LUSQ® - Leeslamp Bed met Dimfunctie - Bedlampjes leeslampjes Volwassenen Slaapkamer - Leeslampje Boxspring - Hoofdbord Bedlampje besteld. Een mooie set bedlampjes. Na ontvangt gemonteerd en was zee... Se mer
Företaget har svarat
Schlechte Qualität der drahtlosen LED Lampen, keine Gebrausanweisung in der Packung, wie angegeben. Man soll dafür in einem online Manual auf holländisch lesen. Billig in der Verarbeitung, fehlerhaf... Se mer
Makkelijk besteld op de overzichtelijke website en snel bezorgd. Wat een handig draadloos/oplaadbaar ledlampje! Met afstandsbediening en 3 verschillende standen en meerdere sterktes. Ik gebruik het in... Se mer
Företaget har svarat
2 nachtlampje voor de kinderkamers besteld. Prima lampjes met voldoende licht. 1 nachtlampje na een tijdje helaas kapot gegaan. Ondanks dat dit al een tijd geleden was toch contact opgenomen met het b... Se mer
Företaget har svarat
LUSQ is een internationale online retailer met een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die je leven net iets meer plezier geven. Bij ons vind je vele mooie maar prijsbewuste producten op gebied van wonen, koken en lifestyle. Daarbij geloven wij oprecht in een excellente klantenservice, dagelijks stellen wij alles in werking om jou als klant tevreden te maken en te houden.
Rijder 1B10, 1507DP, Zaandam, Nederländerna
Har besvarat 65 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ich habe bis heute meine gekauft Artikel nicht erhalten. Ich finde unverantwortlich, verkaufen und keine weiß wenn herhalten oder woh sich befindet.
Wenn ich bis nächste Freitag meine Artikel nicht erhalten, melde ich bei Paypal.
Eine Unternehmer die verkaufen und keine Kontakte gibt für seine miserabel Service.
Ich werde keine Empfehlungen hier zur kaufen.
Mfg
Antonio Goncalves

Svar från LUSQ
Product is goed, ook relatief vlug geleverd. alleen telefonisch onbereikbaar en reageert ook laat of niet op mails. Geen bezoekadres. Komt erg louche over.
Verander dit aub

Svar från LUSQ
Gebruikershandleiding ontbreekt en op mailtje hierover wordt niet gereageerd.

Svar från LUSQ
Ik heb de bestelde artikelen nog steeds niet binnen en ze niet te bereiken !

Svar från LUSQ
Nog niets ontvangen ook nog geen mail of iets wat lijkt op verzending.
Slechte service.

Svar från LUSQ
Lachwekkend bedrijf die simpelweg troep verkopen. LED spotjes besteld, instructies gevolgd, binnen 24uur lagen ze allemaal op de grond. Aangegeven dat de sticker die de spotjes moet vast laten plakken veels te slap zijn. De reactie van LUSQ was dat ik het maar met dubbel zijdig tape moest proberen, nee dat ziet er mooie uit in een keuken. Vervolgens nooit meer reactie gehad.

Svar från LUSQ
Bij technische producten (zoals een bluetooth ontvanger) is een korte gebruiksaanwijzing noodzakelijk. Deze was niet bijgevoegd in de verpakking.

Svar från LUSQ
Ich habe vor 10 Tagen die absauger gekauft und Ich muss sagen. Das ist super und ich bin sehr zufrieden.
Wollte das Produkt zurück schicken, habe aber keine Antwort auf meine Anfrage bekommen! Akkudauer viel zu kurz.

Svar från LUSQ
Sehr schnelle Lieferung und gute Qualität. Benötige die Lampe als Lichtquelle in einer Eisenstehle
Waardeloos
Neemt telefoon niet op.
Adverteren met leidingzoeker en krijg
Digitale afstanfsmeter.
5 november. Bedrijf heeft inmiddels hersteld.
Auf unsere Anfrage nach Rücksendung der Lieferung wird seit 8 Tagen nicht reagiert.
Zou 5 dagen geleden bezorgd zijn in de brievenbus. Niet dus. Al 2 x gemaild zonder reactie. Bij post nl kom ik ook niks verder. Ik wil mijn geld terug!

Svar från LUSQ
Mijn mails en telefoontjes werden genegeerd; pas na mijn review ontving ik reactie. Lusq beweert dat het pakket “vermist” is, terwijl PostNL Track & Trace het retouradres bevestigt. Ze proberen druk uit te oefenen door te stellen dat ik mijn review moet verwijderen om de terugbetaling via Klarna te ontvangen. Als ik juridische stappen zou ondernemen, is het onduidelijk of Sam dit op een correcte manier zou oplossen.
Consumentenrechten zijn niet afhankelijk van het verwijderen van een review. Volgens de Wet Koop op Afstand heb ik recht op terugbetaling binnen 14 dagen na herroeping, en een geweigerd pakket geldt juridisch als herroeping. Pogingen om druk uit te oefenen of voorwaarden te stellen zijn onethisch en misleidend.
De wettelijke terugbetaling via Klarna had zonder voorwaarden moeten plaatsvinden. Ik laat me niet chanteren en mijn rechten blijven volledig intact

Svar från LUSQ
Bluetooth audio ontvanger gekocht, op de afbeeldingen staat dat deze een ingebouwde batterij heeft die 8 uur mee kan gaan. Helaas heeft de ontvanger geen interne batterij en moet je hem dus altijd op stroom aansluiten. De levering was daarintegen snel en het product was goed verpakt.

Svar från LUSQ
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.