Maestro Casas Omdömen

120
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Συνολικά, ήταν μια πολύ θετική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν ξαναχρειαζόμουν ξύλινο σπίτι ή κατασκευή κήπου, θα τους προτιμούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όλη η διαδικασία κύλησε πιο ομαλά απ’ όσ... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Πρόκειται για ένα μοναδικό και μοντέρνο εξοχικό σπίτι με σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό που ενσωματώνει τόσο ασύμμετρα όσο και παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία... Κάθε φίλος που μας επισκέπτεται θαυμά... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Μπορείτε να καταλάβετε αμέσως ότι το υλικό είναι της καλύτερης ποιότητας. Συνολικά, εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Το ξύλο είναι πολύ ανθεκτικό και η τοποθέτηση έγινε γρήγορα και σωστά. Το αποτέλεσ... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Με περίπου 60 τετραγωνικά μέτρα, το σπίτι είναι ιδανικό για εμάς. Ως νοικοκυριό δύο ατόμων, τα τρία δωμάτια μας δίνουν περισσότερο από αρκετό ελεύθερο χώρο για να αποθηκεύσουμε τα πράγματά μας και να... Se mer

Företagsinformation

1. Timmerstugor

Skrivet av företaget

Δημιουργούμε ένα μέρος για μια ζωή γεμάτη αρμονία. Το κίνητρό μας είναι περισσότερη σύνδεση με τη φύση, λιγότερο άγχος. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη δική σας όαση. Από την πρώτη μέρα, αναζητούμε νέους τρόπους για να υπερασπιστούμε τους πελάτες μας, αλλάζοντας το παιχνίδι με στυλ και χαμόγελο. Το ξύλο είναι ένα φυσικό, οικολογικό, ανθεκτικό και πολύ αισθητικό δομικό υλικό. Στη Maestro Casas πιστεύουμε πραγματικά ότι το ξύλο είναι η καλύτερη επιλογή στην κατασκευή σπιτιών.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(120)

77 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι…

Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι πραγματικά δυνατή. Νιώθω ότι πήραμε κάτι ανθεκτικό, καλοσχεδιασμένο και τίμιο για τα χρήματά του. Σε σύγκριση με άλλες επιλογές που εξετάσαμε, αυτή ξεχώρισε καθαρά. Μέχρι στιγμής, η απόδοση στην καθημερινή χρήση μας επιβεβαιώνει ότι κάναμε σωστή επιλογή.

19 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Για το εξοχικό μας ήταν ιδανική…

Για το εξοχικό μας ήταν ιδανική επιλογή. Τώρα έχουμε ένα άνετο σημείο για καφέ, διάβασμα και ξεκούραση, χωρίς να χρειάζεται να τρέχουμε κάθε φορά σε ξενοδοχεία. Το χρησιμοποιούμε πολύ πιο συχνά απ’ όσο περιμέναμε αρχικά. Έχει γίνει πραγματικά το αγαπημένο μας καταφύγιο για μικρές αποδράσεις.

15 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Είχαμε υψηλές απαιτήσεις στη…

Είχαμε υψηλές απαιτήσεις στη λεπτομέρεια και τελικά μείναμε πολύ ικανοποιημένοι. Οι ενώσεις είναι προσεγμένες και η συνολική αίσθηση είναι premium. Φαίνεται ότι έχει δοθεί προσοχή ακόμα και στα μικρά στοιχεία που πολλοί θα αγνοούσαν. Αυτό μας έδωσε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ποιότητα της κατασκευής.

16 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Το σπίτι είναι μικρό αλλά τρομερά…

Το σπίτι είναι μικρό αλλά τρομερά λειτουργικό. Έχει χώρο για όλα, και κάθε γωνιά αξιοποιείται έξυπνα, χωρίς να νιώθεις στρίμωγμα. Ακόμα και με καθημερινή χρήση, ο χώρος παραμένει άνετος και πρακτικός. Είναι εντυπωσιακό πόσο καλά έχει μελετηθεί η διαρρύθμιση.

13 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Η ποιότητα φαίνεται από την πρώτη…

Η ποιότητα φαίνεται από την πρώτη στιγμή: σταθερή κατασκευή, ωραίο φινίρισμα, χωρίς προχειρότητες. Η εγκατάσταση έγινε γρήγορα και καθαρά, ακριβώς όπως συμφωνήσαμε.

11 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Δεν περίμενα να είναι τόσο φωτεινό και…

Δεν περίμενα να είναι τόσο φωτεινό και «ανοιχτό» μέσα. Τα μεγάλα παράθυρα γεμίζουν τον χώρο φως όλη μέρα και το ξύλο δίνει μια απίστευτα ζεστή αίσθηση. Ακόμα και τις πιο συννεφιασμένες μέρες, το εσωτερικό παραμένει φωτεινό και ευχάριστο. Η συνολική ατμόσφαιρα σε κάνει να θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι.

5 mars 2026

Συνολικά

Συνολικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επιλογή μας. Η εμπειρία ήταν θετική από την αρχή μέχρι το τέλος και θα την επαναλαμβάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Όλα κύλησαν πιο απλά και πιο ομαλά απ’ όσο περιμέναμε, κάτι που μας άφησε αίσθημα σιγουριάς και εμπιστοσύνης για την απόφασή μας.

5 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι πολύ…

Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι πολύ καλή. Νιώθουμε ότι πήραμε ακριβώς αυτό για το οποίο πληρώσαμε, χωρίς κρυφές εκπλήξεις. Για τα δεδομένα της αγοράς, η συνολική εμπειρία — από το προϊόν μέχρι την εξυπηρέτηση — ήταν απολύτως δίκαιη και ικανοποιητική.

27 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Παρότι είχαμε αρκετές απορίες στην…

Παρότι είχαμε αρκετές απορίες στην αρχή, η εξυπηρέτηση πελατών ήταν υπομονετική και κατατοπιστική. Αυτό έκανε τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη και ξεκάθαρη για εμάς. Νιώσαμε ότι μας άκουγαν πραγματικά και ότι μας καθοδηγούσαν με εμπειρία, χωρίς πίεση ή βιασύνη.

6 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Το σπίτι μας έγινε αμέσως το αγαπημένο…

Το σπίτι μας έγινε αμέσως το αγαπημένο σημείο της οικογένειας. Είτε για ξεκούραση είτε για παρέα, η ατμόσφαιρα είναι πάντα ευχάριστη και φιλόξενη. Τα παιδιά περνούν άνετα τον χρόνο τους, ενώ εμείς βρίσκουμε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μέσα στην ημέρα. Είναι ένας χώρος που μας φέρνει όλους πιο κοντά χωρίς να μας περιορίζει.

16 februari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.