Ik ben ontzettend tevreden over Antwerp Luxury Candle Shop. Ik heb hier prachtige glazen voor mijn kaarsen gekocht, samen met enkele heerlijke geuren, en de kwaliteit is echt top. Ook de levering... Se mer

Toujours à 100% satisfait. La cire est juste excellente et la livraison toujours très rapide. Merciii beaucoup 🫶🏻
Als beginnende kaarsenmaker ben ik voortdurend op zoek naar leveranciers die niet alleen kwaliteit leveren, maar ook écht meedenken. Antwerp Luxury Candle Supplies doet dat ook helemaal! Hun produ... Se mer
Ze hebben prachtige producten waardoor mijn hobby uitvoeren nog leuker word. Ik ben nu al helemaal top fan en ik ga zeeeeeeker vaker bestellen. Ook het ophalen gaat super vlot en het zijn aardige mens... Se mer
Antwerp Luxury Candle Supplies is the leading wholesale supplier of candle making supplies in Europe. We only supply the highest quality of products for our candle making supplies like candle vessels, diffuser bottles, premium waxes, candle making accessories, candle dye colourss and the best fragrance oils. Official partner and distributor for Luxury Candle Supplies Australia and official distributor of the All Seasons Wax products. We only distribute ethically produced and revolutionised Soy waxes. Antwerp Luxury Candle supplies serves candle makers all across the world, daily shipping worldwide. Looking for a private label candle range? Let us know, we are happy to help.
- Daily Shipping Worldwide!
- We only supply the highest quality of products for our candle making supplies like candle vessels, diffuser bottles, premium waxes, candle making accessories, candle dye colourss and the best fragrance oils.
Oostmalsebaan 1c 5, 2960, Brecht, Belgien
- 003234304340
- mail@luxurycandlesupplies.eu
- luxurycandlesupplies.eu
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Heel snelle en correcte levering
Heel snelle en correcte levering. Het enige aandachtspuntje was dat de doos langs de zijkanten was gescheurd en de plastieken zak van de was erdoor zat bij levering.

Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, fijne bestelling, snel ontvangen, super zorgvuldig ingepakt

Top service!
Ik had een bestelling van 2 dozen geplaatst. De 2de doos kwam niet gelijktijdig aan, waarop ik een mailtje stuurde ivm de tracking hiervan. Ik kreeg meteen antwoord dat deze gepland stond voor de volgende dag. Een dag later werd de doos ook effectief geleverd. Bij het uitladen hiervan ontdekte ik dat er iets ontbrak. Ik stuurde een mailtje en 2 dagen later had ik het ontbrekende item ontvangen. Top service! Hele vriendelijke en hulpvaardige dames!

Svar från Antwerp Luxury Candle Supplies
Altijd weer fijn om te shoppen ☺️…
Altijd weer fijn om te shoppen ☺️ supersnelle levering. Dankjewel weer! 🙏🏽🙏🏽

Top Qualität, schnelle Lieferung
Die bestellten Gläser und Deckel haben eine fantastische Qualität. Sehr schnelle Lieferung, top!

Svar från Antwerp Luxury Candle Supplies
Heerlijke geuren en super service!
Heerlijke geuren en super service!
Ik had in de namiddag geurolie besteld en al twee dagen later werd mijn pakketje geleverd. Alles was neties verpakt en er zat zelfs een leuke verrassing bij - een mooie pen, zo lief!💛
Ik had hier al eens eerder besteld en was toen ook al super tevreden.De geurolie gebruik ik voor mijn geursteentjes en de geuren zijn echt zalig en blijven lang hangen.
De communicatie is altiįd vriendelijįk en persoonlijk, wat het extra fijn maakt om hier te bestellen. Topkwaliteit, snelle levering en een warm contact - een echte aanrader! Ik bestel hier sowieso opnieuw!🌸

Svar från Antwerp Luxury Candle Supplies
The quality of the products was very…
The quality of the products was very good. I think only inside Belgium the shipping costs are very high, especially if someone wants to order multiple times

Alles wordt correct geleverd
Alles wordt correct geleverd. Bij problemen wordt er meteen een oplossing gevonden.

Snelle en goede levering
Bestellingen worden altijd snel verzonden! Vaak nog met een leuke tekst op de doos

Excelente la atención
Excelente la atención. Y los productos. Envio al dia siguiente eso es genial

Gewaardeerd als klant
Ik ben ontzettend tevreden over de service! Bij mijn bestelling had ik per ongeluk een foutje gemaakt, maar het team heeft dit heel soepel en zonder gedoe opgelost. Ze waren vriendelijk en efficiënt, waardoor ik me echt gewaardeerd voelde als klant. Zo’n vlotte afhandeling geeft vertrouwen om hier zeker nogmaals te bestellen!

Svar från Antwerp Luxury Candle Supplies
Поръчката ми не беше доставена до моя…
Поръчката ми не беше доставена до моя адрес. Аз съм с малко дете и не мога да отида да търся пакети. Много съм доволна от восъка А27. Страхотен е. Благодаря 😊