Bästa sida bästa paket bästaaaa så finns jag är super nöjd i like luxplus thank fina affären billig ibland fick point bara min favorit sida allt allt kommer jag handla allt tack tack tack Tack till e... Se mer
Jag är nöjd med priser och varor. Minus är den långa frakt tiden och att paketet ALLTID är sönder då det kommer fram.
Luxplus jäsenet säästävät aina suosikeistaan - ilmainen Budbee toimitus. Osta kauneudenhoitoa alehinnoin – ja sano hyvästit suosikki tuotteiden korkeille hinnoille!

Svar från Luxplus.fi
Tack till er ni är underbara

Svar från Luxplus.fi
Jag är nöjd med priser och varor.

Svar från Luxplus.fi
Er returpolicy är synnerligen dålig. Jag stod i beråd att returnera en produkt, men jag måste själv betala 22.90 euro för att posten ska leverera returpaketet till er dörr!!!!!!!!! Helt sjukt! Andra liknande firmor har returtarra och returen är alltid gratis.

Svar från Luxplus.fi
Nu är det 22.12. Ok jag fick förfrågan från posten at när vill jag ha min paket, 27. eller 28. dag. Jag har beställt varorna så tidigt att jag sulle ha dom hem till julen. Där finns några julklappar.. Paketet har kommit till Finland endast 21.dag. Posten har så mycket att köra till kunder, att jag kan inte ha min paket imorgon. Det är litet dålig sak . Jag är lessen..

Svar från Luxplus.fi
Fick de produkter jag beställt, alla 👌, leveransen kom dessutom väldigt fort fram.

Svar från Luxplus.fi
När man beställt varor tidigare och sedan vill göra om beställningen så finns de produkter inte längre tillgängliga vilket hänt mig alldeles för ofta och då har jag varit tvungen att handla i en vanlig affär. Det håller ju förstås inte i längden ty man borde åtminstone slippa medlemsavgiften den månaden om man inte kan leverera varor som är upptagna i sortimentet och kunnat leverera tidigare.
Jag tyckte om produkterna från Luxplus. Enda minuset var att leveransen tog en vecka.
När jag ville avsluta mitt abonnemang samma dag det löpte ut så drog de en må ad till i avgift. Dåligt tycker jag.
Jag är inte nöjd med den har sidan,vetar får mycket på posten 😡😡😡😡
Kundtjänsten är.fantastikt och de är så lätt att bästella vad man vill ha ovat mycket stor sortimentent!!