Företagsinformation

1. Förening för civilingenjörer i industriell ekonomi

Skrivet av företaget

Vi tilbyder danskproduceret tagmembran i topkvalitet med fokus på holdbarhed, bæredygtighed og nem montering. Vores membran er udviklet til at holde i årtier – Uanset om du er professionel eller gør-det-selv kunde, får du en tagløsning, der beskytter taget i mange år frem.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det fungerede overordnet set fint

Det fungerede overordnet set fint, men der var lige et par ting, jeg skulle finde ud af undervejs. På de køligere dage var det lidt sværere at arbejde med, end jeg havde regnet med. Resultatet blev okay, men jeg havde nok forventet en smule mere.

28 april 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Alt i alt et udmærket produkt

Alt i alt et udmærket produkt. Det var lidt tykkere, end jeg lige havde regnet med, så det krævede lidt tilvænning. Når man først kom i gang, fungerede det dog fint og dækkede godt. Kun småting at sætte en finger på.

23 april 2026

Hej Vae

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse!

Det glæder os at høre, at produktet fungerede godt for dig og gav et dækkende resultat. Du har helt ret i, at konsistensen kan føles lidt kraftig i starten, men som du også oplevede, bliver det nemmere at arbejde med, når man først kommer i gang.

Vi sætter stor pris på din feedback – det hjælper os med løbende at forbedre både produkt og vejledning.

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt. Det var nemt at gå til, selv uden den store erfaring, og det sluttede tæt som lovet. Det føles som en løsning, man kan stole på. Jeg ville uden tvivl bruge det igen.

22 april 2026

Hej John

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede produktet som nemt at arbejde med, selv uden stor erfaring, og at resultatet lever op til forventningerne. Netop en enkel løsning med et pålideligt og tæt resultat er det, vi stræber efter.

Du er altid velkommen igen, og tak fordi du valgte LUNA ROOF!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service, hurtig levering og problemfri returnering.

20 januari 2026

Hej Carsten

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, levering og returnering. Det er netop den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Du er altid velkommen igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering. Tagmembranen er let at arbejde med og virker som et kvalitetsprodukt. Så må vi håbe det kan holde i mange år.

11 oktober 2025

Hej Niels

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, og at du oplever tagmembranen som nem at arbejde med og i god kvalitet.

Når produktet påføres korrekt under de rette forhold, er det netop udviklet til at give en holdbar og langtidsholdbar løsning – så vi er sikre på, at det nok skal holde i mange år 👍

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Utilfreds

Opdateret d. 30/4-2026

Efter min anmeldelse har virksomheden svaret offentligt og vurderer, at problemet skyldes forkert anvendelse af deres vejledning samt, at jeg ikke ønskede at tage imod en gratis spand. Jeg opdaterer derfor min anmeldelse, så den afspejler det samlede forløb.

I deres svar fremgår det, at arbejdet ikke er udført som vejledt. Den vejledning, jeg forholdt mig til – og den eneste jeg har kunnet finde – angav brug ved temperaturer over +5 grader samt en tørretid på 30-60 minutter. På den baggrund burde produktet efter min opfattelse have været tørt længe før eventuel nattefrost.

Jeg har ikke kunnet finde nogen vejledning, der nævner de kriterier, som virksomheden efterfølgende henviser til.

Den “gratis” spand og inddækning blev i dialogen koblet sammen med, at jeg skulle ændre eller fjerne min anmeldelse. I min optik er det derfor ikke et ubetinget tilbud.

---

Min oplevelse startede allerede dårligt, da betalingen blev hævet, før varen var afsendt. Kort efter fik jeg besked om, at varen var udsolgt. Efter min opfattelse bør betaling ikke hæves før afsendelse.

Produktet blev markedsført som let at anvende, med vejledning om brug ved temperaturer over 5 grader og oplyst tørretid på 30-60 minutter.

Jeg anvendte produktet herefter, men oplevede, at det efter 24 timer stadig var vådt flere steder, blev mælkehvidt og ikke hærdede som forventet. Taget var desuden fortsat utæt efterfølgende.

I den efterfølgende mailkorrespondance blev der nævnt yderligere krav til anvendelsen, herunder luftfugtighed og brug af membranbånd. Disse forhold fremstod efter min opfattelse ikke tilstrækkeligt tydeligt før køb og anvendelse.

Jeg anerkender, at produktet muligvis kan fungere under de rette forhold. Problemet er, at disse forudsætninger efter min oplevelse ikke blev kommunikeret klart nok på forhånd.

Der mangler efter min vurdering en mere præcis og samlet vejledning – ikke kun temperatur og tørretid.

Jeg savnede også tydelig og lettilgængelig information om sikker brug, herunder behov for handsker, øjenbeskyttelse og håndtering ved kontakt med hud eller øjne.

Efter min oprindelige anmeldelse blev jeg kontaktet af virksomheden. Det førte til en længere dialog fra februar til april med flere mails, men uden en konkret løsning. Jeg blev gentagne gange tilbudt en ekstra spand uden beregning, men uden endelig afklaring.

Senere blev det oplyst, at den ekstra spand ville blive sendt, hvis jeg ændrede eller fjernede min anmeldelse. Det finder jeg problematisk, da anmeldelser efter min opfattelse bør afspejle den reelle kundeoplevelse.

Samlet set har forløbet været utilfredsstillende, både i forhold til produkt, vejledning og efterfølgende håndtering. Derfor fastholder jeg min vurdering.

15 december 2025

Hej Steffen Christensen

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du ikke har haft den ønskede oplevelse.

I forhold til produktets funktion er vores tagmembran gennemtestet og anvendes med succes i mange projekter. Resultatet afhænger dog i høj grad af faktorer som underlag, temperatur, luftfugtighed og korrekt påføring. Disse forhold fremgår af vores vejledning, og selv mindre afvigelser kan påvirke hærdningstid og slutresultat.

Efter at have gennemgået sagen, herunder de billeder du har sendt samt datoen for udførelsen sammenholdt med data fra Danmarks Meteorologiske Institut, kan vi se, at arbejdet er udført i en periode med nattefrost.

Vores produkt er desværre ikke egnet til brug under disse forhold. Når temperaturen falder under frysepunktet, kan membranen ikke hærde korrekt, og dermed opnås den fulde effekt og holdbarhed ikke.

Som privat bruger er det ekstra vigtigt at følge vores vejledning nøje – herunder at sikre korrekte vejrforhold samt at eventuelle utætheder på taget er korrekt forberedt og tætnet inden påføring.

Vi vil også gerne fremhæve, at vi har forsøgt at hjælpe ved at tilbyde dig både 1 spand gratis samt gratis inddækning uden beregning, hvilket du valgte ikke at tage imod.

Vi står naturligvis stadig til rådighed, hvis du ønsker at finde en løsning, når vejrforholdene er optimale for korrekt påføring.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.