Lydtildinfest Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det hele var så nemt og lige til. Rigtig god vejledning, og god kommunikation. Behjælpelig med betaling og særaftale ift. både afhentning og aflevering. Kan klart anbefales.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ikke en finger at sætte. Service i top og personalet er super flinke og hjælpsomme. Alt forløb som smurt. Absolut ikke sidste gang vi lejer udstyr hos dem.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flotte oplevelser med Lydtildinfest. Har før haft brugt Lydtildinfest til last minute opgaver i forbindelse med DJ jobs. Kristian som står bag har altid tingene på lager, eller finder en løsning.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kristian fra Lydtildinfest kan virkelig noget når det kommer til service. Vi bookede lyd og lys til en større fest, og det var mildest talt bare nemt det hele. Nemt at afhente, nemt af sætte op, n... Se mer

Företagsinformation

1. Uthyrning av festutrustning

Informationen kommer från olika externa källor

Lad os omdanne dit arrangement med vores kvalitetsudstyr, i form af: Festhøjtalere, diskolys, røgmaskiner eller en kompetent dj. Med over 500 fester i bagagen, er du i trygge hænder, når du booker en fest igennem os.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

God service og god lyd.

Svar från Lydtildinfest

Tak for de rosende ord Lærke

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kanon godt udstyr og dejlig nemt

Kanon godt udstyr og dejlig nemt. Kristian er skide flink og hurtig til at svare tilbage på henvendelser.

Alt i alt en god oplevelse og jeg kommer igen næste gang der skal lejes grej til festen :-)

Svar från Lydtildinfest

Tak for de rosende ord Nick, det betyder mere end du tror!

Det skal ikke altid være så langsommeligt ;-)

Kæmpe stor anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigtigt god service!

Det var første, men bestemt ikke sidste gang at vi prøvede Lydtildinfest.
Vi lejede højtalere, der skulle bruges til konfirmation.
Kristian var super god til at forklare, hvordan tingene fungerede. Og så bar han det oveni købet ud i bilen for mig. Endnu et kæmpe plus point 😀

Alt i alt bare en rigtig god oplevelse.
Vi booker os helt sikkert ind igen, en anden god gang 😊

Svar från Lydtildinfest

Tak for den fine anmeldelse og anbefaling Maria!

Vi er glade for at du har været tilfreds med det hele og syntes det har været et godt forløb fra start til slut :-)

Faeme nemt

Faeme nemt.
Lettere kan det ikke gøres.
Og flexible aftaler er også mulige

Så masser af stjerner herfra ☺️

Svar från Lydtildinfest

Tak for stjernerne Lars, det betyder meget!

Det skal heller ikke være så svært at leje godt udstyr ;)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De havde en utrolig god service

De havde en utrolig god service, da vi blev forhindret i at afhente til aftalt tid, og vi fik udstyret udleveret selvom vi var næsten 2 timer forsinket.

Tak for det, og tak for den særdeles gode trådløse mikrofon.

Svar från Lydtildinfest

Tusinde tak for anmeldelsen Thorbjørn, jeg er glad for at du har været tilfreds med det hele og du har været godt tilfreds med den trådløse mikrofon også :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service og kvalitet i top

Der er ikke en finger at sætte på den fantastiske service og lyd- og lyskvalitet som Kristian leverer. Man får vejledning fra bunden, hvis man ikke er særlig god til elektronik, og han er fleksibelt i forhold til hvordan det hele skal passe til dig.
Lydtildinfest stod for lyd og lys til mit bryllup, og kæft en fest vi havde! Vi ses til en anden god gang, Kristian!

16 augusti 2021

Svar från Lydtildinfest

Tusinde tak for den fine anmeldelse Mads!

Det betyder super meget, at du vil dele din oplevelse :-)

Jeg ser frem til at vi ses en anden god gang, ved en festlig lejlighed

Super god service

Super god service. Vi lejede den nyeste soundboks, som kørte på fuld skrue hele natten uden, at den behøvedes at lades op. Yderligere, er de super fleksible med afhentning og tilbagelevering. Kan klart anbefales!

11 augusti 2021

Svar från Lydtildinfest

Tusinde tak for den fine anmeldelse :-)

God service og viden

Lejede højtalere til min havefest og jeg fik den bedste service. Kristian har god viden om produkterne og deres muligheder. For mig var det vigtigt at der var Bluetooth og at jeg ikke skulle være nervøs for at højtalerne kunne springe, hvilket Kristian forsikrede mig om ikke ville ske. Derudover har han stor viden omkring hvad højtalerne kan og hvilke af hans produkter der passer perfekt til lige akkurat det selskab man ønsker at holde. Næste gang jeg skal holde et arrangement lejer jeg helt sikkert fra dem igen!

9 augusti 2021

Hej Anna

Tak for den fine anmeldelse, jeg er super glad for at du har været tilfreds med det lejede samt servicen - det betyder meget :)

Jeg ser frem til at vi ses en anden god gang, ved en festlig lejlighed

Kæmpe hit

Vi fandt alt, hvad vi skulle bruge til festen, og det var et kæmpe hit. Alt udstyret fungerede perfekt og var lige til at gå til. Og så tilmed til en rigtig fornuftig pris. Kan varmt anbefales.

9 augusti 2021

Hej Brian

Tak for den fine anmeldelse, jeg er glad for at det har været et hit til festen :-)

Jeg håber ligeledes at vi ses en anden god gang, ved en festlig lejlighed

Skov fest.

Lejede højtaler til en lille hjemmelavet festival i skoven.
Lejede to højtaler med stativ og extra batterier.
Priserne er super billige og servicen er helt i top.
Jeg blev på ingen måder skuffet, alt var lige som det skulle være, samt lyd var i top kvalitet.
Det bliver ikke sidste gang jeg benytter mig af Lydtildinfest.dk

27 juli 2021

Hej Catja

Tak for de rosende ord og tak fordi vi måtte hjælpe jer med skovfesten!

Vi er glade for at i har været tilfredse og at vi ses en anden god gang, ved en festlig lejlighed :-)

Fantastisk service

Fantastisk service! Lejer helt klart derfra igen!

18 juli 2021

Hej Malou

Tak for de fine ord :-)

Vi er glade for at du har været tilfreds og ser frem til at vi ses en anden god gang ved en festlig lejlighed

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En kæmpe anbefaling fra os!

Vi lejede lys/lyd og is hos kristian, som hurtigt kom og sat det hele op og gav os en nem instruktion i hvordan det hele fungerer. Alt virkede som det skulle og skabte gode rammer til festen. Vi har intet at klage over!!
Vi lejer helt sikkert igen.

14 juli 2021

Hej Nanna

Tusinde tak for en fine anmeldelse, vi glæder os til at se dig en anden god gang ved en festlig lejlighed :-)

Det fungerer bare!

Det er anden gang jeg bruger Lydtildinfest og det fungerer bare!
Bookede soundboks og lys/røg efter rådgivning fra Kristian i forhold til teltets størrelse og antal gæster. Hentning og aflevering af udstyr var meget fleksibelt og udstyret virkede som det skulle.
Fair priser og god service - jeg vender helt sikkert tilbage.

Hej Christel

Mange tak for den fine anmeldelse, jeg er glad for at du har været tilfreds med det hele begge gange :-)

Jeg glæder mig til at vi ses en anden god gang, ved en festlig lejlighed

God oplevelse

Skulle bruge en Soundboks til min brors polterabend. Kristian leverede og afhentede til aftalte tidspunkt. Jeg har intet at brokke mig over.

Hej Patrick

Tak for anmeldelsen, jeg er glad for at vi kunne hjælpe :-)

Kæmpe anbefaling herfra

Jeg benyttede lyd til din fest, til at holde mit studentergilde. Jeg oplevede at udstyrede levede fuldstændig op til mine forventninger, og at afhentningen forløb perfekt.

En kæmpe anbefaling herfra.

Hej Frederik

Tak for den fine anmeldelse, jeg er super glad for at du har været tilfreds og at udstyret levede op til dine forventninger.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. God betjening og fint med aflevering og afhentning.
Rimelig pris og god instruktion i betjening.
Bestemt ikke sidste gang vi har lejet hos dem.

6 juli 2021

Hej Kirsten

Tak for de pæne ord, vi er super glade for at du har været tilfreds med det lejede.

Jeg ser frem til at vi ses igen, ved en festlig lejlighed

Hurtig og nem afhentning

Hurtig og nem afhentning. Alt virkede som det skulle. Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal holde fest igen 😊

5 juli 2021

Hej Rikke

Tak for de pæne ord :-)

Jeg er super glad for at du har været tilfreds med det hele og ser ligeledes frem til at vi ses en anden god gang, ved en festlig lejlighed

Super god service 👍🏻

29 juni 2021

Hej Wil

Tak for anmeldelsen, jeg er glad for at du har været tilfreds med forløbet og udstyret :-)

Vi ses forhåbentligt en anden god gang, ved en festlig lejlighed

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og den soundboks som…

Fantastisk service og den soundboks som jeg lejede virkede ubeklageligt. Meget fleksibel på afhenting som var lækkert da jeg kom fra København.
Kan klart anbefale Lydtildinfest til alle andre :)

29 juni 2021

Hej Ronni

Tusinde tak for de fine ord, jeg er glad for at du har været tilfreds med forløbet og udstyret :-)

Vi ses forhåbentligt en anden god gang, ved en festlig lejlighed

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og kan give min varmeste…

Super service og kan give min varmeste anbefaling

23 juni 2021

Hej Karina

Tak for din fine anmeldelse, vi er super glade for at du har været tilfreds med det lejede udstyr.

Jeg håber at vi ses en anden god gang, ved en festlig lejlighed

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.