence
Det er fantastisk at man kan se sine salg med det samme og hele tiden have et godt overblik over hvem der gÞr det godt pÄ ens kampagner.
Vi har ogsÄ forsÞgt at anvende anden form for influence markedsfÞring, men her betales der for et antal opslag og ikke salg. Priserne der har vÊret MEGET hÞjere end pÄ Make Influence.
Vi har vĂŠret glade for at benytte deres platform.

Svar frÄn Make Influence
Jeg har brugt make influence i over et Är efterhÄnden og har altid vÊret godt tilfreds :-)

Svar frÄn Make Influence
Simpelthen for ringe support, samt service.
Jeg opsagde mit abonnement hos makeinfluence, da de ikke kunne hjÊlpe med at noget som helst. NÄr man ringer til dem, er der ingen der tager den.
Da jeg endelig fik fat pĂ„ en âmedarbejderâ kunne hun ikke svare pĂ„ mine spĂžrgsmĂ„l. Jeg forlangte mit belĂžb tilbage for 3 mĂ„neder, hvor der gik en uges tid, fĂžr jeg fik svar pĂ„ om det kunne lade sig gĂžre. 1,5 uge senere fĂ„r jeg refunderet pengene.
Nu er det sÄ 3 mÄneder siden, og de har trukket penge for 3 mÄneder fra min konto? Har i ikke styr pÄ noget, siden i trÊkker penge uden et aktivt abonnement?
Modtager hverken bekrÊftelse pÄ at pengene er trukket eller noget som helst. Nu mÄ vi se hvor lang tid der gÄr fÞr pengene er retur pÄ min konto. Jeg giver jer 2 dage.
Jeg har som virksomhed forsÞgt mig med Make Influence... Platformen er super fin og ideen er god. Derfor de to stjerner...Men jeg mÄ sige at support er der ikke meget af, og har man et problem eller spÞrgsmÄl, gÄr der lang tid fÞr man fÄr svar. Jeg har gentagene gange oplevet influencere ikke svarer eller slet ikke poster pÄ de sociale medier.. Der er der ikke meget hjÊlp at hente fra folkene bag Make-Influence.. Der vil jeg mene, at det jo tildels ogsÄ er det man betaler for.. AltsÄ at Make-Influence, hjÊlper deres kunder, og ikke blot er et online tagselv-bord for influencere. Mit produkt er der en del influencere som er interesserede i, men jeg har nu oplevet, at flere blot er interesseret i gratis produkter, og gÞr efterfÞlgende nÊrmest intet for virksomheden. Det skal dog siges at jeg fik én fantastisk influencer pÄ, som gjorde det fantastisk..SÄ jeg skal selvfÞlgelig ikke kÞrer alle over én kam.. Men resten, som har accepteret eller anmodet om samarbejde, har blot kostet mig penge i form af tid, korrespondance og produkter, samtidig med at jeg har betalt for mit abonnement hos Make-Influence. Jeg skal ikke kunne sige, om det virker for andre, men ikke for mig, til trods for at min mÄlgruppe er kvinder i alderen 20-34 Är. PÄ baggrund af denne oplevelse, kan jeg desvÊrre ikke give, hverken 3,4, eller 5 stjerner, selvom jeg havde hÄbet at jeg kunne.
Make Influence har desvĂŠrre ikke virket for os. Af 30+ sendte invitationer til influencere, fik vi 2 positive tilbagemeldinger og 20+ som ikke svarede.
Feedbacken fra support var, at nogle influencere bare var dÄrlige til at svare (Hvilket deres support team ogsÄ beviste de selv var efter at have glemt vores telefonaftale i over 1 uge). Jeg kan ikke helt forstÄ at man bare acceptere, at det er ok ikke at vende tilbage til de firmaer, som betaler til Make Influence... Desuden blev vi vejledt til, at gÄ efter 'Mor' bloggere, hvilket i sig selv er super fjernt fra vores mÄlgruppe. Men vi prÞvede alligevel. Men uden nogen form for succes.
Alt i alt kan jeg konkludere, at Make Influence sikkert fungere fint hvis du kan bruge 'Mor' og beauty bloggere. Men til det meste andet virker det ikke rigtigt.
Og nu forsĂžger de til og med at fjerne min anmeldelse.
SVAR pÄ Make Influence svar:
Synes ikke rigtigt den holder. Jeg forsÞgte med utallige Influencers og fik svar fra en brÞkdel. Det kan jo nÊrmest ikke retfÊrdiggÞres. For ikke at nÊvne, at i glemte aftaler og svarede alt alt for sent pÄ henvendelser. Og rÄdgav mig til, at bruge en gruppe influencere, som egentlig er totalt udenfor mÄlgruppen.

Svar frÄn Make Influence
MakeInfluence har formÄet at bygge en platform, som bÄde gÞr det attraktivt for virksomhederne, samt de individuelle influencers. Vi har brugt dem i lÞbet af de sidste 4 mÄneder, i starten kun med mindre influencers, men her til sidst ogsÄ med en del af de store - med stor succes. Dashboarded er overskueligt, og giver lige de metrics man leder efter. MakeInfluence stÄr i dag for 20% af vores omsÊtning. Jeg kan kun anbefale dem, og deres fantastiske arbejde!
Fin og overskuelig platform, hvor der er lidt for alle influencere uanset stĂžrrelse..

Svar frÄn Make Influence
KĂŠmpe fan. En meget overskuelig og effektiv platform đ

Svar frÄn Make Influence
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.