Altid god service. Mega gode bunde og rigtig gode råvare. Man kan smage hvad man spiser. Kan varmt anbefaldes Lisbeth
Det här tycker kunderna
Den bedste(21) fra Mackies Pizza, er ren luksus! Mør oksefilet der smelter på tungen, lækker cremet og smagfuld gorgonzola samt en dejlig sprød bund. Smager virkelig som i "gamle dage!" Søde og ve... Se mer
Bestilte de to dyreste pizza (119,- og 109,-). De har den dårligste færdig produceret bund - kedelig sammenpresset dej (svarende til den billigste købepizza fra supermarkedet!). Tomatsaucen, som er... Se mer
Smagen og service fra 90erne.. michael Lee ville sige “godkendt” - dog er størrelsen lidt mindre end man husker. Men samme smag og kvalitet som man forventer. Forvent ikke en italiensk pizza eller en... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altid god service
Lisbeth
Så lækker med en oplevelse fra 80 og 90…
Så lækker med en oplevelse fra 80 og 90 da man var ung. Smager præcis som dengang. Kan varmt anbefales. Kvaliteten hel i top dejlig betjening. 😋👏👍😋
Sjældent man får så mange gode minder…
Sjældent man får så mange gode minder frem som når man får Mackies pizza
Vi skal have en fast pizza dag når i rammer Silkeborg!
Tak for god mad og gode minder
Positivt overrasket over konceptet
Jeg var i første omgang lidt skeptisk til størrelsen med tanke på prisen da den ved første øjekast ikke syner af meget, men der viste sig alligevel at være pizza nok til at mætte en stor mand. Er af indtryk af, at der er brugt gode og friske råvarer der får den samlede smagsoplevelse til at skille sig positivt ud. Fint koncept at man kan få frisk og god pizza uden at må være tvunget til at spise den umiddelbart og i stedet selv tilberede den når det passer ind.
Rigtig lækker pizza
Rigtig lækker pizza, blev overrasket over mængden af fyld. Kvaliteten kan både ses og smages, lækkert kød. Super venligt personale og en fed idé med at man kan bestille dem og bage dem hjemme.
Kommer igen, når Pizza trucken er i nærheden. 👌😊
Super god smag konsistens og service .
Super god smag konsistens og service .
Mackies er Den bedste pizza 😃💪.
Fyldet er altid lækkert , frisk og der er masser af fyld , skorpen er lækker og sprød.
Og pizzaen laves altid med et kæmpe smil fra personalet
Endelig tog jeg mig sammen og prøvede…
Endelig tog jeg mig sammen og prøvede at få pizzaer fra Mackies Pizza. Købte dem ubagte og smed dem i ovnen da jeg kom hjem. Var advaret om at de ikke var så store, men vi blev mætte alligevel. Det var ikke helt som i gamle dage hos Mackies, men tæt på. Måske når de får fat i den “rigtige” pepperoni. Så vil jeg helt sikkert prøve igen. Flink personale og nemt at bestille hjemmefra.
Den bedste(21) fra Mackies Pizza
Den bedste(21) fra Mackies Pizza, er ren luksus!
Smager virkelig som i "gamle dage!"
Søde og venlige mennesker!
Kan bare give min bedste anbefaling.
Ekstremt skuffende
Ekstremt skuffende.
En bund som en frysepizza og fyld uden omtanke og kvalitet.
Havde de kostet 25 kr eller 35 kr, så havde jeg været fint tilfreds, men de forsøger at slå alt for stort et brød op med det her koncept.
Meget god oplevelse
Meget god oplevelse. Deres pizzaer smager fantastisk, vil klart anbefale alle der ser dette at prøve dem. Du vil ikke fortryde
Besøgte vognen i hadsten i dag
Besøgte vognen i hadsten i dag. Virkelig lækker pizza. 😋😉 super god service.
Stort 10 tal herfra.
Andreas
Fantastisk god betjening og ikke mindst…
Fantastisk god betjening og ikke mindst gode sprøde pizzaer med masser af fyld og rigtig kød.
Den kedeligste pizza jeg kan huske jeg…
Den kedeligste pizza jeg kan huske jeg har smagt. Ingen smag og alt for dyr. Det er kun pga. deres historie med AGF at jeg overhovedet gider at kommentere på den.
Dejlig pizza med dejlig meget fylde og…
Dejlig pizza med dejlig meget fylde og smag . Og nemt når man henter og opvarmer der hjemme 🍕🍕🍕🤗👍
Virkelig lækker og smagfuld pizza
Virkelig lækker og smagfuld pizza. Smager nøjagtig som i gamle dage og føj hvor blev jeg mæt, ku slet ik spise op, selv om øjnene ku spise mere end maven. Fantastisk personale, god service, også selv om de havde travlt, hvilket er godt for dem. Kan virkelig anbefale dem
Total fed oplevelse
Total fed oplevelse, pizzaerne er ligesom i gamle dage, og de smager fantastisk
Ekstrem lavt kval af råvare
Ekstrem lavt kval af råvare
Kvaliteten skal sammenlignes med en god fryser pizza.
Der intet håndværk eller kærlighed lagt i det til trods for 2 små pizzaer kostede 219 kr dog inkl chili og hvidløg som lige kostede 20 kr ekstra.
Nogen ting er bedst at de forbliver døde
Stor fejl
Stor fejl
Min største fejl med mackies food truck:
At kun bestille en pizza, hvor smager den bekendt & som i gamle dage hos Mackies🤩🤩 har du været der & kender konceptet HOLD DIG IKKE TILBAGE😋😋😋
Prøvede for første gang pizza mackies…
Prøvede for første gang pizza mackies speciale fra deres foodtruck i Vejle. HAR FØR SMAGT FRA Mackies i Århus, hvilket var ok.
Må desværre bare sige at det bliver et kæmpe, nej tak. Dårligste pizza jeg har fået i lang tid. Dejen var kedelig, osten smagte af ingenting og tomatsaucen var dårlig. Der var tilgengæld alt for meget peberfrugt. Til sidst men ikke mindst, så smagte oksekødet mildest talt dårligt, det var som om at der var kommet masser af hvidløg i kødet for at skjule den dårlige smag, hvilket bare gjorde den endnu dårligere.
Øv øv.
Men i dette tilfælde havde en frysepizza været bedre end pizzaen fra Mackies til 110 kr. Pr stk. Som også var på størrelse med en frysepizza.
Lækreste pizza
Det er virkelig dejligt at man kan få mackies pizza igen, det er den bedste pizza man kan få. Fedt at man også kan tage dem med hjem ubagte, så de er varme når man skal spise. Rigtig venligt personale der står i trucken.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.