Fantastisk god service og kundebehandling! Kjøpte Heaven Tent , og har fått ny tarp to ganger, da hardt vær ødela dem. Dette er usedvanlig god service! Anbefaler alle å handle her!
Det här tycker kunderna
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hos Friluftsmagasinet finner du alt du trenger til ditt friluftsliv enten det er jakt, fiske eller fritid. Vi har kunnskapen, erfaringen og utvalget | Magasinet.no
Kontaktuppgifter
Dråpen 18, 3036, Drammen, Norge
- magasinet.no
Fantastisk god service og…
Fantastisk god service og kundebehandling!
Rask å enkel bestilling
Rask å enkel bestilling. Pakken ble raskt pakket å sendt samme dag. Bestilte på fredag å pakken ble levert allerede mandags morgen på andre siden av landet.
Utmerket kundeservice!
Utmerket kundeservice av reklamasjoner/problemer med Reolink GO Ranger PT 4G viltkamera kjøpt januar 2024.
1. Nytt kamera tilsendt kostnadsfritt når antenne-festet i kameraet løsnet og mistet forbindelsen etter 4 måneder i bruk.
2. Ny gratis antenne når denne knakk etter 11 måneder i bruk (ute).
Crispi Hunter jaktstøvler
Kjøpte Crispi Hunter jaktstøvler i oktober 2024 i gave og etter kun 2 gangers bruk går støvlene opp i limingen!
Ringte for å reklamere og fikk beskjed om å dra til nærmeste butikk for å bytte. Etter timers kjøring til butikk viser det seg at de ikke har støvlene inne på butikk, de har hatt flere reklamasjoner og at støvlene er på vei ut av sortimentet. Butikken tok ikke imot støvlene, jeg må selv sende disse i retur og be om reklamasjon. Så da var det bare å ta fatt på lang biltur hjem og finne ut av retur.
Dette må jeg si er dårlig kundeservice og sløsing av vår tid samt ekstra utgifter for meg som kunde.
Elendig kvalitet og veldig dårlig service ved Reklamasjon!
Elendig kvalitet og veldig dårlig service ved Garanti / Reklamasjon. Aldri igjen Friluftsmagasinet!
Kjøpte en Dovrefjell Turbukse (dyrt modell) i oktober. Etter bare noen få turer (ca 4 uker) begynte buksen å løse seg opp på sømmene på flere plasser. Kjørte til Friluftsmagasinet Drammen ( 2 timer kjøretur) for å reklamere buksen og fikk beskjed at den kan sys, men den må vaskes før den kan sys! Så jeg ble sendt hjem igjen med den ødelagte buksen. Jeg sa til selgeren at det er lang kjøretur til meg og om jeg ikke kan bare få en ny bukse, men det interesserte han ikke.
Jeg har vært kunde i mange år, men dette var definitivt mitt siste kjøp på Friluftsmagasinet. Også det fikk selgeren beskjed om, men han brydde seg ikke.
Fornøyd
Varen var som beskrevet på nettsiden. Normal leveringstid.
Ubegrunnet avslag på opplagt reklamasjon
Jeg kjøpte en Shimano Sahara haspelsnelle fra denne butikken som plutselig låste seg under kjøring av fisk. Snella var svært lite brukt og jeg anså det som en opplagt reklamasjonssak. Butikken konkluderer, uten videre begrunnelse, med at snella har vært utsatt for slagskader (noe den ikke har vært utsatt for i mitt eie), og at det derfor ikke er snakk om reklamasjon. Dette holder ikke mål, og jeg kommer heretter til å handle andre steder.
MEGET fornøyd med kundeservice
MEGET fornøyd med kundeservice! Svarer raskt og var til god hjelp!
Rask leveranse! Handlet mange ganger her, blir garantert å handle her igjen!
Kundeservice "Over Norm"
Svært fornøyd med kundeservicen til denne butikken. Jeg kjøpte en kniv som ikke holdt mål og som knakk, tiltros for at produsenten mente det var brukerfeil og ikke ville ta det som garantisak, refunderte butikken hele kjøpsbeløpet på egen regning. Mail korrespondansen var rask og hyggelig. Helt enestående av Magasinet.no.
Veldig god service og rask reklamasjon
Kjøpte Heat Experience sokker og jaktvotter herfra, ble knallfornøyd med begge varene. Ble avhengig av varmefunksjonen med en gang, sover som en stein om natta når hendene og føttene ikke er frosne. En knapp satt litt for hardt festet på den ene votten og knakk i festet når trekket skulle over fingrene igjen, men dette fikset gutta med en helt ny vott på bare noen få dager! Kan varmt anbefale (pun intended) både utstyret og servicen! 😄
Den beste servicen!
Mistet 1 knott/"fot" på en sammenleggbar stol som jeg kjøpte hos magasinet. Tok kontakt med magasinet og hørte om det var mulig å få kjøpt denne løst. Det var ikke noe problem, de trengte kun adresse. Sendte adressen og fikk da beskjed om at denne blir sendt fortløpende og at jeg skulle få knotten/foten gratis!! Og for å toppe det hele når pakken kom i posten etter 3 dager, så hadde de sendt meg 2 stk!
Dette vil jeg kalle veldig god service og kanskje den største grunnen til at jeg velger Magasinet
Rask respons på reklamasjon
Handla en stol her som knakk sammen, og fikk svar allerede etter 9 minutter at en ny stol var på vei. Veldig bra!
Veldig dårlig kundeservice
Veldig dårlig kundeservice. Fikk etter min mening en ganske frekk begrunnelse på en vare vi sendte i retur som ikke ble godkjent. Kommer ikke til å handle her mer. Handler mye på nett men denne måten å bli møtt på tok kaka!
Veldig bra kundeservice
Veldig bra kundeservice. Jeg reklamerte på en vare og i rekordfart fikk jeg nytt produkt tilbake i posten!
Beste kundeservicen!!
Den absolutt beste kundeservicen jeg har kommet over. De hadde klart å gjøre et lite avvik i lagerbeholdningen sin, som medførte at en av de 20 varene jeg bestilte ikke ble sendt. Fikk refusjon på beløpet, og i tillegg så sendte de et produkt helt gratis som et lite plaster på såret. Snakk om å rette opp i sine egne feil! Fikk svar i live-chatten deres kun etter noen få sekunder. De har et enormt utvalg, og har en av de ryddigste og mest oversiktlige nettsidene med mange forskjellige innstillinger/filtere som gjør det lett å finne frem til de produktene man er på utsikt etter. De er konkurransedyktige på pris, og har ofte salg på varene og produktene i nettbutikken. Alle produktene består også av høy kvalitet! Det eneste som eventuelt kan ha forbedringspotensiale er antall virkedager som hovedsaklig er på 3 - 5 dager. Noe som jeg synes er et par dager for lenge sammenlignet med andre nettbutikker. Jeg kommer garantert til å handle hos dere igjen, og skal anbefale dere til alle som er på jakt etter friluftsutstyr av høy kvalitet!!
Fornøyd!
Positiv opplevelse. Varene kom frem hele og fine. Rask levering. Da kundevurderingen på klærne jeg bestilte indikerte at de var små i størrelsen, bestilte jeg ganske store størrelser og traff bra med det. For å unngå misforståelser kunne det kanskje vært en god ide å opplyse kundene nærmere om dette.
Uansett; meget bra opplevelse og anbefales.
Turutstyr
Veldig fornøyd med utvalg av turutstyr. Skulle ønske meg bedre utvalg fiskeutstyr som passer Finnemarka. Har alltid fått god service på nett og i butikken.
Magasinet leverer!
Har handlet hos Magasinet flere ganger, og er stadig fornøyd. God kvalitet på varene, kjapp forsendelse og kan anbefales sterkt!
Fine priser, rekordrask levering!!
Fine priser, rekordrask levering, og null problemer med verken nettbutikk, utvalg, kvalitet, betaling eller transport. Bestilte på en tirsdag og varene ankom posten på torsdagen. Helt glitrende!
Fantastisk service
Fantastisk service. Ryddet opp i reklamasjonen på en fantastisk måte 👍Svarte raskt på mail.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.