Website ziet er mooi uit maar de kwaliteit is slecht. De tas heeft een label van de ZARA? Wordt rechtstreeks vanuit China verzonden. Lijkt uit een sweatshop te komen.
Det här tycker kunderna
Verkopen spullen van Temu en Shein.. en de “10.000+ reviews” klopt ook niet.. als een webshop dat neerzet als leugen, zegt dat al genoeg!
Vieze vuile flikkers reageer op mails ik vind jullie totdat ik mijn geld terug heb!!
Vieze vuile flikkers reageer op mails…
Reageren niet op me mails
Reageren niet op me mails, bestelling nooit aangekomen. Dramatisch
Bestelling niet geleverd en onmogelijk…
Bestelling niet geleverd en onmogelijk om contact te krijgen ik ben bezig met nietbezorgd.nl
Koop hier niet!
Koop hier niet!! Heb de bestelling niet ontvangen. Daarnaast reageren ze niet op mails en berichten! SCAM!!
Do not order here
Do not order here! Scam website. I ordered something and they never send the item and no reaction to any email. Do not order here. I am using "NietBezorgd.nl" to try to get my money back.
3 items niet ontvangen
3 items niet ontvangen, de 2 stuks die ik ontvangen heb pas na maanden ontvangen en van slechte kwaliteit en maatvoering klopt niet (items zijn mega groot)
De levering was niet compleet
De levering was niet compleet. Een setje kleding zat er niet bij. Uiteraard wel besteld en betaald. Het bedrijf reageert niet op mails naar de klantenservice noch op berichten op de Instagram pagina. Waardeloze service tot nu toe. Bestolen van bijna €40!
Koop hier niet. SCAM
Bestelbevestiging gekregen.
Nog steeds niets ontvangen.
Reageren niet op mails of contactformulier.
Betaling hebben ze wel ontvangen.
Stelletje oplichters.
Dropshipping vanuit China
Dropshipping vanuit China? Ontzettend slechte kwaliteit. Labels zitten aan de buitenkant van de kleding. Gewoon niet bestellen.
Klantendienst onbereikbaar en geen levering ondanks betaling - is dit een frauduleuze website?
2 weken geleden een babypakje besteld. Nog steeds geen levering en, sterker nog, de aangeleverde traceercode geeft als resultaat: "geen gegevens gevonden". Dan maar contact opgenomen met de klantendienst, zowel via het contactformulier als per email... ZONDER ENIG REACTIE. Telefonisch contact is onmogelijk. Maar mijn centen ... die hebben ze echter ontvangen. Ik vraag me af of dit bedrog/fraude is... elke zichzelf respecterende ondernemer reageert minstens op vragen van klanten.
Nicht mal einen Stern verdient
Nicht mal einen Stern verdient! Bestellung und Bezahlung lief alles sehr schnell und unkompliziert da ich es über PayPal abbuchen ließ. DIe Bestellung wurde auch schnell versendet und erst da sah ich das die Ware aus China kommt , seit 21.4.25 wartete ich nun auf weitere Transport wege ,ohne Erfolg. Kontakt zwecklos mit dem Verkäufer. Dank PayPal da der käuferschutz bestand, habe ich grade im Handumdrehen mein Geld zurück bekommen . Lasst das bestellen auf dieser Seite sein ,niemand wird glücklich werden! Ab jetzt werde ich bei Bestellung aus dem Netz oder angebotenen Werbung von Insta ect erst bei Trustpilot checken ob diese seriös sind. Mehrfach leider schon schlechte Erfahrungen gemacht.
Received wrong product and did not get…
Received wrong product and did not get a redund! They offered me to send back the products to China. Dont order there!!!
Bestel hier niet! oplichting
De website ziet er super mooi uit en leuke kleding, maar de kwaliteit is super slecht en het wordt weken laat bezorgd. Alle pakketten kwamen apart van elkaar.
Koop niet bij dit bedrijf!!
Goedkope kwaliteit uit China terwijl je er flink voor betaalt!
Product was ruim vijf weken onderweg met als reden dat ze hun bedrijf aan het optimaliseren zijn. Vervolgens ontving ik een defect product. Heel moeilijk om contact te krijgen. Via Instagram kreeg ik een vriendelijke reactie maar dit is een wassen neus. Daarna via de mail een bericht ontvangen van de klantenservice dat ik op eigen kosten kan retourneren??? Een babypakje van 30 euro kapot laten bezorgen en dan de klant voor de retourkosten op laten draven? Én geen nieuw product aanbieden?
Oplichters! Daar weer op gereageerd, maar tot op heden geen reactie meer. Ook niet via Instagram.
Producten komen uit China en slechte kwaliteit en service
Producten komen uit China, lange verzendtijd maar belangrijker: Chinese Alibaba kwaliteit! Niet kopen. Retourneren kan alleen terug naar China en op eigen kosten. Slechte klantenservice. Koop hier niet!
Oplichting
Half januari besteld maar nog steeds niets ontvangen. Op mijn mail krijg ik steeds hetzelfde antwoord nl bestelling is onderweg. Ik ben bang dat ik ben opgelicht
Nu 3 weken later nog niets. (Begin april) Steeds zelfde reactie op m'n mail via AI
Koop daar dus niet!!!
21 mei niets ontvangen niets meer gehoord. Geld kwijt!!!
Teleurstellend
Bij het uitpakken voelde ik al meteen dat de kwaliteit gelijk was aan Shein, Temu producten… Op het label stond dan ook alles in het Chinees/Japans. Aan de BUITENKANT nog een klein label met de maat op (wat doet dit hier?!).
Op de website lijkt het heel kwalitatieve kledij, maar het is zijn geld niet waard (€40 voor een babyjeansjumpsuit.).
Sweatshop producten
Verkopen spullen van Temu en Shein.
Arnaque
Arnaque. Ne commandez pas. Aucune nouvelle du colis, 80€ de perdus. Plusieurs e-mails envoyés, aucune réponse et pas de numéro de tracking.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.