LuxusHair Omdömen 61

TrustScore 2.5 av 5

2,5

Informationen kommer från olika externa källor

Hair extensions og løshår fra LuxusHair. Få glamorøst hår i luksusklasse til Norges beste priser. Vi har hair extensions i indisk og europeisk virgin kvalitet. Kvalitetsgaranti og rask levering siden 2009

2,5

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Oproffsigt

Tar veckor tills man får svar, varken på telefon eller gmail...om man har tur.På frågan vilken produkt och hur många ml ges inget svar...säger ett pis till produkt som inte står på bokadirekt...verkar inte seriöst i mina ögon.

2 februari 2026

Högst oseriöst företag.

Högst oseriöst företag. För att komma i kontakt med dem kräver de ett kundnummer som de inte heller ger dig! Gjorde en bokning på en produkt . Fick ingen orderbekräftelse Försökte annullera bokningen. Gick inte utan kundnummer! Gör sig fullständigt omöjliga att nå. Hur kan vi få bort dessa oseriösa företag får internethandel?

7 september 2025

SJUKT dålig customer service!!

Har använt hår från Luxushair i ca 3-4 år (totalt använt extensions från olika märken i 10 år nu, så jag har en del erfarenhet).
Till en början blev jag positivt överraskad av den fina kvaliteten och tycker att den är betydligt bättre än alla andra stora kända dyra varumärken med extensions som jag provat.

MEN, däremot är deras customer service bland de sämsta jag varit med om!

När jag fotat och visat hår som varit betydligt kortare och tunnare i topparna än jag betalt för, så har de bara kommit med korta bortförklaringar och rättfärdigat att deras hår ser ut så.

Senaste beställningen jag gjorde så fick jag dessutom hem FEL hår. (beställde keratin nail hair men fick istället tape hair.)
Detta lilla misstag kostade mig massor eftersom jag redan var hos frisören när jag upptäckte det. (Det stod nail hair på förpackningen men den innehöll tape hair!). Jag fick helt enkelt köpa annat löshår av frisören istället, eftersom det var försent att omboka tiden!

Bad då Luxushair om att få returnera håret och få en återbetalning. Eftersom jag inte har tillgång till skrivare så bad jag dem även att skicka en retursedel då det skulle underlätta massor för mig.

Fick svar att det bara är att returnera paketet så får jag återbetalning.
Inget svar om retursedel.

Försökte fylla i allting online och även göra tulldeklaration inför returen, men skulle då ange något nummer som jag inte förstod.

Mailade Luxushair igen och bad dem att hjälpa mig med detta så att det blir rätt, och nämnde ännu en gång att jag önskar få en retursedel.

Fick bara ett kort svar att de inte kan hjälpa mig och att jag får fråga posten i Sverige istället.

Bad en tredje gång om att få en retursedel, men fick då inget svar alls.

Skickade ännu ett mail där jag skrev ”Hallå??”

Inget svar.

DET ÄR NI SOM HAR GETT MIG FEL PRODUKT, INTE JAG SOM GJORT NÅGOT MISSTAG HÄR! Ni får fixa detta nu!! Jag vill ha mina pengar tillbaka och jag kommer troligtvis inte att beställa något mer i fortsättningen efter denna sjukt oprofessionella ”customer service”… Har fått nog.
Så otroligt synd när jag hade en så positiv bild av företaget i början och var så nöjd.

—————————————

Uppdatering efter LuxusHair’s svar:

Ni hör av er 6 månader senare och påstår att ni kan göra mig nöjd..?
Kvalitetsgaranti var det absolut inget snack om när jag klagade på kvalitén, och det är flera år sedan nu, så jag har varken håret kvar eller möjlighet att få någon ersättning såhär långt i efterhand.

Tyvärr har ni fått många chanser att gottgöra mitt missnöje, men inte levt upp till det.
Jag fick pengarna tillbaka för den felaktiga produkten som ni skickade till slut, efter mycket krångel, tjat och gnäll.

Tack, men kommer inte handla av er igen och inte heller rekommendera andra att göra det.
Too little, too late…

4 januari 2022
Logotyp för LuxusHair

Svar från LuxusHair

Hei! Vi setter pris på om du kontakter oss pr e-post, support@luxushair.com
Vi er kjent for vår kvalitetsgaranti, og opplever du med problemer med kvaliteten så løser vi selvsagt dette, raskt og effektivt på en måte du som kunde vil bli fornøyde med. Det er dessverre slik at enkelte pakker en sjeldent gang i blant kan ha produksjonsfeil og da ønsker vi gjerne tilbakemelding på dette, slik at vi både kan ta det videre til vår leverandør, og tilby deg en løsning du er fornøyd med.
I mellomtiden beklager vi misnøyen og bryderiet dette medfører.

Dessverre er det ikke så enkelt for oss å fikse retur fra utlandet, men vi finner selvsagt andre løsninger alle parter blir fornøyd med og beklager på det sterkeste
om du har mottatt feil vare.

Kontakt oss gjerne snarest på support@luxushair.com

Mvh
Helene //
Luxushair AS

Visa omdömen på alla språk (61 omdömen)