Lux Case Omdömen 14

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Es handelt sich um Chinaware

Es handelt sich um Chinaware, die im Shop sehr gut präsentiert wird. Es wirkt dort wertiger als es ist. Meine Smartphonehülle hatte die Überschrift "Lederhülle" und in der Beschreibung sah ich beim Kauf, das es eine Kunstlederhülle ist. Damit hatte ich grundsätzlich kein Problem und erwartete für den Preis eine gute haltbare Hülle. Es ist aber eher eine Kunststoffhülle die so wirkt, als wäre sie in zwei Wochen kaputt. Ein hässliches kariertes Futter welches ich reklamierte, war tatsächlich auf den Bildern zu sehen, aber nicht in der Beschreibung. Der Kundenservice antwortet zügig, aber in Englisch und geht letztendlich nicht auf eine Beschwerde ein. Die Website ist so aufbebaut, dass man die Bedingungen irgendwo einsehen kann (auch die der Rücksendung nach Malmö), aber nicht sehr offensichtlich. Insofern muß ich mir den Schuh anziehen nicht aufgepasst zu haben. Ich hatte den Eindruck in Deutschland zu bestellen und nach den Bildern zu urteilen, eine gute Ware zu bekommen. Heute beende ich die hin- und her Schreiberei mit dem Kundendienst, behalte die überteuerte Smartphonehülle nun und verbuche es unter schlechter Erfahrung. Ich nehme mir nun aber das Recht, meine Erfahrung aus meiner Sicht zu schildern.

22 augusti 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Good customer service

I bought wristbands since sometime ago and my address was missing number which I didn't notice. They helped me until we figured it out and then I received the product I bought.
However, the size didn't fit and I will try to change it 😞

26 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I don't regularly do reviews but when…

I don't regularly do reviews but when one is due, I must commend. Ordered the wrong watch strap. Returned it back not registered. Package got lost. Down 40 notes & a watch strap. The helpful support team sorted me out.

Happy days.

14 augusti 2024

Fast delivery. Good value

I wasn’t sure about this company but took a chance buying some good value replacement Fitbit straps. They arrived promptly and were of good quality. Ordered on Wednes 20th Sep and arrived Tue 26th Sep. There seems to have been an issue with the postage (address entry on the website wasn’t great) because a sticker with corrected address had been put on the package by An Post. Might have come sooner otherwise. This package was shipped from Sweden to Ireland so all things considered I thought 6 days in total was a good turnaround. Will be using them again.

20 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fik hverken vare eller penge retur :-)

Bestilte en fit-bit rem. Lux-Case meddelte at varen var afsendt og så gik en uge, uden at jeg modtog noget. Jeg rykkede. De meddelte at varen var udsolgt, men jeg kunne vælge en anden rem. LuxCase 'sendte' den anden rem. Jeg ventede igen en uge, rykkede og de 'sendte igen'. Det skete 4 gange. Undervejs bad jeg om at få sendt med tracking. Den anmodning blev ignoreret.Den sidste gang de ville 'sende igen', skrev jeg, at jeg havde mistet troen på at det ville lykkes, og at jeg gerne ville have pengene tilbage. Jeg venter stadig :-(

2 augusti 2018
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

No return, no good support!

Ordered 2 same things with a period of a week in between cause first didnt fit at all my phone and thought they just made a mistake. But no, second thing came exakt same ..
Support says it fits...no returns !!
Never again lux-case

18 mars 2017

Når enden er god...

Bestilte et cover kl. Ca. 11 og da Lux Case lover order bestilt før 17 afsendes samme dag blev jeg lidt skuffet da jeg næste dag kl Ca 14 fik mail om at min ordre nu var pakket og sendt, jeg skrev til dem, de annullere min ordre og jeg fik mine penge retur og minsandten om ikke der ankom et forkert cover dagen efter, jeg skrev til dem igen om at den vare jeg havde bestil/afbestilt var ankommet selvom jeg ikke havde regnet med det men at det var forkert, så overraskelsen var endnu større da jeg 2dage senere modtog det rigtige u/b.

Alle mails er besvaret samme dag og deres kundeservice er meget fin.

Bestemt et sted jeg kommer til at handle igen.

21 november 2016
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Deres produkter er noget være bras ....

Min kæreste og jeg har købt to flip cover til hver vores iPhone 4S på lux-case.com lige omkring den 1/4-2014, og allerede da coverne blev taget i brug omkring den 3/4-2014 var der problemer, og de har bare fortsat og blevet være ..

Der står at coverne skulle passe til vores telefoner, hvilket de ikke gør, begge cover går ind over skærmen på telefonerne så hver telefon skal tages helt ud af coveret før de kan bruges optimalt ..

Der står også ved det ene cover at det er læder hvilket vi ikke tror på da det er gået i stykker flere steder, hvor man ka se det er skumgummi der er under noget tyndt plastik lignende "stof" og derefter ligger på en hård plastik plade, hvilket vi synes er helt uacceptabelt, der er også flere steder hvor farvene er gået af (det er der blevet sendt mail om, hvori der også var billeder af det, dog blev der aldrig svaret på den mail) ..

Det andet cover går lige så stille op i syningerne og så er det også for stort til telefonen da den glider langtsom ud af coveret når man snakker i telefonen medmindre man holder i bunden ..

Vi har prøvet flere gange at tage telefonisk kontakt hvilket ikke har lykkedes os for den er aldrig blevet taget, og det er vi rigtig utilfredse med, for hvem vil betale ca 258 kr og så få to varer der ikk opfylder de ting der står omkring varen ? Det har vi i ihvertfald ikke ....

23 april 2014
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lang levering

Vi købte en mobil-case tirsdag og fik den først med posten fredag middag, trods vi havde betalt A-post takst for levering inden for 1-2 dage. Det er ikke i orden!

14 februari 2014

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.