Gebruik heel veel producten van Loveli, serum, face wash, dagcrème, face mist, enz, en altijd zeer tevreden over. Fijne producten, die doen wat ze zeggen, en bij mij voor een gezonde en verzorgde huid... Se mer
Företaget har svarat
Fijne deodorant waarvan je weinig nodig hebt voor een optimaal resultaat. Zelfs deze hele warme zomer fris doorgekomen. Was dit deodorant er maar geweest tijdens mijn overgang. Het zou deze periode... Se mer
Företaget har svarat
Via lotgenoten borstkanker ben ik bij jullie uitgekomen om de hormoonzweet onder controle te houden zonder troep(aluminium enz)zal ik maar zeggen. De deo is geweldig apple blossem is mijn favoriet, ge... Se mer
Företaget har svarat
Sinds ik de Loveli producten heb ontdekt, ben ik fan. Heerlijke en eerlijke producten, goed voor mijn huid. In dit geval had ik het setje mini-deo's besteld voor een vriendin, zodat ook zij dit prach... Se mer
Företaget har svarat
Alle verzorgingsproducten van Loveli zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij. www.loveli.care ♥.
Hendrik Figeeweg 3 G3, 2031 BJ, Haarlem, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een aantal jaren terug ben ik voor het eerst de deodorant van Loveli gaan gebruiken, ik las veel goede reviews. Met de tijd steeds meer producten gaan gebruiken, gezichtscrème, collageenserum, face mist. Deze producten werken voor mij heel goed. Door drukte de voorgaande maanden even zonder gezeten, wat was dit een gemis. Voor mij geen andere producten meer! Heel blij met jullie fijne producten

Svar från loveli.care
Fijne producten! De shampoo, facewash en deo, ons hele gezin is er blij mee!

Svar från loveli.care
Hele fijne producten, ik gebruik ze graag en ben er blij mee!

Svar från loveli.care
Ik ben begonnen meteen deo op aanraden van een vriendin. Dit was erg prettig, wel gewoon transpireren masr geen geur.
Ik ben ook overgestapt op de gezicht producten.
Ik zie geen verbetering van mijn huid masr dat zag ik bij andere merken ook niet.
Ik geloof niet in fabeltjes dat je rimpels minder zichtbaar worden.
Wel verzorg ik mijn huis goed. Ik ben overgestapt omdat het troepvrij is, dat vind ik fijner.
Dus gewoon tevreden over de producten.

Svar från loveli.care
Ik mocht hun vitamine c serum proberen en er een review over schrijven. Ik was niet zo enthousiast over het serum en heb een eerlijke review geschreven. Daarop werd ik benaderd naar Loveli dat ze het jammer vonden dat het product niet was wat ik ervan verwachtte. Wel vroegen ze of ik mijn review wilde aanpassen zodat het wat positiever werd. Ik heb het iets aangepast, maar wel erbij gezet dat het niet mijn product was. Nu is het product gelanceerd en kijk ik bij de reviews. Staat daar mijn review, maar compleet veranderd!!!! Dit is niet mijn review! Geen wonder dat ze alleen maar goede reviews hebben als je ze toch aanpast of verdraaid. Geen woorden voor. Ik koop er i.i.g. niets meer. Er zijn wel andere producten die beter zijn en zonder parfum. Want dat zit er echt wel in de “natuurlijke” producten van Loveli. Al beweren ze zelf van niet.

Svar från loveli.care
Na altijd problemen gehad te hebben met mijn huid, en meerdere merken uitgeprobeerd te hebben, kan ik nu vertellen dat ik een blije huid heb door de producten van Loveli. Ik heb in het afgelopen jaar meerdere bestellingen gedaan en ben inmiddels helemaal om. Het heeft echt even geduurd voordat mijn huid gewend was, dus gun jezelf deze tijd. De meeste producten uit het assortiment heb ik inmiddels geprobeerd. Mijn absolute favoriet: de deo. Ik had altijd problemen met (niet kunnen) zweten, en met deze deo zijn die problemen opgelost. Het enige minpunt vind ik soms de "geurloze" producten, maar daar tegenover staat dat er geen intense geur in zit waar ik zelf vaak last van heb. Ook vervliegt de "niet-geur" snel. Kortom: ik ben fan.

Svar från loveli.care
Ik gebruikte hiervoor deo uit een spuitbus. Wat ik niet wist dat het grote rotzooi is. Google zelf maar eens de ingrediënten. En misschien moet je dat met alles doen.
Ik gebruik dit nu twee week en ik kan het niet geloven. Met slechts 1 streepje onder de oksel ben ik de hele dag vrij van een zweetgeur!!
Met die spuitdeo bleef ik de hele dag spuiten.
Ik ben heel erg blij met deze deodorant en kan het iedereen aanraden!

Svar från loveli.care
Ik gebruik al een tijdje de deo dat was even wennen maar uiteindelijk gaat de nare geur weg.heb nu de komkommer die is heerlijk fris.
Gebruik ook de dag crème en gezicht olie heel blij mee.gebruik nu ook de voeten crème ook prettig heb de volgende ochtend uitgerusten voeten ik heb een staand beroep dus heb echt pijn als ik thuis kom, dan is deze crème echt fijn ik doe wel sokken aan na het smeren.
Tot nu toe vindt ik alle producten super goed.

Svar från loveli.care
Hele fijne deo sticks. Prima licht geurtje.
Ik rook mezelf altijd op warme dagen of na inspanning.
Met deze deo's hoef ik zelfs mn jurken niet direct na 1x gedragen tehebben te wassen. Heel blij mee

Svar från loveli.care
Inmiddels heb ik al flink wat producten van Loveli. Ze zijn allemaal even lekker en fijn ‘troepvrij’. Vooral de deo vind ik een aanrader, wel zweten, maar geen nare geurtjes. Ik ben fan!

Svar från loveli.care
Ik gebruik al een tijdje de deo. Hier ben ik erg tevreden over. Geen luchtjes meer en ik hoef niet eens meer halverwege een zweterige dag bij te smeren. Verder gebruik ik ook al even het collageen serum. Ik heb echt het gevoel dat het wat voor mijn huid doet. De zonnebrand heb ik ook maar alleen voor noodgevallen, het liefst gebruik ik helemaal geen zonnebrand. Laatst ook de facewash aangeschaft, deze kwam met lekkend aan helaas, dus misschien iets beter sluiten voor verzending? Ik heb hem nog niet geprobeerd trouwens. Maar ik ben zo blij met al deze fijne producten zonder zooi.

Svar från loveli.care
Sinds enkele weken ben ik overgestapt naar de producten van LOVELI.
En wat zijn het heerlijke èn eerlijke producten!
Ik had nog niet de deodorant gekocht en heb uiteindelijk voor mijn man en mijzelf besloten om ook die te gaan gebruiken.
In eerste instantie moest ik wennen aan de manier waarop ik de deodorant aanbracht en ik twijfelde zelfs of deze deostick wel hetgeen is wat ik als prettig zou ervaren en toch ben ik nu, na 'n kleine week, erg happy met dit product.
Ik had voorheen geen last van overmatig zweten of 'n hinderlijke geur en toch voel ik nu al duidelijk dat mijn oksels nog droger zijn.
Het was even wennen, dat wel.
De andere producten zijn werkelijk super easy in gebruik en wat ik echt het meest prettig vind, is dat geen enkel product prikt in mijn ogen.
In mijn badkamer zijn alle shampoos, maskers, deo's, dag/ nacht cremes, lotions, bodywashes/ milks vervangen en staat er nu LOVELI!

Svar från loveli.care
Loveli ik gebruik het al geruime tijd. Het zijn zeer goede producten ik gebruik de deo en was erg onzeker over mijn overgangszweet deze rook sterk. Door het gebruik van de deo coconut geen vieze geur meer. Het is zeer zuinig in gebruik. Mijn zoon met puber zweet gebruikt het ook. En ook hij is tevreden. Voor mij niks anders meer.

Svar från loveli.care
Het is een fijne deodorant. Je stinkt niet meer. Het heeft wel even 2 weken nodig voordat de oude deo (met alluminium) uit je lichaam is.
Je transpireert nog wel, maar dat heb ik er wel voor over met de gedachte dat ik geen gif meer in mijn lichaam krijg. Echte aanrader!!

Prima deo zonder troep
En fijne lipbalm met leuk kleurtje zonder troep of rare smaakjes

Svar från loveli.care
De deo werkt echt heel goed! Onlangs een pakket mini's besteld voor gezichtverzorging en ook met deze produkten ben ik heel erg blij. Mijn gevoelige huid reageert heel goed op alles, ben benieuwd of het tijdens de wintermaanden ook zo goed verzorgd.

Svar från loveli.care
Het werkt goed tegen transpireren en geur,maar kreeg er heel snel bulten van in mijn oksel. Mijn dochter had ik er ook eentje gegeven en die kreeg er enorme uitslag van en ook verdikingen in de oksel. Heel erg jammer!

Svar från loveli.care
Ik heb lang geleden die kleine deo's gekocht en geprobeerd maar was helemaal vergeten weer te kopen .
Mijn nicht had het erover en heb nu eindelijk een grote gekocht zo blij mee . Door mijn hormonen zweet ruik ik nu niets meer . Zo blij mee bedankt Loveli .

Svar från loveli.care
Ik ben misschien te voorbarig met deze recensie, maar ik gebruik dit product nu 3 weken en ik heb opeens 1 natte oksel. Niet eerder gehad. Mijn geur is momenteel niet erg “prettig” en ik vind het lastig om door te zetten.
Ik kijk het nog een week aan. Hopelijk is het echt even die beginperiode van ontwenning en gewenning?

Svar från loveli.care
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.