Luxvuf Omdömen

1 356

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nem bestilling. Hurtig levering. Hundeshampoo er rigtig god. Kendte den godt i forvejen, så det havde jeg også forventet. Shampooen var billigere, end hvor jeg plejer at købe den. Handel hos luxvuf k... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har bestilt en del ting hos Luxvuf og vender tilbage til dem gang på gang, da deres produkter er af høj standard og virkelig go kvalitet, hvilket jeg vægter meget til min hvalp.Hjemmesiden er nem... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har bestilt godbidder fra Luxvuf et par gange.. der har været lidt udfordringer undervejs, men det er hurtigt blevet løst via mail korrespondance ☺️ Så rigtig fin service ☺️

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 46 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 356)

391 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Alt er godt

Alt er godt. Hunden blev glad for sin gave 🐶

15 februari 2026

Hurtig svar

Hurtig svar også at der er nogen ventetid da selen skal komme fra fjernlager

10 februari 2026

Super hjemmeside

God, interessant og ikke mindst inspirerende hjemmeside, der er nem at navigere rundt i.
Desuden virkelig hurtig levering - jeg handler der gerne igen 👏

5 februari 2026

Støjsvag poteklipper

Jeg købte en poteklipper, den kom hurtigt og den er, som lovet, virkelig støjsvag. Jeg bruger den til at klippe i “armhulerne” i ansigtet omkring øjnene, og selvfølgelig også poterne.

7 februari 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Luxvuf. Leveringen var hurtig og præcis som lovet, og jeg blev løbende opdateret undervejs. Det er tydeligt, at de har styr på deres processer.

Kundeservicen fortjener også ros – hurtige svar, venlig tone og en følelse af, at man faktisk bliver taget seriøst som kunde. Det er sjældent i dag.

Produktet levede fuldt op til forventningerne, både i kvalitet og design, og det hele var pakket flot og ordentligt. Man kan mærke, at der er tænkt over detaljerne.

Jeg handler helt sikkert hos Luxvuf igen og kan varmt anbefale dem til andre, der går op i kvalitet og god service.

2 februari 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har altid kun fået god behandling…

Jeg har altid kun fået god behandling hos Luxvuf. Varen kom dagen efter og kundeservice er yderste behagelige når man har brug for hjælp til produktet.

6 februari 2026

God klipper

God klipper , god pris,- levering 2-3 dage.

5 februari 2026

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

En måneds ventetid og flabet…

En måneds ventetid og flabet kundeservice. Jeg ventede 1 måned på en klipper, et saksesæt og tre hundeposer. Jeg fik at vide at saksesættet var en forudbestilling og at de ville afsende varen efter 10 dage. Til trods for at klipper og hundepose var på lager måtte jeg vente til hele ordren kunne pakkes i stedet for at sende i to dele. Jeg skulle selv følge op konstant med deres flabede kundeservice medarbejder som jeg selv forslog en masse løsninger til hvordan man yder god kundeservice. Jeg lagde bestillingen 30/01 og modtog den 4/2. Uden nogen former for imødekommelse af god kundeservice. Jeg har købt min sidste varer der. Jeg gider ikke at støtte en webshop med så elendig kundeservice og ingen former for løsninger til at kunden får en god oplevelse. Så hvis I står og mangler en varer til normal leveringstid, så skal I ikke købe noget herfra.

Min ordre havde ordrenummer 053431

Efter min trustpilot kommentar skrev Andreas til mig, at de ville modregne saksesættet og træne deres medarbejdere o kundeservice. Det håber jeg, at det bliver til andres fordel, derfor går min stjerne fra 1 til 4

4 februari 2026

Hej Sofie
Det lyder til at der er gået noget helt galt med din ordre og din dialog med kundeservice. Den oplevelse du beskriver er bestemt ikke ok.
Du må meget gerne skrive til mig på kontakt@luxvuf.dk eller give oplysninger på din ordre her til Trustpilot, så skal vi nok finde en løsning på denne trælse oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har bestilt en masse hunde snacks…

Jeg har bestilt en masse hunde snacks og mine 2 hunde fuldstændig vilde med bl.a. Bøffel horn og snacks
Luxvuf hjemmeside helt sikkert et besøg værd ❤️

3 februari 2026

Køb ikke noget hos Luxvuf.dk

Køb ikke noget hos Luxvuf.dk. hvis du forventer at modtage dine varer inden for rimelig tid de trækker pengene dag et og så går der op til 14 dage tre uger før du overhovedet får din varer deres kundeservice består en AI robot der sender mail, og så du kan ikke ringe til dem. Find en anden leverandør!!

3 februari 2026

Hej Martin
Jeg er rigtig ked af at se du har haft en skidt oplevelse hos os.
Du må meget gerne skrive til os på kontakt@luxvuf.dk, så vil jeg gerne se hvad vi kan gøre ved det hele :)

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lang levering og manglende undskyldning

Da jeg ikke havde modtaget den bestilte vare efter 11 dage, kontaktede jeg firmaet. Der kom ingen undskyldning på trods af, at de reklamere med “hurtig levering” blot en forklaring om at varen skulle komme fra et fjernlager.
Jeg bad så om slet ikke at modtage varen og fik pengene refunderet hurtigt.
Men måtte så ud og finde en anden transporttaske til min hund som jeg skulle bruge to dage senere. Troede 13 dages leveringstid ville være rigeligt, da jeg bestilte den!

21 januari 2026

Hej Emilie
Det er jeg rigtig ked af at høre.
Jeg har forsøgt at få oplysninger omkring din ordre her igennem ordre. Det er ikke lykkedes.
Håber du vil skrive til mig på kontakt@luxvuf.dk - Jeg vil gerne finde en løsning.

Kvalitet halsbånd

Kvalitet halsbånd
Dårlig kvalitet og hvis man skal sende den retur det koster 69 kr. aldrig handle med dem igen

1 februari 2026

Svar från Luxvuf

Vi er kede af at du ikke er tilfreds med halsbåndet. Vi har 101 dages returret. Desværre tilbyder vi ikke gratis retur nej.
Det koster det som GLS tager for at sende pakken retur til os. Hverken mere eller mindre :-)

Hurtig levering

Hurtig levering. Godt produkt med god brugsanvisning

30 januari 2026

2 stk hundelegetøj af god kvalitet

Jeg fik mine varer inden for den lovede tid. Varerne svarrede til det forventede. 2 stk legetøj af god kvalitet.

29 januari 2026

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kvaliteten af deres halsbånd lever ikke op til forventning

jeg købte et halsbånd til min hund, som på hjemmesiden så rigtig flot ud. Kvaliteten levede på ingen måde op til det jeg har set på billederne på hjemmesiden. Desværre koster det 69 kr. og returnere varen, så de kan næsten ikke betale sig. Men jeg er skuffet over mit køb. Min hund kommer ikke til at bruge det halsbånd.

29 januari 2026

Svar från Luxvuf

Øv! Det er altid træls at købe noget som ikke lige var som håbet. Vi har netop 101 dages returnering, for at undgå dette.
Du skal som kunde ikke have noget fra os, som du ikke bliver glad for.
I forhold til gratis retur så er det desværre ikke noget vi kan tilbyde hos os. Det koster en del at sende varer frem og tilbage.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.