Mårstop kludene har holdt vores loft stille i over et år nu, det er herligt! Jeg har to ekstra mårstop-bøtter på lager, hvis nu de gamle klude mister virkning. Til alle nervøse førstegangsbruger kan... Se mer
Det här tycker kunderna
Fantastisk service! og genialt produkt Vi var grundet sygdom forhindret i at hente pakken til tiden. Kontaktede derfor Maarstop der gensendte pakken med det samme. Produktet skræmte mårerne væ... Se mer
Servicen, og forsendelse gik stærkt, produktet også nemt at bruge. Desværre bare ikke haft den ønskede effekt, nu der gået et par uger og vi høre stadig måren sent aften løbe i udhænget. Måske der... Se mer
Företaget har svarat
Effektiv Mårstop Havde døjet med mår på loftet flere måneder hen over sommeren. Bestilte to dåser mårstop til vores 180 kvm loft. Fjernede (mange) måreskrementer og fordelte kludene ud over hele loft... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Med sin karakteristiske duft fordriver MÅRSTOP straks mår på loftet, i bilen eller lignende. MÅRSTOP består af udelukkende naturlige råstoffer.
Kontaktuppgifter
Danmark
- maarstop.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Øjeblikkelig levering.
100% tilfreds med handel
Skide godt produkt virker nærmest med…
Skide godt produkt virker nærmest med det samme. Sku det pludselig ikke virke får man pengene tilbage uden problem også selv om man har brugt 90% a produktet
Mårstop kluden er nice!
Mårstop kludene har holdt vores loft stille i over et år nu, det er herligt!
Til alle nervøse førstegangsbruger kan jeg måske berolige jer: Kludene lugter mest af menthol/mynte og de virker. Jeg brugte handsker under håndtering, og det vil jeg anbefale alle at gøre.
Produkt virker umiddelbart.
Produkt virker umiddelbart.
Måren forsvinder, men på længere sigt vender den tilbage. Måske fordi duften forsvinder. Så det kan være nødvendigt med supplering. Fordelen er også at produktet er nemt at bruge.
Hurtig ekspedition
Nem og hurtig levering
Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Desværre virkede produktet ikke på vores mår.
men har så fået pengene retur super service.
God servicehurtige levering
hurtige levering, jeg kan ikke vide om det virker endnu, så derfor ikke yderligere
Helt problemfri varen lever op til…
Helt problemfri varen lever op til forventningen lynhurtig levering.
Perfekt service
Perfekt service. Det er lige før, varen bliver leveret, før man opdager, man har brug for den.
hurtig levering
Hurtig levering nem at bestille.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.