Magnus Möbler Omdömen 15

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Hos Magnus Möbler vill vi göra det enkelt och tryggt att inreda hemmet. För oss handlar det om mer än möbler – det handlar om att hjälpa dig skapa ett hem du älskar. 🫶🏼

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Kunnig personal med fantastisk service…

Kunnig personal med fantastisk service och snabb leverans, rekommenderas starkt

8 april 2026

Svar från Magnus Möbler

Tack så mycket för de fina orden! Vi är glada att du är nöjd. Välkommen åter! 😊

// Carolina, Magnus Möbler

Fick min underbara sova idag

Bra erfarenhet av denna företag snabb leverans och bra kvalitet till bra pris 🏆

10 april 2026

Svar från Magnus Möbler

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten. Det betyder mycket för oss!

// Carolina, Magnus Möbler

Är förbannad för jag får ej min madrass…

Är förbannad för jag får ej min madrass som jag betalt 7000 kr för hem till mig. Trots att jag betalt både madrass o frakt. Jag ska inte behöva ringa o klaga hela tiden. Får jag inte madrassen snart får ni betala tillbaka till mig. Kommer aldrig mer att handla av er!!!!!Transporten är under all kritik.
Anne-Marie Sörby
Bringsrovägen 37
46450 Dals Rostock

23 november 2025

Svar från Magnus Möbler

Vi vill bemöta din kommentar med tydliga fakta kring ditt ärende. Din beställning lades den 23 november och skickades redan nästa dag med FedEx Priority, vilket är den snabbaste frakttjänsten vi erbjuder. Spårningsnumret skickades automatiskt till den e-postadress du angav vid köpet. På vår webbplats framgår det tydligt att leveranstiden är 3–10 arbetsdagar, och din försändelse ligger inom denna tidsram.

Vi vill även påpeka att vi inte har fått någon kontakt från dig via telefon eller e-post innan du publicerade ditt omdöme. Efter att ditt 1-stjärniga omdöme lades upp har vi försökt nå dig ett flertal gånger per telefon — över tio försök — men du svarar inte, eller lägger på utan att tala med oss. Vi hade gärna hjälpt dig direkt om vi fått möjlighet att prata med dig.

Vi har fullföljt vårt ansvar genom att behandla och skicka din order korrekt och omgående. Försenade transporttider ligger helt hos FedEx, och är ingenting vi som avsändare kan påverka.

Mvh,
MagnusDream AB

Jag är väldigt nöjd med mitt köp. 100% kvalitet

Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Jag fick vad jag förväntade mig. Hörnsoffan Belisa är perfekt för vårt lilla rum. Bra design, färg, komfort. Och viktigast av allt, kvalitet. Allt är koordinerat. Tack Gediminas och Darius för er hjälp. Killarna gjorde sitt jobb professionellt under svåra förhållanden. Jag rekommenderar detta företag till 100 %. Killarna ger dig råd i alla frågor när du köper möbler eller madrasser. Lycka till, bra affär. Och jag hoppas att vi kommer att samarbeta igen i framtiden.

12 november 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. Jag kan varmt rekommendera detta företag till alla som värdesätter kvalitet och snabb service!

12 september 2025
Visa omdömen på alla språk. (15 omdömen)