Mijn massage gun (wilde na een paar maanden geen gebruik) niet meer opladen en werkte dus niet meer. Na contact met Maicura, en de constatering dat het idd om een defect ging, kreeg ik per direct e... Se mer
Det här tycker kunderna
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Geniet morgen al van dagelijkse verlichting, ontspanning en herstel in slechts enkele minuten met onze producten. Ontdek de kracht van Maicura.
Kontaktuppgifter
Amperestraat 94, 5621AP, Eindhoven, Nederländerna
- +31 6 83 60 67 37
- contact@maicura.nl
- maicura.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima service
Prima service!
Na een mankement aan een massagegun werd er binnen een week een nieuw apparaat geleverd. Echt top!
top service
Na contact met Maicura, en de constatering dat het idd om een defect ging, kreeg ik per direct een nieuwe massage gun opgestuurd. Deze werkt weer perfect! Heel blij mee. Dank voor de goede service!
Echt top service!
Echt top service!! En wat een top apparaat. Merk nu al zoveel verschil met mijn rug. Heb al anderhalf jaar last van mijn rug en dit helpt echt. Vooral in de ochtend en einde dag als ik stijve spieren heb. Echr een aanrader. Service was ook top
Snelle en behulpzame service!
Ik ben meteen geholpen geweest door de klantendienst. Super snel contact en alles in orde verlopen. Behulpzaam, snel en vriendelijk!
Heel ontspannend!
Hele snelle levering. Gebruiksvriendelijk apparaat!
Goede prijs kwaliteit verhouding
Krachtige motor, sterke constructie, lange batterijduur
Als professionele masseur heb ik veel verschillende massage guns gebruikt, met wisselende ervaringen. Voor mij zijn vooral drie dingen belangrijk: een sterke motor, een stevige constructie en een batterij die lang meegaat.
Tijdens behandelingen moet ik regelmatig diep in de spieren kunnen werken en daarbij extra druk zetten. Veel massage guns kunnen dat simpelweg niet aan: de motor vertraagt, de percussies worden zwakker en het effect verdwijnt.
Ik gebruik de Maicura Pro Gen 2 nu ongeveer een jaar bijna dagelijks en ik ben er zeer tevreden over. De motor blijft krachtig, ook wanneer ik stevig druk uitoefen tijdens een massage. Ik heb geen moment het gevoel dat de motor moeite heeft of het niet aankan.
De batterijduur is ook uitstekend. Bij mijn gebruik gaat hij ongeveer twee weken mee. Daarnaast geeft het apparaat op tijd een rood waarschuwingslampje wanneer de batterij bijna leeg is, waardoor hij niet onverwacht midden in een behandeling stopt.
De standaard attachments doen wat ze moeten doen. Het warmte/koude attachment vond ik eerst eerlijk gezegd een beetje een gimmick, maar verrassend genoeg werkt het echt goed. Vooral in de winter gebruik ik deze regelmatig en het zorgt vaak voor een “wow-effect” bij klanten.
Is hij de investering waard? Voor mij als professional: absoluut. Voor particulier gebruik denk ik dat veel mensen ook prima uitkomen met één van de goedkopere modellen van Maicura, omdat ik verwacht dat de bouwkwaliteit en motor daar ook sterk zijn.
Johann
Het is een prima apparaat
Het is een prima apparaat wat door de slagkracht tot diep in de spieren kan werken. Het heeft maar 1 nadeel: de PrO is echt qua gewicht wel pittig. Daarnaast zullen niet alle koppen die erbij zitten gebruikt gaan worden vermoed ik.
Prima service!
TOP!
Wij hebben de Maicura Pro Gen 2 besteld en het apparaat is echt fantastisch! Wij hebben allebei last van een schouderblessure, dus de Gen 2 is een uitkomst met alle verschillende opties (zowel met opzetknoppen als met intensiteit). Het is ook heel fijn om te gebruiken bij opkomende spierpijn. De service is ook top: na 1 dag hadden wij het massageapparaat al binnen.
Levering duurde heel lang
Levering duurde heel lang ! Bij afleveren) beneden in de hal gegooid, ipv brievenbus ) pakketje open zat nog 1 zak in netjes gemaild foto gemaakt maar helaas !
Ik kreeg geen nieuwe zak !
goed apparaten
goed apparaten, doen wat ze beloven.
Goede service en snelle levering.
Maicura
Supersnelle service om te beginnen, ik heb de Massagegun van Maicura nog niet lang maar denk dat dit wel de beste keuze is, niet goedkoop maar wel een aanrader .
Van Pro Gen2 naar de Go.
Na de Pro Gen2 besteld te hebben bleek deze toch te heftig. Deze hebben we zonder problemen kunnen ruilen voor de Go, welke tot nu toe perfect aan onze verwachtingen voldoet. Klein maar toch krachtig genoeg. Service is goed en communicatie met Maicura verliep prima.
Maicura pro gen 2 topper!!
Had eerst de maicura pro SE besteld maar voor mij grote stevige man niet genoeg kracht en diepte. Via mail met eigenaar Willem gesprek gehad en keuze gemaakt voor de maicura pro gen 2, was wat sceptisch in eerste instantie, ipv prijs maar moet zeggen wat een kanon. Heerlijk super diep en stevig waardoor me spieren weer los komen. Terug sturen van eerste model was geen probleem en liep ook soepel.
Vooralsnog goede service
Vooralsnog fijn contact via de mail, voor een probleem werd een adequate oplossing geboden. Verzending vond meteen dezelfde dag plaats en het artikel was goed verpakt.
Gezien het een vaderdag cadeau betreft, heb ik het artikel nog niet kunnen testen. Het is fijn te weten dat er sprake is van een 100 dagen tevredenheidsgarantie, hopelijk hoeven we hier geen gebruik van te maken.
Uitstekende responsgraad & service
Uitstekende responsgraad & service. Goed product maar probleem met het opladen, Maicura gecontacteerd, direct verontschuldiging ontvangen en een nieuw exemplaar opgestuurd gekregen!
Had ik dit maar eerder gekocht!
Mijn schoonzoon vertelde al eerder hierover, maar ik kocht de Maicura Pro deze week pas. Het is een enorm fijn ding. En ik merk echt verbetering. Ik heb last van mijn schouder, dit helpt goed tegen de pijn. Ook ziet het product en de verpakking er erg mooi en degelijk uit.
Super service
Super service! Er wordt onmiddellijk gereageerd als je een vraag stelt! Massage gun na het sporten of een dag werken achter de computer doet zo deugd.
Super fijn en kwaliteit heel goed van…
Super fijn en kwaliteit heel goed van het massage apparaat. Klantenservice ook top. Goed telefonisch en direct benaderbaar voor vragen. Zeer betrouwbaar bedrijf!
Maicura Pro Gen2 TOP!
Ik heb de Maicura Pro Gen2. Een goede kwaliteit en 'stille' massagegun. De verschillende koppen geven je een breed scala aan mogelijkheden.
Voor mij is het na intensief sporten fijn om de stijve en stramme spieren los te masseren. Zo voel ik mijzelf sneller weer goed om door te gaan.
Fijn bedrijf met een fijn product
Vorig jaar de eerste massage gun aangeschaft en zeer tevreden. Mijn vader wilde er daardoor ook graag 1. Helaas heeft deze het maar 1 dag gedaan door een defect, maar na contact met Maicura is er direct een vervangende massage gun opgestuurd. Heel fijn!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.