⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Julie Weische og Lovliggørelse.dk.
Vi stod med et hus, som havde været i familiens eje i mere end 60 år, og i forbindelse med salget viste det sig, at der var behov for en lovliggørelse af nogle bygningsmæssige forhold. Det var en vigtig sag, da købers advokat stillede lovliggørelsen som en betingelse for handlens endelige gennemførelse.
Julie skabte hurtigt overblik over sagen, udarbejdede alt det nødvendige materiale og stod for dialogen med Roskilde Kommune. Gennem hele forløbet oplevede vi hende som både fagligt kompetent, grundig og løsningsorienteret.
Det, der især gjorde indtryk på mig, var hendes engagement. Hun svarede hurtigt på spørgsmål, var altid imødekommende og tog sig tid til at forklare processen, så vi følte os trygge hele vejen.
Selv om sagsbehandlingen hos kommunen trak ud, skyldtes det ikke Julies arbejde. Hun leverede et professionelt stykke arbejde, og da sagen endelig blev behandlet, blev den godkendt uden problemer.
Hvis du står med en sag om lovliggørelse eller byggetilladelser, kan jeg varmt anbefale Julie Weische. Du er i trygge hænder fra start til slut.
Tak for hjælpen – og for et rigtig godt samarbejde.
Peter Boemand Jensen
9 juli 2026