Przy sprzedaniu 24 milionów coins byłem bardzo zaskoczony że udało sie im przesłać tak duża ilość bez bana. Na pewno będę tutaj wracał w kolejnych odsłonach gry bo jednak samemu ciężko będzie przesłać... Se mer
Det här tycker kunderna
Siemanko na tej stronie kupuje od 5 lat jak nie więcej i z czystym sumieniem uważam że ta strona do kupowania monet jest najlepsza z wszystkich stron ponieważ mają mega miła obsługę mega szybką dostaw... Se mer
Sprzedawałem już kilka razy na tej stronie więc polecam każdemu kto chce dobrze się obłowić bo ceny są mega korzystne No i dla mnie najkorzystniej się opłaca sprzedawać do tej firmy pewna Polska firma... Se mer
Luxcoins Kacper
Jestem stałym klientem Luxcoins i szczerze polecam ten serwis. Korzystam z ich usług od dłuższego czasu i jeszcze ani razu się nie zawiodłem. Zawsze oferują bardzo dobre stawki za monety, a cała transakcja przebiega szybko, sprawnie i bezpiecznie
Dobre ceny na rynku
Sprzedałem ogromną ilość coinsów i byłem serio w szoku, że ogarnęli tak dużą ilość bez żadnego bana. Obsługa mega ogarnięta, szybkie odpowiedzi na Discordzie i pełna pomoc na każdym kroku.
Korzystałem z LuxCoins już kilka razy i zawsze wszystko przebiegało bezpiecznie i bez stresu. Ceny są naprawdę spoko, a sama firma wygląda na solidną i godną zaufania — w końcu polska ekipa, która wie, co robi.
Polecam każdemu, kto chce sprzedać coinsy bez ryzyka i dobrze na tym wyjść. Dzięki nim mam pewność, że kasa do mnie trafi, a ja mogę spać spokojnie. Pozdro dla ekipy LuxCoins!
Jeśli ktoś liczy na zarobek z fify albo kupno kart to strona jest do tego idealna i przede wszystkim bez stresowa .
Stronka jest legitna
Stronka jest legitna. Tranzakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. Pozdro
Luxcoins moja opinia legitna stronka
Stronka wydaje się byc legitna i uczciwa można fajnie i łatwo sprzedawać z +$
Porządna szynka transakcja 🦾
Stronka działa doskonale
Stronka działa doskonale. Jestem bardzo zadowolony z użytkowania. Polecam
Polecam wszystko poszło sprawnie i łatwo
Kupilem coinsy w bardzo przystepnej…
Kupilem coinsy w bardzo przystepnej cenie,jestem bardxo zadowolony z zakupu,polecsm wszystkim
Polecam!wszystko fajnie
Wypłacone 650 zł po 5 dniach
Dnia 20 września sprzedałem u nich 1.3kk coinsow na PS4 zlecenie zaskoczone 24 września i już na kolejny dzień miałem kasę na moim koncie wpadło 650 zł dzięki bardzo rzetelna firma wywiązuje się z umowy poleciłem kilku znajomym teraz będziecie mieć więcej coinsow od nich jeszcze.
Pewna Polska firma -jestem zadowolona
Pewna Polska firma -jestem zadowolona. Sprzedawałam już parę razy na tej stronie więc polecam każdemu ceny są mega korzystne No i dla mnie najkorzystniej się opłaca sprzedawać do tej firmy
Bezpieczny zakup coinsów
Bezpieczny zakup coinsów na tej stronie. Coinsy dostarczone w mgnieniu oka nie zdążyłem się obejrzeć a już konto było doładowane coinsami. Wysyłają potwierdzenie na e-mail jak zostanie już zakończone doładowanie super.
Polecam 100%
Można dobrze sprzedać coinsy.
Konto pc sprzedane polecam
Sprzedane konto na pc na tej stronie. Wszystko szybko i sprawnie. Wypłata z konta firmowego od luxcoins na moim koncie wpadla dość szybko.
Super bezpiecznie przesłane coinsy na…
Super bezpiecznie przesłane coinsy na pewno skorzystam jeszcze nie raz.
Korzystałem już kilkakrotnie z usług…
Korzystałem już kilkakrotnie z usług LuxCoins.pl — zawsze szybko, sprawnie i bez problemów. Stawki za monety są naprawdę atrakcyjne, często lepsze niż u konkurencji. Transakcje przebiegają bezpiecznie — pieniądze trafiają na konto, a ban nie pojawia się.
Obsługa również zasługuje na pochwałę.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.