Denne tatoveringsoplevelse vil jeg stærkt advare om. Min datter anastacia skulle tatoveret på armen med en rose hun selv havde tegnet og det blev til en potteplante en rigtig grim tatovering. Nu ska... Se mer
Det här tycker kunderna
Første gang jeg skulle tatoveres var jeg lidt nervøs. Jeg fik min første tatovering af Niklas, Ubeklageligt kundeservice. Han gjorde sikker på at det ikke blev for meget, samt spurgte om vi skull... Se mer
Main Street Tattoo. Kan klart anbefales, suverænt service og personale virkelig hyggeligt og får en til at føle sig tilpas. De tager hånd om en fra start til slut. Artisterne ligger et godt stykke hån... Se mer
Main street tattoo i Fredericia har altid haft god kundeservice og været hurtig til at svare ! Har kun haft positiv oplevelser og glæder mig til mange flere timer ! De husker altid at kunden s... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Vi er en kæde af tatovør butikker i Danmark. Hos Main Street Tattoo er kvalitet vores varemærke & kommer altid i første række. Vi bruger kun blæk fra godkendte producenter. Vi har nogle af landets bedste tatovører & kan tilbyde de fleste stilarter.
Kontaktuppgifter
Købmagergade 31, 7000, Fredericia, Danmark
- 71993665
- info@mainstreettattoo.dk
- mainstreettattoo.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super god service
Super god service, Nicklas i Fredericia afdelingen tatoverer som en drøm, han er hurtig og dygtig. Helt sikkert ikke mit sidste besøg herinde.
Har i dag fået min første tatovering…
Har i dag fået min første tatovering hos mainstreet Fredericia af Nicklas og er SÅ tilfreds. Kom med en forventning, og kom ud med endnu bedre resultat end jeg turde håbe på.
Main street tattoo Fredericia
Er kommet igang med et længe ventet projekt hos Nicklas og jeg er meget mere end tilfreds med det første resultat kan klart anbefales til alle andre rigtig god stemning og god hygiejne
Fik lavet den smukkeste sommerfugl på…
Fik lavet den smukkeste sommerfugl på anklen, hos main street Fredericia af Nicklas.
Den blev lige som jeg havde drømt om. De varmeste anbefalinger herfra 😀
fem ud af fem
Kan klart anbefale MS tattoo fredericia! Blev tatoveret hos Nicklas, fem stjerner! God service!
Super godt arbejde
Super godt arbejde, hyggeligt sted.. Glæder mig til at se resultatet når rødme og hævelse har lagt sig.... Udførelsen af Nicklas, eleven i fredericia
Valgte Fredericia main street tattoo
Valgte Fredericia main street tattoo da jeg er blevet tatoveret før og jeg ved hvor dygtige deres artister er. Vildt dygtig tatovør, helt klart pengene og tiden værd
Altid virkelig behjælpelige og super…
Altid virkelig behjælpelige og super betjening!
Virkelig professionelle artister !
Main street tattoo fredercia kan klart anbefales
Super service Fredericia
Super service og super godt stykke arbejde fra marian og lærlingen Nicklas 🤟🏻 Det langt fra sidste gang jeg kommer hernede
Anden gang jeg har været her👍
Anden gang jeg har været der, super service.👍
Main street tattoo Fredericia
Super oplevelse!
Har fået de bedste tatoveringer hos Main Street Tattoo Haderslev af deres super elev Kennet Glæder mig til flere gode tider her 😁
Pas på med lærlingerne!
Kædens “lærlinge” kan absolut ikke tatovere! Sætter aldrig mine ben i denne biks igen.
Fantastisk arbejde og god kunde service
Super god service og god til at lave…
Super god service og god til at lave detaljeret tattoos
Super god service
Super god service, glad for min tatovering
Afdeling Fredericia
Super dygtig tatovør 👍🏻🙏🏻 Er så…
Super dygtig tatovør 👍🏻🙏🏻 Er så glad for min tatovering 😊 Blev tatoveret af kennet i Haderslev
Dejligt at komme et sted hvor der er…
Dejligt at komme et sted hvor der er dejlig rent og super god servics, og dygtig personale. big thanks to Raul sinca for a great job.
Super god service
Super god service og meget professionelt personale og butik
Fed oplevelse
Mega nemt at bestille tider og få sine…
Mega nemt at bestille tider og få sine ideer ud i verden bliver mødt med smil på leben og sindssygt god atmosfære hele forløbet er en fest god stemning hele vejen igennem og nemt at snakke med gældende tatovører kan kun sige positive ting om stedet 👌
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.