Nadat de bestelling na 5 weken is…
Nadat de bestelling na 5 weken is gearriveerd. Maat niet goed. Geen mogelijkheid om te retourneren.
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Je betaalt maar ontvangt niks. Product blijft eeuwig onderweg . Ze zijn volstrekt onbereikbaar, geen email, geen postadres, geen telefoon.
NOOIT iets kopen bij Lunero
Misleid door Eindhoven Nederland.
Ze zijn namelijk producten uit China
Geen geld terug
Het product is erg slecht van kwaliteit en niet hetzelfde als op de foto
Koop nooit meer wat van ze

Svar från Lunero
Alles gaat en ging mis. Meerdere mails gestuurd om een defect ontvangen product retour te sturen. Kreeg uiteindelijk een adres waar retour naar teruggestuurd kon worden, in China! Op mijn kosten toch gedaan, maar krijg tot nu toe geen geld terug en wordt voor gelogen. Product is in China afgeleverd op het adres door hun opgegeven, maar nu wordt gezegd dat het niet in het magazijn is ontvangen.
Onbetrouwbaar en bedrieglijke praktijken.
Mijn advies: nooit iets kopen, overigens is dit ook het geval bij Vardi Dante. Hetzelfde bedrijf. Dit alles duurt nu al enkele maanden, echt belachelijk.
Ik heb iets besteld in December, wil ik het retour sturen omdat het niet lijk te zijn wat ik dacht. Moet je een retour melden via de contact formulier. Gewoon retour afzender gaat niet! Want geen adres op de verzend etiket! Doen ze slim!
Ik ontvang een automatische mail met iemand neemt binnen 24 uur contact met je op, 2 weken later nog geen mail niets niet, en nog een mail gestuurd en heb ik inmiddels 8 keer die contact formulier ingevuld en een klacht ingediend via de site en heb nog altijd geen contact met de klantenservice want die is niet! Het is dus niet mogelijk iets retour te sturen, hun adres is nergens te vinden en je krijgt voor geen mogelijkheid contact met ze. Deze mensen zijn oplichters. Producten zijn niet wat ze lijken en de wettelijke herroepingsrecht doen ze niet aan door je te negeren. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, koop hier niets!

Svar från Lunero
Prachtig product. Nog mooier dan op de foto. Heel mooi gemaakt. De verzending was heel snel: de volgende dag had ik het product al in huis. En het was erg mooi verpakt. Zeker een aanrader

Svar från Lunero
I do not recommend this company, I placed an order on 10/12/2025, the order is in their warehouse, it has not been shipped yet, the last time I ordered something from these I wrote to them to refund the money for the order since they did not They sent orders 10 days ago and now they're saying they're not getting their money. Thieves.

Update 17-12-2025
Ik zie de verwaring and stand correct. Ik moet bij Lunero Eindhoven zijn.
Onderstaand bericht is dus niet voor u, excuus------------------------------------------------
Ai...trap ik er toch in.
Dit bedrijf is een tussenhub. Zij bestellen een item in China met drop shipping
Op zich heb ik heelmaal niets tegen China en of haar producten, verre van maar de arrogantie dat een bedrijf als Lunero zelf geen voorraad aanlegt vindt ik stuitend. Voorts lijkt alles er ook op dat ze zelf een winkel zijn met voorraad; "voor 23:00 uur besteld? vandaag verzonden" dat staat er bij de producten maar er staat niet bij, dat men uit China verstuurd.
Leg voorraad aan, dan hoor je mij niet klagen

Svar från Lunero
Mooi ingepakt thuis geleverd.
Mooi design, gebruiksvriendelijk.
Perfect om matcha te maken.
Prijskwaliteit = ok

Svar från Lunero
Ik heb een matcha set gekocht via bol.com. Hier ben ik heel tevreden van! Goede kwaliteit en de set was volledig waardoor je alles in 1 hebt. Deze valt zeker aan te raden!

Svar från Lunero
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.