2,3

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,3

Alla omdömen

(6)

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sunt foarte dezamăgit de experiența…

Sunt foarte dezamăgit de experiența mea.

Am comandat o husă pentru telefonul meu Sony Xperia 1 II deoarece produsul era afișat ca fiind „în stoc”. Am plătit imediat și mă așteptam ca produsul să fie expediat rapid.

După plasarea comenzii, am primit un e-mail în care eram informat că livrarea poate dura până la 14 zile. Am acceptat acest termen și am așteptat.

Cu toate acestea, a trecut deja mai mult de o lună și încă nu am primit comanda. Când am contactat serviciul de relații cu clienții, mi s-a spus că trebuie să aștept până la 60 de zile și că abia după aceea se va analiza ce soluție poate fi oferită.

În opinia mea, acest lucru este inacceptabil. Un produs care este prezentat ca fiind „în stoc” nu ar trebui să necesite luni de zile pentru a fi livrat. Dacă produsul nu era, în realitate, disponibil, acest lucru ar fi trebuit comunicat clar înainte de efectuarea plății.

În acest moment mă simt indus în eroare ca și client. Am plătit pentru un produs care era prezentat ca fiind disponibil, însă după mai bine de o lună nu l-am primit și nu mi s-a oferit nicio soluție concretă.

Pe baza experienței mele, nu pot recomanda acest magazin.

1 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I do not recommend this company

I do not recommend this company. More than 120 days have passed since I placed the order (25.12.2025), and the products still have not been delivered. Very unprofessional service. The refund has not been processed either. Completely unreliable. At this point, it feels like a possible scam.

7 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nu comandati de la ei nici daca ar ramane ultima firma de pe lumea asta

Furt deghizat sub forma unor explicatii penibile si minciuni. Produs comandat in decembrie 2025, nelivrat timp de 2 luni, apoi baliverne despre cum se va reincerca trimiterea unui produs similar daca pe cel comandat nu il primesc in 120 de zile. Cel mult o luna dureaza orice expediere Temu sau Aliexpress...

"Bună ziua,

Ne pare foarte rău că bunurile nu v-au fost livrate în perioada obișnuită.

Comanda dvs. a fost întârziată de companiile de transport maritim.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji, transportul este pe drum și mărfurile vă vor fi livrate.

În cazul în care bunurile nu vă sunt livrate în perioada garantată de 120 de zile de la primirea plății dumneavoastră, contactați-ne și puteți solicita ca mărfurile să fie din nou trimise pe cheltuiala noastră.

Vă puteți aștepta la bunuri până cel târziu în 23.4.2026.

Credem că, în ciuda termenului de livrare mai lung, veți fi mulțumit de comanda dumneavoastră.

Ca scuză, dorim să vă oferim o reducere de 30% la următoarea achiziție.

Cod cupon de reducere: ZKZIGSZBS

Introduceți cuponul de reducere în caseta din primul pas al coșului de cumpărături AM UN CUPON DE REDUCERE și faceți clic pe butonul APLICĂ.

Dacă aveți nevoie de ceva, suntem aici pentru a vă ajuta.

Cu stimă,

Alexandra Z.
Lunzo.ro, Asistență pentru clienți"

23 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mari tepari si cu ''romani corecti'' care lucreaza pt ei...

Am comandat un controller Wii Motion Plus -160 Ron
Produsul primit a fost unul de pe Temu - 35 Ron
Un operator a raspuns ''care este problema? maneta este roz!'' ingorand cu succes faptul ca am mentionat Motion-Plus si urmatoarele cereri de trimitere a procesului de retur.
Am notificat retragerea în termen legal (19.02.2026).
Comerciantul nu a răspuns până la depunerea reclamației ANPC și inițierea chargeback-ului.
Problema s-a rezolvat doar după escaladare oficială.

Trist este faptul ca le iese fenta cu oamenii care nu au chef de dispute prin mail, cont la ANPC, Banci etc.

16 februari 2026

Deplorabil

Comanda plasata pe 17 noiembrie, cu livrare la domiciliu (pentru care am platit si bani extra), ajunsa la posta pe 12 decembrie. Niciun fel de transparenta, customer service deplorabil cu raspunsuri seci si vagi. Site de evitat!!!

11 december 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.