Od pierwszej rozmowy czuć, że ekipa ogarnia. Wszystko ogarnięte wzorowo. Kontakt był świetny od samego początku - co bardzo sobie cenię. Następny build, bankowo będę robił z nimi. Współpraca z ni... Se mer
Det här tycker kunderna
I purchased a custom-built PC from MMG. After several months of use, I can confidently recommend not only the quality of their custom-built systems, but also the professional service and support they... Se mer
Sprzęt złożony świetnie. Dobry kontakt z klientem, byłem na bieżąco informowany o statusie zamówienia. Panowie responsywni i zawsze doradzą jeśli coś nie było jasne. Ogólnie bardzo dobre doświadczenie... Se mer
Wysłane zapytanie ofertowe, szybka i rzeczowa odpowiedź z propozycją zestawu. Profesjonalne i empatyczne podejście do klienta. Pan Kamil, który opiekował się moim zamówieniem był bardzo pomocny na cał... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Specjalizujemy się w budowaniu komputerów gamingowych jak i zestawów profesjonalnych na indywidualne zamówienia klienta oferując przy tym kilka gotowych pre-buildów skonfigurowanych tak by wyciągnąć maksimum z proponowanego sprzętu. Dbamy o to by każdy zestaw nie tylko działał wyśmienicie ale też wyglądał ponadprzeciętnie zachowując balans pomiędzy ceną a jakością. Komputery budujemy z podzespołów wiodących producentów takich jak Asus, MSI, Noctua, NZXT, Corsair czy Fractal Design dbając o takie szczegóły jak temperatury, doznania akustyczne czy okablowanie. Każdy zestaw jest dopieszczony tak jakbyśmy tworzyli go dla siebie dzięki czemu nasi klienci otrzymują w pełni skonfigurowany i gotowy do pracy komputer. Oferujemy przy tym najprostszy konfigurator PC na Polskim rynku tak by nawet niedoświadczeni użytkownicy byli w stanie zbudować wymarzony komputer w mniej niż 10 minut bez konieczności porównywania pomiędzy sobą setek zestawów czy tysięcy podzespołów komputerowych. Naszymi klientami są osoby szukające komputerów PC oferujących ponadprzeciętną jakość jak i standard wykonania dlatego też dbamy o to by każdy czuł się u nas wyśmienici oferując doradztwo i wsparcie na najwyższym poziomie. Na każdą wiadomość email czy telefon odpowiadamy w maksymalnie 4h a przeważnie dużo szybciej - oczywiście w godzinach otwarcia sklepu. W razie pytań zachęcamy do kontaktu.
Kontaktuppgifter
Łobzowska 22/1, 31-140, Kraków, Polen
- +48536349477
- kontakt@madmangaming.pl
- madmangaming.pl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Świetna obsługa kontakt łatwy i prosty…
Świetna obsługa kontakt łatwy i prosty edytor produktu czytelna strona
Świetna obsługa
Świetne podejście do klienta, na każdym etapie zamówienia informacje co się dzieje i co będzie robione. Tak dobrze poukładanych kabli w obudowie to jeszcze nigdy nie widziałem :)
Dobra robota!
Możliwość konfiguracji sprzętu w kontakcie z doradcą.
Rzetelna informacja dot. zamówionego zestawu.
Dobra jakość podzespołów.
Solidne przygotowanie produktu do wysyłki.
Miła i profesjonalna obsługa klienta.
Zdecydowanie polecam
Pełen profesjonalizm. Świetny kontakt, profesjonalne doradztwo, przesyłka perfekcyjnie zabezpieczona. Syn bardzo zadowolony z komputera.
Super komunikacja
Super komunikacja z klientem, na każdym etapie zamówienia otrzymywałem informacje mailem co się dzieje z komputerem, jaki jest status i kiedy kolejne etapy wejdą w życie. Było to świeże i zaskakujące, wręcz powinno być wyznacznikiem dla innych firm jak się kontaktować i dbać o klienta. Wspaniała robota, dziękuję! Dodatkowo dużo cierpliwości przy pomocy z instalacją karty (dzięki!).
Jestem bardzo zadowolona z supportu…
Jestem bardzo zadowolona z supportu firmy, czułam się zaopiekowana na każdym kroku.
Najlepsza obsługa klienta w życiu!
Najlepsza obsługa klienta w życiu!
Po rocznym zbieraniu na pierwszy, wymarzony komputer zdecydowałam się na zakup w Madman'ie.
Co mnie skłoniło?
Pozytywne opinie oraz profesjonalna strona internetowa i jej przejrzystość informacji. Na początku nie byłam pewna jaki model wybrać, ponieważ wiem mniej, niż zero na temat komputerów. Zdecydowałam się wysłać zapytanie do firmy ze swoimi "głupimi" pytaniami i byłam pozytywnie zaskoczona uprzejmością i wyczerpującymi odpowiedziami ze strony Pana Marcina. W międzyczasie zdarzyło mi się również zatelefonować na kontakt ze względu na problemy ze stroną internetową i przemiły pan z infolinii "naprawił" mi funkcję na stronie w 5 minut.
Z pomocą eksperta wybrałam model za 9k i z duszą na ramieniu czekałam na jego podróż z Krakowa do Warszawy.
Komputer przyszedł bez skazy, zapakowany jak należy a co najważniejsze - przepiękny <3. Zakupiłam opcję zainstalowanego Windows 'a, dlatego komputer włączył się "gotowy". Ten co zawsze marzył o takiej maszynie i ja dostał, zrozumie jaką radość daje jej widok na biurku.
Obsługa klienta
Przez cały proces budowania mojego maleństwa, do podróży, do kontaktu przez emaile czy rozmowy telefonicznie spotkałam się tylko i wyłącznie z życzliwością i chęcią pomocy. Każdy pracownik brzmiał przemiło co pomogło mi nie czuć się głupio zadając swoje głupie pytania.
Rozwiązywanie problemów
Jednakże po zainstalowaniu pierwszej gry spotkałam się z problemem z grafiką i szybkością i o mało co nie wypadły mi włosy z głowy. No bo jak to, drogi komputer a firma w Krakowie, co ja teraz zrobię? Od razu zgłosiłam swoje problemy do support'u i zostałam przekierowana do Pana Kamila, który zapewnił mnie, że dopóki wszystko nie będzie działać nie zostawi mnie z problemem. Nie dość, że Pan Kamil po godzinach pracy ze mną dyskutował na możliwe rozwiązania to pomógł mi rozwiązać swój problem w sobotę. Problem z komputerem nie był z winny Madgaming' u - po prostu wsadziłam kabel HDMI nie do tej dziurki co potrzeba :D Ale czego spodziewać się po babie, co nie wiedziała, że istnieje coś takiego jak antenka wifi do komputera?
W przyszłości na pewno będę dokupywać ulepszone podzespoły do mojego pięknego komputerka <3 Proszę uściskać ode mnie Pana Marcina i Pana Kamila!
Polecam firmę z całego serduszka i modlę się, że pojawią się w stolicy <3
Profesjonalizm w 100%
W pełni profesjonalne podejście. Kontakt prawie natychmiastowy. Pomoc w każdym aspekcie. Złożona została super maszyna.
Super komunikacja
Zamówiony komputer dotarł cały, na czas, świetnie zabezpieczony. Sprzęt działa bez zarzutów. Komunikacja ze strony Madman Gaming na plus. Maile odnośnie postępów z zamówieniem przychodziły na bieżąco. Odpowiedź na pytanie z mojej strony również pojawiła się błyskawicznie. Jak najbardziej polecam :D.
10/10 polecam!
Składałem całkowicie niestandardowe zamówienie drogą mailową. Początkowo w celach zbadania możliwości a skończyło się na wymianie pewnych podzespołów w buildzie. Komputer sprawuje się znakomicie po miesiącach wyczerpującego (dla niego) użytku. Wszystko przebiegło sprawnie, polecam serdecznie!
Zakup komputera
Wszystko elegancko, komputer zgodny ze specyfikacją, działa pięknie i równie pięknie wygląda, elegancko podpięte podzespoły itp. Sprzedawca informuje o każdym etapie zakupu, od zamówienia, przez testy konfiguracji i sprzętu, po wysyłkę. Sama wysyłka naprawdę świetnie zabezpieczona od zewnątrz jak i od wewnątrz komputera. Pozostało tylko wyciągnąć elementy zabezpieczające, podłączyć sprzęt i cieszyć się nową rozrywką :)
POLECAM PANA KAMILA!!!
Bardzo polecam Pana Kamila, świetny facet od początku podjął się pomocy wymiany chłodzenia w moim komputerze, tanio, szybko, sprawnie bez żadnych komplikacji. Serdecznie polecam firmę Madman Gaming obsługa na najwyższym poziomie!
Najlepszy kontakt i profesjonalna robota
Zachęcony pozytywnymi opiniami skontaktowałem się z Madmangaming i cieszę się że taką decyzję podjąłem.
Potrzebowałem komputera do pracy przy grafice 3D, który także sprosta wymaganiom najnowszych gier. Kontakt z chłopakami przebiegał płynnie, odpowiedzi były ekspresowe - nawet na moje (momentami głupie) pytania. Każde oczekiwania jakie miałem wobec komputera zostały starannie spełnione a w trakcie kompletowania sprzętu - wszystkie podzespoły jasno wyjaśnione. Lepiej być nie mogło. Przy tak wysokiej kwocie na sprzęt spodziewałem się dobrego kontaktu i konkretnego komputera ale Madman'i przefrunęli ponad postawioną poprzeczką i zmontowali bestię która zmieściła się w moim budżecie.
Drugi tydzień testów za mną, wszystko śmiga epicko. Dzięki wielkie jeszcze raz! ;)
Firma która umie sprostać wyzwaniom
Zadaniem firmy było upakowanie możliwie najmocniejszych podzespołów w mini obudowie jaka jest Lian Li H20 z utrzymaniem cichej pracy i umiarkowanych temperatur.
Jestem pod ogromnym wrażeniem wykonania, estetyki, profesjonalizmu w jaki firma zrealizowała to zlecenie.
Kontakt bardzo dobry, życzliwy i profesjonalny.
POLECAM!
Profesjonalizm, rzetelność. Szczerze polecam
1. Szybka realizacja zamówienia, podczas oczekiwania pełna informacja co dzieje się z zamówieniem.
2. Kontakt z firma oceniam wzorowo, wszystkie uwagi i oczekiwania spełnione 100%
3. Firma wykazuje maksymalne zainteresowanie klientem i dba o każdy detal. Otrzymałem odpowiedź na każde pytanie a co ważniejsze pracownicy upewniali się czy napewno uzyskałem już odpowiedzi na nurtujące pytania czy mogą jeszcze jakoś pomóc.
4. Fachowa pomoc w złożeniu sprzętu. Zachwycony przygotowaniem i działaniem komputera zaraz po rozpakowaniu :)
Polecam wszystkim dla mnie to było jedno z najlepszych doświadczeń współpracy przy zakupie sprzętu.
10/10
Bardzo doceniam firmę i skład madman gaming przedewszystkim za kontaktowosc i okazaną cierpliwość. Wszystkie pytania które gdzieś zatrzymywały mnie przed zakupem zostały bardzo szybko i skutecznie wyjaśnione. Sam sprzęt? Bajka. Chociaż 25 lat na karku i mało czasu na korzystanie z PC to jest satysfakcja ze ulubione tytuły działają bez zarzutu. Gorąco polecam!
Bardzo polecam Madman Gaming
Bardzo polecam Madman Gaming, nie pożałujesz zamówienia u nich komputera! Obsługa klienta jest rewelacyjna (bardzo krótki czas oczekiwania na odpowiedź, dużo merytorycznych i praktycznych porad odnośnie konfiguracji komputera), pan Marcin pomoże idealnie dobrać podzespoły do Twojego budżetu i przeznaczenia. Czas oczekiwania (od momentu opłacenia zamówienia) był zgodny ze wstępną prognozą, dodatkowo na każdym etapie (zamówienie części, dostarczenie części, złożenie, testy obciążeniowe) dostawałem update od pana Marcina. Wysyłka nastąpiła sprawnie, a komputer był bardzo dobrze zabezpieczona na czas transportu. Oczywiście komputer złożony i skonfigurowany idealnie, gotowy do działania. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam ekipę Madman Gaming!
Dobra cena i dobre podejście do…
Dobra cena i dobre podejście do klientów :)
Super zestaw dostałem)
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.