Lowlandminiatures Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Lowlandminiatures heeft een ruime selectie miniaturen beschikbaar, ook meer niche modellen. Daarnaast wordt er goed meegedacht over mogelijke wensen. Alles betrouwbaar geleverd, en over de gang van za... Se mer

Bedrijf was tijdelijk gesloten, in verband met vakantie, maar de communicatie daarover was duidelijk en top. Verzending was uiteindelijk snel. Producten waren goed verpakt. Zou hier weer bestellen... Se mer

Een kleinschalig bedrijf met aandacht voor de klant. Denkt in mogelijkheden. Vlotte levering van voorradige artikelen en snelle nalevering van backorders. Heldere info naar de klant. Goede prijzen en... Se mer

Jan Willem is vriendelijk, behulpzaam en reageert snel. De miniaturen werden de dag na bestelling al verzonden, en na drie dagen had ik ze binnen. Van harte aanbevolen!

1. Hobbybutik
  2. Miniatyrbutik

Lowland Miniatures, de wargame shop met echte service. We hebben merken van Warlord Games, Victrix Limited, Bravo Lima Miniatures, Army Painter, Ons eigen huismerk. Miniaturen, Hobby Materialen en nog heel veel meer. Kom snel naar www.lowlandminiatures.nl

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

32 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Good prices and best quality

Good prices and best quality I have seen since a long time (Bravo Lima Miniature)

1 december 2025

Svar från Lowlandminiatures

You are the first to leave a remark on Bravo Lima Miniature, and what a remark it is. I forwarded a screenshot to BLM, They are very happy to hear such praise! It means alot for such a small company.

Have a great christmas period!

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen, service staat echt voorop!

19 oktober 2025

Svar från Lowlandminiatures

Zijn we trots op! Tot de volgende ;)

Top!

Zoals gewoonlijk weer top: snel geleverd en goed verpakt. Meerdere modellen besteld en deze waren binnen enkele dagen binnen, samen met de inmiddels bekende dobbelsteen

10 september 2025

Snelle levering volgens afspraak een…

Snelle levering volgens afspraak een gratis D6 en 5% korting op de volgende bestelling.

22 augusti 2025

Svar från Lowlandminiatures

5% korting doen we voorlopig voor alle terug kerende klanten. Altijd fijn als we iemand leren kennen. Bedankt en veel plezier.

Super service

Super service

Snel alles geregeld en snel verzonden.

17 juli 2025

Fijn om te horen.

Vriendelijk, direct en goede service.

Vriendelijk en goede service. Waren wat problemen met mijn track and trace code, maar kreeg snel een juiste toegestuurd. Kwaliteit van pakket ook goed. Niks te klagen.

26 juni 2025

Svar från Lowlandminiatures

Fijn om te lezen^ tot de volgende keer.

Uitstekende klanten service

Uitstekende klanten service, zeer behulpzaam, vragen worden snel beantwoord, en is bereid alles te bestellen of the helpen een alternatief te zoeken. Gekochte items worden zeer snel verzonden en uitstekend verpakt.

6 juni 2025

Svar från Lowlandminiatures

Fijn om te horen, veel bouw plezier!

Snel, en werkt met je mee!

Had een foutje gemaakt bij men eerste order hier. Gebeld, en het was zo weer gefixt! Zeer communicatief, werkt zo snel als mogelijk, en goedkoper dan warlord games ;)

30 mars 2025

Svar från Lowlandminiatures

Top, bedankt voor de positieve review. Tot binnenkort.